👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Какво стана с този Емил, защо от изведнъж така си хвърли престилката?!
Мартин на мен ми харесва, има хъс. Той и Калоян за мен са топ.

# 691
Обзалагам се, че в следващия епизод една от двете - Валентина или Деница - ще се премести при сините. Те са по- малко, пък и двете ще се сбият, ако останат заедно.
Много наблягат на тези моменти между тях двете и незабелязано остана как спокойно си седяха една до друга на масата, когато Мартин изскочи от спалнята и започна да нарежда Валентина.

# 692
# 693
  • София
Не зная Андреа дали може да готви, а и изобщо не ме интересува. Това, което показва, е гнусно и недопустимо - бъркане с ръце и нокти в храната, облизване на пръсти и пак бъркане.... Бляк! Виктор много мека забележка й направи, почти между другото. Че и ястието й опита, аз не бих. За провисналите кичури коса също няма критика, в предните сезони не беше така. Надявам се тя да е следващата отпаднала.

# 694
За тази коса в очите на мен също ми прави впечатление, че няма никаква забележка. На другото не съм обърнала внимание.

# 695
  • Sunshine state
На мен Андреа ми прилича на наркоманка честно казано.

# 696
На мен Андреа ми прилича на наркоманка честно казано.
Да и на мен. Първия път, когато влезе изглеждаше като мацка и после като я даваха в лице отблизо..........
Аз не го гледам вече, но ви чета

# 697
Лицето ѝ изглежда много зле, заради тееежкия оранжев фон дьо тен и в допълнение странната очна линия … като някой фараон😳

# 698
Ама тя много разголен инстаграм имала, основно гърдите са на фокус. Май е по-скоро за Ергенът като формат.

# 699
Ам то нормално гърдите да са на фокус, тей като я гледам цялостно.. не че нещо, ама то друго впечатляващо изобщо няма момичето 😅

# 700
  • София
Според мен Андреа може да готви и освен това говори български.

# 701
За готвенето наистина не ми се вярва по това, което виждам засега, но кой знае … може пък наистина да ни изненада. Иначе за българския и аз мисля, че много добре си го разбира.

# 702
Всичко очаквам аз. И Реджи беше поднесъл пица с туршия, но спечели формата. Wink

# 703
  • Велико Търново
Линка за снощното предаване може да намерите тук - https://bg-mam.ma/p/1391455/44446416

# 704
  • IC 1101,Abell 2029
Какво стана с този Емил, защо от изведнъж така си хвърли престилката?!
Мартин на мен ми харесва, има хъс. Той и Калоян за мен са топ.
Защото е мекушав,затова се прибра вкъщи.Тук може да си добър готвач,но ако си безхарактерен,не виждам как ще се справиш с напрежението.Голям позор беше това неговото.И така през кухнята с куфарите,пред цяла България.Недопустимо е за него.Калоянчо незнам какъв топ е.Досега не го видях с нищо положително.А Мартин мисля че е по-скоро посредствен и само с хъс няма да стане.За мен Николай и Артур са готвачите от мъжкият отбор,които имат шансове за финала.Очаквах новодошлите Валентина и Деница,като такива да са по-висока класа.Да,по-висока са,но по-точно простакеси от класа.Що не ги оставят да се сбият най-накрая,че да бъде сеирът пълен.Но ми хареса лафа на Валентина..."Ще те поставя на задните ти джобове".

Общи условия

Активация на акаунт