Делене на сметки

• 23 438
  • 997
  •   1
Отговори
# 825
Мега заети, мега женени, мега стиснати, мега не можещи все кофти избор.

# 826
  • Далечният изток
Мен пък ми е абсолютно нереална историята. Тя някаква бойна, тропа по масата, той умрял от страх, скрит под масата, не смее да обели 2 думи... Нещо не вярвам баш така да се е развил тоя разговор... И баш такива да се намерят, не знам...

# 827
Умрял от страх ли? Joy
Човекът е с резерви и не иска да хвърля ресурс без гаранции. В тази работа обаче съвсем без ресурс , само с 2-3 срещи не става. Освен ако не е за еднократна употреба.

# 828
Е то по тази логика почти всяко мнение би могло да се обори като нереална история.

Ако за един мъж се приема за нормално да се знае, че търси само секс с хубава мацка (по негови си критерии) защо за жената да не важи същото.

# 829
Тва пък ми е любимо - работи си, пари, всичко точно. Обаче мъж - нямааа, и няма подходящ. Ми не, не е точно. Точно това си говорихме с мои студентки тези дни, използвах, че бяхме само жени  - да не си въобразяват, че животът е успехи само на фронт професионален.
Simple Smile

# 830
Абе, едно е да настъпиш 1-2 мотики, ама ако не са изключение, а тенденция, проблемът явно е в настъпващия.

Както в примера с госпожата, която иска тя да пътува за сметка на фирмата, а любимият да си плаща разноските сам - ако редовно задава този въпрос и редовно получава за отговор "не", явно проблемът не е в мъжете.

# 831
Ако за един мъж се приема за нормално да се знае, че търси само секс с хубава мацка (по негови си критерии) защо за жената да не важи същото.
Жената няма право да е толкова повърхностна, безотговорна и претенциозна. Някакъв мъж там трябва да има, деца да ù прави.
П.п. и да му точи баница и вари боб! Много е важно баница и боб да има!

# 832
Значи ... щом за мъжете е нормално да ти предлагат един  гол секс, ако може без никакви задължения и задълбочаване,  що жените да нямат претенции и изисквания към тях.

# 833
На първо търсене в Гугъл - ПИБ и Уникредит
Извинявам се, че връщам 40 стр. назад и може и да пропускам нещо, но през 2017-а точно в УниКредит искахме да ползваме продукт обща сметка и се оказа, че всъщност сметката пак е на името на 1 титуляр, който трябва да е клиент на банката и да има собствена сметка, тази да е втора, а вторият човек получава фиктивен клиентски профил в системата на банката. Титулярът вади пълномощно, в което посочва, че упълномощава втория човек да превежда, тегли и пр. сметката, вече не помня можеше ли и да я закрива. Няма достъп до мобилно банкиране, няма карти, тя беше със статут на спестовна. Ползвахме я около 2 години. Ако случайно са еволюирали, чудесно, но както виждате, рекламата не отговаряше на реалния продукт, поне по онова време.

# 834
  • София
В прав текст - много си права, Лъвице но все да не намираш своя човек - дали проблемът е в човека Simple Smile
Пък тва, дето изглеждала сносна за връзка не мож излезе от главата и устата дори на 14 год ми дъщеря….

Ако вината е в нея и тя е достатъчно тъпа да не се усеща, последствията също са си за нея, в крайна сметка. Но тогава проблемът няма да е в съществуването на претенции, а в липсата на адекватна преценка за покритието им.

# 835
  • Далечният изток
Какви деца да й прави?! Тия са хора на възраст и с деца доколкото разбрах. Тука връзката е друга, не за семейство.

Там е работата, че повечето жени имат само изисквания и претенции. До там. Насреща 0, само фасони. Щото съм хубава и ще си се държа както си искам... Имам ги такива наоколо, имам наблюдения, затова го казвам.

# 836

Там е работата, че повечето жени имат само изисквания и претенции. До там. Насреща 0, само фасони. Щото съм хубава и мога да си правя каквото искам... Имам ги такива наоколо, имам наблюдения, затова го казвам.

Аз май повече такива мъже познавам. Жените са някак по-адаптивни.
Обаче мъжете... както в оня виц "Обява: мъж, 40 години търси жена. И се чудя дали е печатна грешка или житейска трагедия". Та и моите познати така - търси, търси, и с напредването на възрастта критериите отиват в небето, а не забелязва, че той вече не е таргет на тези с големите... плюсове.

# 837
Въпреки широко разпространеното мнение за жените - аз лично не познавам нито една жена, която чака само на това, че е хубава. Взимат професия, качват доход, след един момент придобиват и имущество.
За сметка на това мъже, които изпадат в лек до тежък ступор при идеята за обвързване и разход по жена - колкото щеш - имаме няколко и в СО.

# 838
Да съм хубава жена в днешно време може да се тълкува по много начини.

# 839
Проблемът винаги се търси откъм корена. Иначе си умират с претенциите.

Общи условия

Активация на акаунт