👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Това е шоу, ТВ ШОУ.
Всички печелят в него.
Темата е за него. За шоуто.
Всичко останало е обичаен спам.

# 721
  • София
И като е шоу човек трябва да се остави да го унижават ли?

# 722
Всеки, който гледа формата е наясно с характера на шефа. Там не е за “лесно обидчиви” хора или тип - ох, той ме засегна, че соса ми не се е получил. Всеки трябва да и наясно в какъв формат влиза и какво го очаква там. Който не издържа на това отношение и поведение си хваща куфара, както вече се случи. Всеки би следвало да си знае възможностите и да познава най - вече себе си и да знае какво би изтърпял и какво не.

# 723
  • София-Младост
Не, затова си стяга куфара и си тръгва...или още по-добре не влиза в шоуто.
Той е там да покаже какво може като готвач...
Никола от предходен сезон в ИГ споделя какво мисли и казва, че за да е такова отношението на Ангелов, то е продиктувано от нещо. (предполагам това е по отношението излизането на Емил)

# 724
  • София
Да, продиктувано и от характера му. За да го прави му идва и отвътре, не е само сценарий.
Да не е за обидчиви не означава да е за мишоци. Колкото повече остават търпящи, толкова по-положителен е този, който си тръгва, защото не иска да търпи.

# 725
  • Другата България
За кой път едно и също, ама наистина едно и също?
Досадно е, а и е спам вече.

# 726
  • София
Не е спам, защото обсъждаме участниците от формата и връзката с живота извън формата. Хората вътре не са актьори и не играят под измислени имена на художествена измислица. Те са там с личността си и уменията си. Реагират и се държат така, както могат.

# 727
  • София
Я да питам аз, бихте ли яли от това меню, което предлагат?Аз нищо не бих опитала, звучи ми ужасно.

# 728
  • София
Предполагам, че ако си сваря 2 яйца с шарена сол ще ми е по-вкусно от онези яйца, които правят в предаването. Някакви рохки ми изглеждат, но не съм опитала, че да кажа със сигурност Grinning

# 729
Бих опитала пастата, салатите Цезар и пиле и виенския шницел. Яйца Бенедикт съм яла и не бях особено очарована, та надали бих си поръчала. Тия рибните тарфове или каквото беше там ми изглежда много гадно. Аз обичам да ям и да експериментирам, та като нищо почти всичко да опитам.

# 730
Бих опитала пастата, салатите Цезар и пиле и виенския шницел.
Двете марулени листа с две скариди... то това е салатата му.

# 731
  • София
Шницели сама мога да си направя, салатата ми Цезар ми изглежда по-вкусна от тяхната, щото си е по мой вкус,  поширани яйца не обичам, въпреки, че обичам да топя суров  жълтък с препечена филийка.Брюкселското зеле ми горчи, а пастата и равиолите домашни по ми харесват.

# 732
  • Deutschland/HE
Тази паста с водка, която прави е хубава. Дъщеря ми си е харесала рецпта и я прави много хубава. Виенския шницел си е класика Simple Smile За салатата Цезар е важен дресинга, с удоволствие ще си я хапна. Рохки яйца обожавам. Хубав телешки стек също няма да откажа Simple Smile

За бургерите, те ли си правиха хлебчетата или ползваха готови?

# 733
  • София-Младост
Готови са хлебчетата, освен ако не са ги пекли преди това на заготовка  и после само запичат.
Аз бих опитала от всичко.

# 734
Не съм ги виждала да правят те хлебчета.

Общи условия

Активация на акаунт