"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 843
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
Няма как да е така … с дрехите, де.
Мая специално я облича Кензол … и това не са дрехи втора употреба !!
Онзи ден на разговора с Вели беше със сако от тазгодишната колекция, имам същото Stuck Out Tongue Winking Eye

Тъкмо щях да пиша, че много ми хареса сакото на Мая от предния епизод.
Пак не разбрахме Поли как плаща.
Като кажат да я пратят в САЩ. Че там е пълно с наркомани. Стига да иска.

А каква е историята със шоколада …. сори за тъпия въпрос Simple Smile

Доколкото разбрах на Поли и трябва станиол заради наркотиците.

# 481
  • София
На мен ми се видя, че той се усети, че все още взима, защото когато Поли изхвърли станиола на пода, той я погледна многозначително.

# 482
  • Пловдив
М неее...повярва и, че е чиста...Очакваше тя да си скатае нейде станиола, обаче го надхитри.

# 483
Радо уби боксьора с щанга тип кози крак. Помня го това.
Честно казано се надявам Поли да я изпратят в САЩ да се лекува. Предпочитам Виктория за Симо.
Не искам да се маха Лора. Искаше ми се хепи енд за нея и Драго въпреки всичко.
Не съм гледала последните два епизода, оставям сериала за уикенда.
И в Пътят на честта, и в Откраднат живот е имало доста брутални сцени, а са ги давали в прайм тайма.

А аурата му беше чиста на Радо. 😀

То всъщност разбра ли се официално, че Борис е бил в клиниката или все още се води изчезнал?

Симката се надявах да стопли защо Поли търси фолио, но не би…
То можеше и дилъра да ѝ остави, не беше нужно да го правят толкова наивен.

И аз не разбрах Борис как го водят, предполагам не са го уточнили.

# 484
Ами май стана ясно, че е убит, щото нали по едно време Калин май разследваше убийството му.
Ако са ми верни спомените, де.

# 485
  • Русе
На кой, всъщност, му пука за Поли, че заема екранно време?
А на Жанчето върха в кариерното развитие ли е да докаже, че жена е убила някаква мутра при самозащита? Мнооого се раздава в таз насока. Топ полицаят Борис беше убит, май никой толкова не се стараеше да му намери убиеца, предвид че още не са.

И Гаврилов не го търсиха много.

# 486
То в този сериал да не си иде човек, потъва в забвение.Simple Smile

# 487
От инстаграма на девойката със сторитата от снимачната площадка с Владо по неизвестния проект.
Скрит текст:

# 488
А на Жанчето върха в кариерното развитие ли е да докаже, че жена е убила някаква мутра при самозащита? Мнооого се раздава в таз насока. Топ полицаят Борис беше убит, май никой толкова не се стараеше да му намери убиеца, предвид че още не са.
Жанчето е същата дребна душица като любовника си Йосифов. Озлобена и долна, яд я е, че Калин я заряза и си отмъщава на приятелката на жена му. И за какви 18 години говорят при самозащита, така и не разбрах... Ако със същия плам се бореха да докажат вината на всички утайки, които щъкат по улиците, цена нямаше да имат.

# 489
Тези кадри са като от турски сериал. 😜 😂
Видях и аз въпросните сторита. Почти съм познала - по музиката и кадрите определено не е "Братя".
Нещо доста сладникаво и арабско е. 😉

# 490
Като казахте Кенсол влязох да разгледам и да ви кажа Николчето ми изглежда различна. Или аз не съм я виждала много отдавна или нещо в нея се е променило - веждите ли, не знам, косата също не й е много добре, пътя дето е хванат сякаш има липса на коса...

# 491
Като казахте Кенсол влязох да разгледам и да ви кажа Николчето ми изглежда различна. Или аз не съм я виждала много отдавна или нещо в нея се е променило - веждите ли, не знам, косата също не й е много добре, пътя дето е хванат сякаш има липса на коса...
Кое Николче ?
Не е от филма Simple Smile

# 492
Почти съм познала - по музиката и кадрите определено не е "Братя".
Нещо доста сладникаво и арабско е. 😉
Защо да не е? По светлия пример на известен олигарх Драго се чупи някъде в Емирствата и се залюбва с дъщерята на някой имотен мюсюлманин. И без това на боя го докарва, така че що да не си намери нова екзотична лИбофф? Горкото Лорче, от ума си пати... ще подпише признания и дотам. Уж Драго, уж адвокати, и пак схемаджийската я карат. Или ще я оставят бушон да не се резилят съвсем и ще я пуснат след 2-3 годинки (напълно реален сценарий, мога да посоча конкретни примери с известни в обществото хора).
Ивето и Калинчо ще ги пратим при леля ѝ да копат цвеклото и да живеят на чист въздух.
Радо и Никсъна поемат бизнеса, гърмят Сашката и в другия крак да кара после инвалидна количка, а Гера да го гледа. Черкезов става шеф, но разкриват, че ПолитУ се друса и го понижават. Ииииии начело на отдела застава Михайлов! Нещатни сътрудници - брат'чедите!

# 493
Да. Направо си представих Драго как сервира вечерята в идеалната му къща, с идеалното му семейство. 😉

# 494
Кое Николче ?
Не е от филма Simple Smile
Тц, не е, от емисията за времето е - Никол Станкулова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт