👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
То ако става въпрос да не падат косми в ястията, трябва да са с бонета. Тези кърпи не предпазват от нищо такова, но все пак е шоу.

# 466
  • София
...Все пак видях, че Виктория правеше две чинии вчера на състезанието, явно това е част от формата, макар да показват само една накрая.
Това с двете чинии го видяхме в миналите сезони и някой обясни, че първо опитвали едната и после за пред камерите показвали втората чиния.

Тази година сценаристите им са слаба ракия.

# 467
  • София
А, да, сещам се, с бащата и с много кръглото лице, оприличиха я на жаба някои.

# 468
  • София
Вече не правя разлика между Сървайвър, Игри на Волята, Ергенът, Кошмари в кухнята, Хелс китчън и каквото друго шоу се сетите - всичките участници в предаванията все едно по калъп правени и търсени - сеираджии с мекане, махленски диалекти, тоест дебили. Единствено Николай и Калоян са от по-така културните, но знам ли, още съм на 4 епизод.

# 469
В "Ергенът" даже участва рускинята Виктория, която беше в Мастършеф. Сега там го играе "изкусителка". А най-скромните и възпитани момичета бяха първите 3 изгонени от това предаване. Останаха простакесите, за да има сеир. Съобразяват сценария на предаването с аудиторията.
Та и в Хелс Китчън така Wink

# 470
  • София
Да, едни и същи актьорски състав се върти между предаванията.
Даже под съмнения слагам колко са готвачи и участниците в Хелс Китчън. Не може 15 години стаж в кухнята, а един сос да не може да направиш.

# 471
Според мен голяма част от тях могат да готвят страхотно, но сигурно е част от сценария да се правят на глупави. Така ще може до края на предаването от “нищо не можещите готвачи” великия шеф Ангелов да направи “топ готвачи” 🤪

# 472
  • Димитровград
Мен даже не ме забавляват.
Работила съм в ресторант с такива отношения и вече не работя там. Ужасно е!
Следя, защото Калоян е бил колега на мъжа ми и от любопитство. Дано не го подредят някак по сценарий, защото е свестен.

# 473
  • София
Не мога да си го обясня и винаги съм се чудела на тази идея за различни формати, че хората си можели, обаче трябвало да се правят, че не могат. Това някаква глупост или хитрост трябва да е? Най-честно си признавам, че за мен такова мислене е странно. Ако един човек си го може - може го и го прави винаги, а като е под камерите и това ще се излъчи, има още по-голяма мотивация да продължи да прави това, което може да прави по възможно най-добрия начин. А да се яви като професионалист съвсем не го виждам как ще си плюе на знанията и уменията заради единия сценарий. Хитростта как сега ще се прави на глупак, а после ще блесне със знания някак не мога да я смеля като хитрост. Валентина защо не се прави на глупачка, че не може? Във всички формати винаги има участници, които още от самото начало казват и показват знания и умения. Дори да саботират, те не саботират с лошо качество, а евентуално с мотаене.

# 474
  • София-Младост
Е и Валентина се оказа че е нарязала рибата в десет различни форми за севиче и че една салата не може да овкуси...просто всеки епизод си има отделно нарочена личност.

# 475
  • Другата България
Камен ми е най-противния от всички. Търсили са Петко, ама не аа намерили.
На мен нещо друго ми прави лошо впечатление от първия епизод. Ако ме се лъжа, в 3 сезон имаше една блогърка, нещо с М. Спомням си, че беше голямо конте и уж се опитваше да флиртува с Ангелов. На нея няколко пъти ѝ правеше забележки за кърпата (банданата), че ѝ е на ръката, на не знам си къде още, не била моден аксесоар. Сега има поне 3 от червения отбор, които в даден момент изобщо не я носят, но за тях няма проблем. Поне като дават някакви изисквания, да си държат на тях. Функцията на тия кърпи е да не пада коса в ястията, все пак.
Соня.
Тя и в този сезон се появи, когато гости бяха бивши участници.

# 476
  • София
Как ми резнаха Добринко ...
Аз не помня сезон с толкова екранно време от спалните помещения-явно на това ще се набляга.
Очаквам да видя чудесата,на които е способна Андреа Simple Smile
Но също така очаквам да си поизмият посудата,недопустима е тази гледка.

# 477
  • Sofia
Отвратително изглеждащи отвън тигани 🤮
Защо не са ги изтъркали от наслояванията?!
Препоръчвам им най-евтиният бг препарат Медикс грил,върши чудеса 👍

# 478
Винаги съм се чудила защо нямат миялна?В такава голяма кухня е срамота да губят време в миене.Слагаш всичко вътре и готово.

# 479
  • София-Младост
И миксер нямат, бият на ръка...хаха
Май не е целта да ги улесняват в това предаване.
А и не всеки нагар трябва дасе отстранява, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт