Делене на сметки

• 23 563
  • 997
  •   1
Отговори
# 765
Кви нерви, време, бе Равена? Тя не иска мъж тая жена. Не и в смисъл да има партньор.

Напротив, жената си търси равностоен партньор и мъж, не някоя пиявица в мъжки образ.
С тези изисквания и такт само на пиявици ще налита.
Ти като качествена жена би ли търпяла някой мъж, който те грабва, но на първа стеща те иска в 9 у вас, мусаката на масата и да му чуруликаш на крачето.

# 766
Аз такива мъже не мога да търпя, ама сега ли, ама трябва ли, ама защо, ама дали...?
Все не знаят, все не могат, все Космоса им крив.

# 767
Кой те кара да ги търпиш? Давам гледна точка.

# 768
А той пък си умира за пиявица в женски образ...
Доки ти е отговорила. Нямам, какво да добавя.
Дидо, тя не иска да я придружава по командировки, а да я заведе на ваканция.
Колкото до пътуването, тук 50-100 км са нищо и е съвсем нормално да минеш разстоянието за да си с любимия човек. Ако все тя пътува за да сте заедно не е много кавалерско, не мислиш ли?
Стрейнджър, не си само ти "ненормален". Аз познавам поне още двама: бившият ми мъж и татко като по-млад.

# 769
  • Далечният изток
Човекът просто ѝ е казал, че няма да стане нейната дето си е намислила по този начин. Не директно и както е заслужавала, явно е достатъчно възпитан. Аз не бих ѝ цепила басма ако съм мъж. Хубава била... Айде у лево...

# 770
Хмм, 50-100, в България под 150 не се брои за разстояние. Пък и аз ги минавам, но наистина има защо.

# 771
Не чакам, някой да гадае какво искам. Заявявам си всичко открито, без страх, а той да прецени дали има топки.
За честни и открити  отношения съм.

Къв страх, просто рядко ми се налага да искам.  време и пари - хич, там направо се дава😂, кскви топки, къде отиде ти

# 772
Въпросникът е на оставане сама, с котката.

# 773
Не чакам, някой да гадае какво искам. Заявявам си всичко открито, без страх, а той да прецени дали има топки.
За честни и открити  отношения съм.

Къв страх, просто рядко ми се налага да искам.  време и пари - хич, там направо се дава😂, кскви топки, къде отиде ти

Е явно само на дащни мъже си попадала, то и оз ама повечето не са така.

# 774
Човекът просто ѝ е казал, че няма да стане нейната дето си е намислила по този начин. Не директно и както е заслужавала, явно е достатъчно възпитан. Аз не бих ѝ цепила басма ако съм мъж. Хубава била... Айде у лево...
Нали затова говорим за опознаване за да няма разочарования.
Това с бутоните "Х" и "Blue Heart" няма как да се разбере, докато не видиш човека на живо. Аз никога не питам така директно, но спазвам 3 месечния пробен период. Ако има поне 1 нещо, което ме е подразнило за това време е повече от ясно, че няма да я бъде тая.
Въпросникът е на оставане сама, с котката.
Е, и? Това трябва да е нещо лошо или? Не котката, другото. Аз не съм котколюбител.
Хмм, 50-100, в България под 150 не се брои за разстояние. Пък и аз ги минавам, но наистина има защо.
Е, всеки си решава за кой и за какво да ги минава. Аз лично реших последно да се въздържа от минаване и за по-лесно да сменя мъжа. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:16 от Ravenna

# 775
Не е лошо, но все повече започва да ви личи.

# 776
Не е лошо, но все повече започва да ви личи.
А нима? Шефката ме похвали преди седмица, при поредното повишение на заплатата ми за положителната енергия, която излъчвам. Вероятно и ти имаш предвид това? WinkSmile

# 777
Между
- разделен с майката уикенд-баща без пари, с болни роднини, егоист
и
-котката
да избера първото?
Че за ко ми е?

# 778
Излъгала те е, но това е стандарт за вашия континент.

# 779
Между
- разделен с майката уикенд-баща без пари, с болни роднини, егоист
и
-котката
да избера първото?
Че за ко ми е?
За да те признаят у форума?

Общи условия

Активация на акаунт