"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 927
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
Е как да няма доказателства, а оръжието? Кой го освобождават вечер? И тя чака да я освободят на стола, все едно ще има  свиждане... вечер.... когато им скимне.

Прокурора трябва да смени пистолета, но затова първо трябва да се пласира наркотика….

# 331
  • Галифрей
Този цитат “ Топал го няма” ме кефи бих го носила на случер 😄❤
Сега гледах промото за днес, еми и аз не издържам Лоре.  Оф до сега да са я измъкнали, явно ще я измъкнат през декември и после се поява лудата  Юлия.

# 332
Merri_An, благодаря за припомнянето на този твой култов пост! Тоя път ми беше още по-смешно.
Ако някой от сценаристите го прочете, ще падне да се смее също.

И да, крайно време е за мърч. Wink Аз искам тениска със снимка на Топал и Топалчовците.

# 333
  • Другата България
Йо, трудно ми идва вдъхновението, ама като дойде....
А напоследък сценаристи и продуценти ми дават много поводи за това. Joy

# 334
# 335
Две интервюта с актьори от сериала, не знаех, че Никсъна участва заедно с Владо Михайлов в Мама миа
https://lupa.bg/news/aktyorat-radoslav-vladimirov-pred-lupabg-ma … o_148458news.html

https://lupa.bg/news/aktyorat-filip-gulyashki-pred-lupabg-shtast … t_148484news.html

# 336
# 337
Момичета, поздрав! Heart Eyes
https://youtu.be/-p0qlCOmQBs[video][/video]

# 338
Е как да няма доказателства, а оръжието? Кой го освобождават вечер? И тя чака да я освободят на стола, все едно ще има  свиждане... вечер.... когато им скимне.
Косвени доказателства. Няма свидетели. Затова я разпитват, да признае.

# 339
Алелуя!
Батко, българския реотан стопли! 🙀😃

# 340
Разгелееее Hands Clap Добре, че бяха Радо и байчото от Смолян със съмнителната прическа. Само дето имам лошото предчувствие, че лекето пак ще се измъкне. Все пак присъства и на финалната за сезона сцена... дано поне тогава да го разкарат... окончателно.

# 341
  • Галифрей
Ее разгеле Драго 84 години ти бяха нужни, да разбере че Сандо е предателя!! Най-накрая!!  Ох нямам търпение как ще го нарита 🍿
Ох на Лора ми идва да обърша два шамара, само да посмее да пише есе!! Те тъкмо отриха топлата вода.

# 342
Драго стопли и то по доста заобиколен път... Колко по-лесно беше да му пусне опашка и да го проследят до някоя от романтичните срещи на Сандо и Йосифов в парка... Ама айде, поне разбра! И май опря пистолет и в главата на Гергана...
За Лора нямам думи... Изби ме на агресия да слушам как се самосъжалява и напряга обстановката... Драго вдигна планини за нея, направи чудеса от храброст, а тя мрънкоти, ще подписва самопризнания и предлага да разтрогват брака, че са му малко проблемите в момента. Два шамара заслужаваше наистина.

# 343
Да, опрял ѝ е пистолет. И Майчето ще се усети за Вели.
Промото

# 344
  • София
Добре че този сезон най-накрая разбра Драго за братлето, че ме избиваше вече на агресия като ги гледам всичките-келеша, който непрекъснато разпитва и никой не стопли какви ги върши и Драго, който не се сети да залепи за всеки по едно хлапе да ги пее.......а Лора, не мога да разбера какво мрънка, седи си и чака, а Драго върши всичко дори и невъзможното, за да я измъкне.
Сега е момента и на Мая чакрите да се намесят и да си затрае.

Общи условия

Активация на акаунт