👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 41 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Иначе за българския и аз мисля, че много добре си го разбира.
Точно това си мислех и аз вчера. Иначе все не знае, все не разбира, обаче шеф Ангелов като и говори по погледа се вижда, че го разбира и му отговоря доста адекватно. Плюс това той изобщо не се старае да говори с нея бавно и да използва прости думи. Май играят театър.
Този сезон толкова са се престарали да го направят по-интересен, че е прекалено. Идват в повече скандалите и личните истории. В миналите сезони имаше интриги, но не беше постоянно и толкова просташко.

Колебая се дали Зайкова ми харесва или не. Ту ми е забавна, ту не. Аз и за Чилева се чудех така до последно. Thinking

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 22:21 от Opossum

# 706
По-назад в темата бях писала, в епизода, в който сините номинираха Андреа, и шеф Ангелов ѝ каза да излезе отпред тя веднага го разбра .. та от тогава ми се загнезди тази мисъл.

Аз Чилева не можех да я понасям до самия край 😁 Вече изобщо не помня кои бяха другите, ама помня, че умрях от яд като спечели 🤣 А Зайкова коя е? Викито ли? Ако е тя и аз за нея не мога да преценя.. ту много ме кефи, ту много ме дразни 😃😃

# 707
Чилева и аз не я харесвах, дори зарязах сезона. Мисля, че на финал беше с любимеца на дамите - Никола.
И в първи сезон предпочитанията ни бяха за Филип, но спечели Дани Спартак. И Реджи отлепи към средата с добрите изяви. Но както писах, дори да не печели любимеца на публиката, то победителят е заслужил, защото конкуренцията на финала е пряка с лично меню на финалистите и помощници отпадналите състезатели.

# 708
  • София
Според мен Андреа може да готви и освен това говори български.

И аз мисля, че говори достатъчно добре български, но се прави.
Здраво ни пързалят, на кого ли е протеже?

Не може нормалното отношение да се нарича безхарактерност. Какво да прави, да крещи, да се бие или да прави мръсно?

# 709
  • София
Ами лично мен ме втрещи.когато махаше люспите на рибата с нокти,после как бъркаше с пръсти в тиганите и ги облизваше.Не крещи-да,но и тези неща не мога да ги сложа в графа "нормално поведение".

# 710
Защото е мекушав,затова се прибра вкъщи.Тук може да си добър готвач,но ако си безхарактерен
Безхарактерност е да се подчиняваш на чужди правила, които са в противоречие с твоите собствени, да правиш компромиси с принципите си, за да обслужиш чужди интереси - за своя сметка и в твой ущърб, да позволиш да омаловажават и се подиграват с опита ти и успехите, които си постигнал. В това шоу не се търси опитен и талантлив кулинар, а се проправя път на някой избран по лични симпатии и предпочитания. Емил заслужаваше уважение, а не унижения.

За Андреа - ами, съвсем по бигбрадъровски са решили чрез нея да вкарат еротика, та и те - сценаристи и шеф, а и ние да гледаме сеир - кой как и докъде ще я докара. Еми, видяхме, Николай се чувства щастлив, Мартин пък показа завист и злоба, но пък се нахъса да флиртува с Мариела... явно за да си докаже че и той е не по-малко мъж.

# 711
  • IC 1101,Abell 2029
Ако всичко това е така излиза че почти всички за 4-те сезона,начело със Дани,Чилева и Реджеб са били безхарактерни.Това да се лансира тук тезата че някой ще даде 100 бона на база лични симпатии и предпочитания за мен си е направо детински.Няма как някой да заслужи уважение когато се предава без бой и когато му стане напечено да подвие опашка като бито псе.Ако чуждите правила се състоят в това да се издава качествена храна,те нямам никаква представа как биха могли да противоречат на правилата на всеки уважаващ себе си готвач.Всеки в това шоу подписва договор и всеки е прекрасно запознат с това какво го чака,пък и е гледал предишни сезони,така че освен другото излиза че Емил няма и реална представа за себе си.А още е и много лабилен психически,защото допусна провала му на състезанието да се отрази в толкова негативен план на вечерната резервация.Никой с нищо не го е унижавал.Той унижи сам себе си.

# 712
На мен Виктория ми е симпатична. Андреа ме дразни, това с ноктите и рибата и готвенето и облизването си беше пълна пародия. Още я държат, защото спазва добре инструкции и едно от последните й ястия съдържаше в себе си много техники от шефа.
Чилева не ми е допадала никога.

# 713
  • София
Ако на мен ми крещят знаеш ли кога ще милея за отбора? Точно никога. Шефът да му мисли.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 07:37 от Andariel

# 714
  • Другата България
А знаеш ли колко ще му пука за теб на шефа, че чак и да мисли?
Директно ти е показал вратата.
Няма незаменими хора.
Както се видя.

# 715
  • София
Да я покаже - дотогава и той ще е изгубил заради отношението си.

# 716
  • Другата България
Няма шанс.
Това е шоу, не е реалния живот.
Въпреки че и него шефът винаги е прав.

# 717
Какво ще е изгубил? Нещо не разбрах.
Предаването няма как да изгуби, защото това му е концепцията.
В реалния живот тези, които се мислят за незаменими, обикновено си тръгват с празна торба.

# 718
Момичетааааа, не се карайтеее 🤗
Разбира се, че на шефа му пука или не за определени неща. Разбира се и на участниците също. В повечето случаи са съвсем различни от това, което пък е важно и интересно за зрителя. Ние сме от гледната точка на зрители- разбира се, че е ужасно любимеца на публиката, в което и да е шоу, да си замине.. независимо от причината ☺ Затова сме наблюдатели.. виждаме нещата от различни ъгли и си имаме своите разбирания и предпочитания. Имаме право да недоволстваме от дадени постъпки на Ангелов или участниците .. пък кой крив, кой прав.. пак на никой не му пука 😂

# 719
  • София
Още повече, че е публично унижението става още по-голямо.
В обичайните работни отношения шефът губи повече, защото има по-големи отговорности и очаква повече облаги. Работникът, стига да не влиза в схеми с шефа да прави нарушения, губи работното си място и заплатата. Когато работникът се съгласява с лошото отношение, той става съучастник.

Общи условия

Активация на акаунт