Делене на сметки

• 23 484
  • 997
  •   1
Отговори
# 855
Не моим се рзбра, но по-важното сякаш е, че гледната точка на дамите за претенците говори повече от самите претенции.

# 856
  • Далечният изток
Аз този тип претенции като от поста ги свързвам винаги с високомерие, арогантност. Представям си студена, надменна, надута пуйка. Какъв да е този мъж дето да може да изтърпи такова поведение, не знам...

# 857
  • София
Скрит текст:
Претенциите на жената от примера са си напълно адекватни. Дали тя не е в позиция да има дори тях, или е попаднала на такъв, какъвто не може (или не иска) да покрие дори това
Ама то не е само до претенциите, а до начина по който се предявяват. И да има такъв дето може, че и желае да ги покрие, едва ли ще му хареса отношението. Човешката природа е доста предстазуема, типажите са точно определени и затова толкова пъти се спомена, че има несъвместимост между желаното и съществуващото ¯\_(ツ)_/¯

А дали пред този, който може и желае да ги покрие, ще й се наложи да ги предявява по този начин? Не намирам лошо да се заяви ясно и директно, нито би ми било обидно. В случая обаче, по сричащите отговори на господина, съм склонна да мисля, не че жената е излязла напред с големите претенции, а че по-скоро е искала да потвърди съмнението, че насреща нищо не й се предлага.

# 858
Аааа, как! Тя му предлага себе си, без да се интересува, че може и въобще да не я иска 😂

# 859
  • София
Ми като не я иска, да си тръгва бе, какво й се обяснява и оправдава Joy На мен ако някой ми излезе с неадекватни претенции, няма да му влизам в обяснителен режим, а си хващам чантичката и бай бай.

# 860
Може би сте прави. Тази/този с претенциите си има правото да си ги предявява. Вече за отсрещния доколко ще е приемливо, до къде ще позволи...
Както и за страничните наблюдатели за които няма никакво значение, че Пенка има претенции но те държат да ги оспорят.

# 861
Едно е да предлага себе си канадска майкрософтска програмистка, друго е художничка-парижанка, трето софийска имотна наследница, четвърто търговищка касиерка в Лидл.
За мъжете примери няма да давам в този пост.

# 862
Въобще не ги оспорвам. Много е смешно, че жена с претенции не се е научила да отсява, без да отделя  време, а вий - толкоз приказки да охарактеризирте мъж, попадащ в категория неподходящ.

# 863
По общо форумно мнение търговищка касиерка в Лидъл ще да заслужава най- ниското ниво от потенциалните кандидати. Щото къде ли ще се мери по претенции с другите 3 жени от примера.

# 864
Едно е да предлага себе си канадска майкрософтска програмистка, друго е художничка-парижанка, трето софийска имотна наследница, четвърто търговищка касиерка в Лидл.
Джулия Робъртс в Хубава жена друго беше, ама с хепи енд завърши филма.

# 865
По общо форумно мнение търговищка касиерка в Лидъл ще да заслужава най- ниското ниво от потенциалните кандидати. Щото къде ли ще се мери по претенции с другите 3 жени от примера.
С друго впечатление съм останала. Тука не сме касиерки и коментираме претенциите на жени, които не са касиерки.

# 866
  • София
Стига де. Всяка жена има право на щастие. Ако желае - и мъж. В нашето Фантастико касиерките са от години, та има 2-3 без мъж и не си и търсят, може би точно защото "кой би ме взел".
За всеки влак има пътници, за всеки луд - някой подобен.
Въпросът е само да се осмелят да поискат.

# 867
  • София
Въобще не ги оспорвам. Много е смешно, че жена с претенции не се е научила да отсява, без да отделя  време, а вий - толкоз приказки да охарактеризирте мъж, попадащ в категория неподходящ.

Е нали до скоро беше на първа среща, пък сега била отделила време Satisfied На мен ми се струва, че бързо се е ориентирала, съответно и директните въпроси.

Иначе да, на въпроса какво предлага, от малкото инфо знаем, че е програмист в Майкрософт, което значи, че е минимум умна, образована и взима добри пари. За господина знаем само какво не може.

# 868
С друго впечатление съм останала. Тука не сме касиерки и коментираме претенциите на жени, които не са касиерки.
Първо не знаеш дали тук няма касиерки и второ добре, че Вселената не мисли така дискриминиращо и праща, и на касиерките сгодни партии.

# 869
Сгодна партия какво ще рече?

А и аз не оспорвам правото на всеки да иска нещо добро. Отбелязвам, че според форумното мнение жени, които вече са описани като имащи качества, са определяни като твърде претенциозни.

Общи условия

Активация на акаунт