Делене на сметки

• 23 434
  • 997
  •   1
Отговори
# 900
Интересно, как еволюира жена, която простира желанията си отвъд възможностите (собствените) и защо даваш подобен пример по въпросите за отношенията. Simple Smile
Може би, по подразбиране все ще се намери някой с по-големи възможности, но както казах - и това не е проста работа или поне има цена.

# 901
Интересно, как еволюира жена, която простира желанията си отвъд възможностите (собствените)...
До херцогиня на Съсекс, примерно.

# 902
От тази баница няма за всички Simple Smile

# 903
Предполагам, че мъжете ще предпочетат касиерка с художествени наклонности, да украси, да обзаведе, пред кариерно извисена, нагла и нескопосана, постигнала великото постижение да командва две колежки, които я търпят колкото да върви работата. И на всичкото отгоре и ѝ завиждат.
Но само предполагам.

# 904
Интересно, как еволюира жена, която простира желанията си отвъд възможностите (собствените)...
До херцогиня на Съсекс, примерно.
Или принцеса на Монако, но наистина няма за всички.
Тука трябва да се отбележи, че нито Грейс, нито Меган, нито Катрин, нито Летисия са били с поднос или на каса, когато са ги харесали.

П.п.украсата и обзавеждането струват пари. Колкото и да има наклонности касиерката, с прошляк няма да ù се получи.

# 905
Интересно, как еволюира жена, която простира желанията си отвъд възможностите (собствените) и защо даваш подобен пример по въпросите за отношенията. Simple Smile
Може би, по подразбиране все ще се намери някой с по-големи възможности, но както казах - и това не е проста работа или поне има цена.
Нали сме интелигентни всички, защо трябва да даваме и примери за всичко което казваме. И да, всичко си има цена. Мегън е имала интерес, направила е нужното и сега е с принц. Т.е. част от досегашните й претенции са се срещнали с реалността. Дали бъдещите й претенции ще се разминат с реалността зависи от цената, която е готова и ще плати.
То иначе тея дето се раждат в село Сусурлево трябва да ги хвърлят в реката още от раждането, щото .... даже и за касиерка в Лидл няма да имат шанс.

# 906
Ох, напомняш ми на колега, който всеки ден повтаря, че иска да бъде световно известен. Понеже обичам да предизвиквам хората да се замислят над думите и действията си, и се намирам в позиция на възможност - възлагам му задачи, по пътя към мечтания успех. Интересни реакции се наблюдават, а движението е със скорост, клоняща към нула плюс запречвания на този път със собствените му крака, ръце тяло. Все пак, гордея се с обществената полезност на това, което издърпах от него, макар да не му достига за световна известност.

# 907
То иначе тея дето се раждат в село Сусурлево трябва да ги хвърлят в реката още от раждането, щото .... даже и за касиерка в Лидл няма да имат шанс.
Е, не, честно, това беше най-малоумното нещо, което съм чела тази седмица.

# 908
В моята класация твоят, коментиран от мен пример за четирите жени, държи класацията.
Въпрос на гледна точка.

Общо взето скачам срещу това да се определя таван на желания и претенции по субективни фактори и по чуждо усмотрение, независимо за жена или мъж става дума.

Цитат на: link=topic=1387692.msg43921784#msg43921784 date=1638713136

Ох, напомняш ми на колега, който всеки ден повтаря, че иска да бъде световно известен. Понеже обичам да предизвиквам хората да се замислят над думите и действията си, и се намирам в позиция на възможност - възлагам му задачи, по пътя към мечтания успех. Интересни реакции се наблюдават, а движението е със скорост, клоняща към нула плюс запречвания на този път със собствените му крака, ръце тяло. Все пак, гордея се с обществената полезност на това, което издърпах от него, макар да не му достига за световна известност.
JoyОбаче, представяш ли си, ако планетите се наредят в негова полза и с тяхна и твоя полза той все пак стане известен може и да ти благодари един ден.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 16:15 от NOVA NADEJDA

# 909
Ако са от маалата, може и да нямат шанс, но всъщност дори и при тях някои успяват да се измъкнат. Така че такива изказвания са леко неуместни.

# 910
Да, де, само че моят коментар все още стои, независимо колко пъти ще се опиташ да твърдиш, че съм казала нещо, което не съм. Толкоз за 'интелигентността'.

# 911
Разбира се, че са.

Нарциса, ако нещо не съм разбрала би ли се пояснила, моля те!

# 912
Професията е най-последното нещо, дето гледат мъжете, ама както и да е. Sunglasses
И аз съм с такова впечатление.
Нормален средностатистически мъж иска жената до него да е усмихната, стабилна психически и достатъчно интелигентна, за да могат да общуват пълноценно. Какво работи (в повечето случаи) е все тая. Особено у нас, където касиерката в Лидъл взима два пъти по-добра заплата от докторка в БАН.
А наследницата като какъв вид е представена в случая? Grinning Ей така от любопитство. Наследница може да е и възможно най-простата и неприятна жена, ако има богати роднини, които са се споминали в "правилния" момент. Това не е до учене, развиване на някакви таланти или лични качества.

# 913
  • Пловдив
А наследницата като какъв вид е представена в случая? Grinning Ей така от любопитство. Наследница може да е и възможно най-простата и неприятна жена, ако има богати роднини, които са се споминали в "правилния" момент. Това не е до учене, развиване на някакви таланти или лични качества.
Като богата.

# 914
Да се показва на по-бедните, да видят какво няма да имат. Защото на по-богатите им е се тая.
И аз съм беден, но и мен няма да ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт