👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
С миксер и баба знае. Юра все с миксер и накрая се издъни. Майсторлъкът е по старомодния начин, а и те нямат рота за изхранване.

# 481
И на мен ми е чудно как са работили толкова много , а ги изкарват, че елементарни неща не знаят.

# 482
  • София
Защото повечето най-вероятно не ги знаят.

# 483
  • Другата България
Разбира се, че ги знаят.
Всичко е театър и сценарий.

# 484
  • София
Кой нормален професионалист ще се прави, че не ги знае? Залагам на това, че имат големи пропуски, защото на поточната линия в заведенията се иска да правят определени влементарни операции.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 19:22 от Andariel

# 485
  • Другата България
Залагай си, аз не те карам да си съгласна с мен.
Казвам какво мисля аз.

Друг е въпросът, че там има много НЕпрофесионалисти.
Които хал хабер си нямат за това, за което се говори там, техники, подправки, продукти.
Мариела е жив пример, Геновева многострадалная също.

# 486
  • Sunshine state
Това е шоу и гледаме сеир все пак.

# 487
Разбира се, че ги знаят.
Всичко е театър и сценарий.
А те като отиват в професионално предаване поне да бъде на ниво. Нищо, че е режисирано. Така става безинтересно и леко глуповато.
Кой нормален професионалист ще се прави, че не ги знае? Залагам на това, че имат големи пропуски, защото на поточната линия в заведенията се иста да правят опреселени влементарни операции.
И това може би е истина, но все пак е предаване в петък, събота и неделя в много гледано време!

# 488
  • София
Няма значение какво е предаването. Който е прифесионалист и знае, той винаги знае и не мълчи или хъмка заради някакъв сценарий. Предаването ще свърши, но имиджът на незнаещ ще остане. Не всички са отличници в професията, дори бих казала, че болшинството са посредствени на ниво четворка или трийка.

# 489
Кой нормален професионалист ще се прави, че не ги знае? Залагам на това, че имат големи пропуски, защото на поточната линия в заведенията се иска да правят определени влементарни операции.
Не вярвам да има засилена поточна линия извън предаването и да се е налагало да готвят  на цял ресторант едновременно, както тук.

# 490
  • Другата България
Това е шоу и гледаме сеир все пак.
Естествено.
И на никой не му пука, че след предаването може някой някъде някога евентуално едва ли не да си помисли нещо за него, че не можел да готви. Пълни глупости, всички знаят, че в това предаване се влиза за сеир и рейтинг на предаването, не на самите участници. Победителят го помнят с крайната победа, надали някой сега помни Чилева, Дани Спартак или италианчето кога са окепазили сос холандез, или не са направили салата Цезар. За пушираните яйца да не говорим.
А като си подписал 30 страници договор, примерно, ще се правиш на шут като стой та гледай.
И ще се правиш, че не знаеш.
Защото насила не си извикан там, като не ти изнася - има още желаещи за шоуто.

# 491
  • Велико Търново
Ако ме се лъжа, в 3 сезон имаше една блогърка, нещо с М. Спомням си, че беше голямо конте и уж се опитваше да флиртува с Ангелов.
А, да, сещам се, с бащата и с много кръглото лице, оприличиха я на жаба някои.
Блогърката с много кръглото лице е Соня, а другата, с бащата - Михаела.

В "Ергенът" даже участва рускинята Виктория, която беше в Мастършеф.
В "Един за друг" пък участва Николай от Хелс Китчън. Grinning

# 492
Дааа, не знаят на резервациите, ама на индивидуалните задачи такива завъртяни ястия приготвят…имената не мога да им повторя.😃 То са презентации, то са техники.

# 493
Дааа, не знаят на резервациите, ама на индивидуалните задачи такива завъртяни ястия приготвят…имената не мога да им повторя.😃 То са презентации, то са техники.
Да и накрая 5 пъти паста, три пъти сен жак, мидиъм рейръ какво беше? Grinning  Имаше един с един омлет 5 пъти го прави, пържени картофи не ставали.... абе ужас

За следващия епизод ще ми трябват субтитри за речта на Деница, видях рекламата отново и ми стана много смешно как си прави гласа Grinning

# 494
  • Другата България
Именно.
Затова казвам, че всичко е театър.

Общи условия

Активация на акаунт