👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 752
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Валентина е абсолютно възможно да им пратят на сините, особено след днескашното изказване на Артур, че не си представя какво е да си в отбор с нея…😁😁😁😁

# 676
  • Sunshine state
Егати лудницата беше тоя епизод. С право си тръгна Иван - никакъв характер, никакъв! И защо му викаха бай Иван, та той е на 37г?! И е вече пълен дроб.. Николай ме дразни, мисли се за голям готвач, но ми се ще да го видя и него отпред. Прави ми впечатление, че кинто и да застане от тях отпред, все започват с "ама не. и казвай какво да правя", "за голям шеф се взе" и подобни. Нали от този на паса се очаква точно това?? Защо са тия бунтове и това инатене от останалите в кухнята? Валентина все повече започва да ми прилича на човек с ментален проблем. Как успява да влезе в конфликт с толкова народ?
Андреа е като някой тапет в предаването. Забавлява гостите като казва азбуката.. Явно незнанието на езика е някакво извинение да я товарят по-леко и да не очакват особено от нея.

# 677
Тази Андреа какво прави в предаването?!? Не говори български, гледа тъпо, не може да готви.
Вчера с това патешко беше пълна греда, Ангелов отиде и й се накара и после изведнъж нейното предложение топ с много техники. Не го вярвам. Време е да я изгонят, безинтересна ми е, дори противна. 😕

# 678
Те толкова я и показват. Наистина е като сериал, във всеки епизод се акцентира на 2-3 души и другите ни ги виждаме, ни ги чуваме. Чилева и Дани Спартак също, понякога забравям, че са там.

# 679
Ааааа Melusine, сакъъъъън, да не почнат ся да ми дават Андреа по цял епизод 😃😃🤮🤮🤮Достатъчно я показват, аз повече не бих издържала .. даже и това е твърде много😁
Фифи, и аз тръпна и очаквам да я изхвърлят. И аз не вярвам, че сготвеното и беше “топ”, няма как да го повярвам каквото и да стане - виждам я като безкрайно глупава и бездарна в кухнята.

# 680
  • София
Нещо има ли свалка между Мариела и един от мъжете? Пропуснах този момент.

# 681
Да, Мариелчето и Мартинчо нещо се закачат 😃😃

# 682
  • София
Мариела в началото не каза ли, че има приятел?

# 683
Да, тя със сигурност, защото и миналата вечер пак го спомена. Ама нещо думите и действията ѝ се разминават 😁
Ако не ме лъже паметта и Мартин беше казвал, че е обвързан, но не съм сигурна.

# 684
За Андреа имам съмнение, че се справя прилично с готвенето, но умишлено не ни го показват. Разгледах ѝ инстаграма, очахвах нещо брутално, е ми разголена е, но даже е пуританско на фона на 20-годишни "невинни" инстаграмърки от всякакъв произход.
Валентина ми е ужасна. Все едно в Германия е била с тиксо на уста и пазила добро поведение. Тук е като отвързана, вулгарна, нагла, търсеща скандал.Определено провокира Деница, която също пали от раз. Да ги разделят, че падението е голямо.
Емо си беше свито момче, дори кърпата смъкната над очите му придаваше плах вид, като да е невидим. Едва ли Николай му е виновен, че се отказа, като конкуренти естествено, че ще има желание да го затрудни. Нерви и яка психика на непукист са нужни да издържиш на викове и гаври в това шоу.
Иван няма да липсва.

# 685
Здравейте, знаете ли кога ще готвят за участниците от Игри на волята?

# 686
  • София
Миналата седмица са готвили.

# 687
Миналата седмица са готвили.
А кога ще го излъчват?

# 688
  • София
Това няма как да го знаем.Само премествам снимката от другата тема.И дано да са хапнали нещо,че са доста Simple Smile

# 689
  • София
Юра била сбъркала предаването.Ми тя не гледа ли какви заявки попълва.Да не е мислила през цялото време,че е в Мастършеф.Била отишла да научи нещо ново,не за парите, многострадалната Геновева!. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт