"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 934
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Голямо пуцане ще бъде довечера.
Мая направо ще ги спаси, като не се появи никаква дрога на срещата.
Не знам как искам да свърши.
Актрисата, играеща Юлия, ми изглежда доста променена. Отслабнала е в лице или грима е различен.
Може да е боледувала и за това да я скриха.

# 571
Аз пък мисля, че Сандо е адски секси 🤣
И аз. Чак адски не, но го харесвам по някакъв начин. Радвам се, че получи втори шанс, изглежда се осъзнава. Предпочитам да не го убиват.
Не знам, ама Мая вече прекалява с неадекватността, почва да ми става по-скоро нелепа, отколкото забавна.
Аз друго искам да попитам. Доколкото разбрах, прокурора, или там какъвто беше онзи, който накара драго да открадне и продаде дрогата, всъщност иска парите от тази дрога, нали? Ами, да му ги даде Драго. Защо е нужно да търси купувач? Или аз нещо не ги разбирам тия сделки?

# 572
Аз пък мисля, че Сандо е адски секси 🤣

В началото на сезона много го харесвах, но после звездата на Радо изгря в моите очи и отиде на заден план. 😀 Мисля, че Сандо е най-висок от тримата (с Владо), което в плюс. Бодигардът на Денис също е готин, днес го загледах по време на молитвата. 😀

Май 4 сезон ще е делото на Лора.

Логично е, не се бях замисляла. Иначе защо Денис да остава в града, ако я пуснат, нали се канят да се махат още от първи сезон.

Това пък с молитвата беше толкова смешно и нереално … представям си как в Районното или в ДАНС всеки път преди акция си казват такива молитви ??!!

# 573
Мери, а бременността на Зайка, дето дойде от никъде, може да е, за да добавят драма към смъртта му. И като нищо тежкият обрат, за който продуцентът говореше, да е убитото ченге.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 10:29 от Yo_Ana19

# 574
Е как пък Юла се сети да дебне точно Велин?А той държи 200кг хероин на някакъв паркинг,и то на отключен автомобил?
Тази Жана и тя е там за пълнеж.Нито я познава Лора,нито има причина да я мрази.Още повече,че Лора не трябва да иде в затвора и полицайката би трябвало да го знае много добре.
Ако и довечера не се осъществи сделката,вече ще стане тъпо.Колко пъти уговаряха,колко пъти обличаха тия жилетки и накрая нищо.

Е как от никъде е дошла бременността,във всяка серия ни показваха колко се обичат Grinning

# 575
А какво стана със сцената с Радо на която се предполагаше да ревем? JoyАз затова не обичам нито промо, нито анонси, нито нищо. Не искам да гадая, пък да си развивам теории и очаквания предпочитам да е изненада развитието, да има съспенс.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 10:07 от Amber*

# 576
Е как пък Юла се сети да дебне точно Велин?А той държи 200кг хероин на някакъв паркинг,и то на отключен автомобил?
Тази Жана и тя е там за пълнеж.Нито я познава Лора,нито има причина да я мрази.Още повече,че Лора не трябва да иде в затвора и полицайката би трябвало да го знае много добре.
Ако и довечера не се осъществи сделката,вече ще стане тъпо.Колко пъти уговаряха,колко пъти обличаха тия жилетки и накрая нищо.

Е как от никъде е дошла бременността,във всяка серия ни показваха колко се обичат Grinning
Е, как …. Вампа й е платил …. не че тя има лична подбуда.
Всъщност парите са мотивация при всички положения !!

# 577
От никъде в смисъл, че по никакъв начин не допринася за развитието на сюжета. Вкарването на неочаквана бременност е така за разкош, обикновено е знак за творческо безсилие.

# 578
  • Пловдив
Демек тати е жив и действа чрез вамп и Юлийка Wink затова натопи Лорка, за да мъсти на синчето си.

Това с прокурора и аз не го разбрах...не е за пари, понеже Драго има и без да шитка 400кила хероин...нещо друго е...

# 579
Аз доколкото разбрах дрогата на прокурора е на някой друг и трябва да се пласира т. е. и той изпълнява нечия поръчка.

# 580
  • Другата България
Мери, а бременността на Зайка, дето дойде от никъде, може да е, за да добавят драма към смъртта му. И като нищо тежкият обрат, за който продуцентът говореше, е убитото ченге.
Именно.
Освен това още не мога да схвана Кольо жив ли е или Юла действа самосиндикално.

# 581
Ааа, моля, моля-първа предположих, че Калинчо ще го приключат този сезон. 😜 😂🤗
Иначе за дрогата - когато Мая я видя в багажника на Велин, не бяха ли поне 3 сака? 🤔
Защото вчера показаха само 1. Няма логика да разнася половината с него, остатъка да крие.

# 582
Ааа, моля, моля-първа предположих, че Калинчо ще го приключат този сезон. 😜 😂🤗
Иначе за дрогата - когато Мая я видя в багажника на Велин, не бяха ли поне 3 сака? 🤔
Защото вчера показаха само 1. Няма логика да разнася половината с него, остатъка да крие.

Уф, с тия негови физиономии направо едвам го изтрайвам Simple Smile

# 583
  • Другата България
Аз нямам претенции за първенство, а и не чета винаги и всички.
Пиша си мнението на база видяно.

# 584
  • Euskal Herria
А да не гръмнат Радо довечера? Или пък Денис?

Общи условия

Активация на акаунт