Делене на сметки

• 23 424
  • 997
  •   1
Отговори
# 960
Равена, като цяло искаш другите да правят жертва, която ти не би направила. От там идва проблемът.
Щом си независима, що държиш мъжът до теб да покрива обществени изисквания. Хващай един, който ще ти обръща внимание и действай.

# 961
Дано поне си предупреждаваш сина кога ще е свободен терена, та да може и той да си доведе нещо за изчукване. Няма да е честно, ако си му забранила да води момичета в къщи. Wink

# 962
Равена, като цяло искаш другите да правят жертва, която ти не би направила. От там идва проблемът.
Щом си независима, що държиш мъжът до теб да покрива обществени изисквания. Хващай един, който ще ти обръща внимание и действай.
Бога ми, не! Искам адекватно отношение. Затова бях избрала мъж с големи деца, защото се очаква, че ги е вече отбил, както аз съм отбила моите. И да, точно това имам намерение да направя!
Аз нямам проблеми с кое да е от въпросника на дамата - програмистка. Казах, нещата могат да се съчетават.

# 963
  • София
Той те предупредил, ние те предупредихме, ти пак не разбрала.
Еми….

# 964
  • Пловдив
Що не се вземете с програмистката? Кво толко - един колан с пенис ви трябва.

# 965
Не са му приоритет децата на 25, 30,  а просто не си му приоритет ти и дава някаква причина, която не е истинската, но звучи по-добре в неговите и вероятно - твоите уши. Сори, но така звучи.

# 966
Бога ми, не! Искам адекватно отношение. Затова бях избрала мъж с големи деца, защото се очаква, че ги е вече отбил, както аз съм отбила моите. И да, точно това имам намерение да направя!
Аз нямам проблеми с кое да е от въпросника на дамата - програмистка. Казах, нещата могат да се съчетават.

Доста ще ми отнеме да обясня защо не намирам за редно мома да е с баща с точно такова поведение, това е кратката версия - не става за партньор за остатъка от живота ù. Както и ти отбеляза, тя му е енти приоритет, а пък да не говорим и че е възможно той да гледа на нея като на стока от щанда с промоционални изтичащи - става за бърза консумация, а може и да си я прибере във фризера за известно време, но не би я държал за дълготрайна употреба. И не защото действително тя е кофти стока, а защото на него всъщност грам не му дреме за нея - ако тя не пусне, ще се намери все някоя дащна.
Не е нужно да обясняваш! Просто го прочети отново и отново. Звучи като мислене на мъж и е грозно да го обясняваш на друга жена, защото никоя не е застахована от изпадане в такава ситуация. Така че въпросната дама с право сподели огорчението си.

# 967
Мъжете имат проблем с въпросника, по-скоро с менталното състояние на създателят. Опитай се да отговориш на тези въпроси, все едно си мъж и прецени дали искаш да си с такъв човек, дали може да получиш нещо повече от тъпи нервни изблици. Какво внимание, какъв секс и т.н.

# 968
Мъжете имат проблем с въпросника, по-скоро с менталното състояние на създателят. Опитай се да отговориш на тези въпроси, все едно си мъж и прецени дали искаш да си с такъв човек, дали може да получиш нещо повече от тъпи нервни изблици. Какво внимание, какъв секс и т.н.
Мъжете имат проблем с това да са джентълмени преди всичко! Какво би казал за тази ментална нагласа, а?
Като не можеш да си го позволиш, къде си тръгнал тогава? Трябва да преценяваш, коя топка би могъл да поемеш, защото високите такива са с доста завишена трайност (цитирам Нарцѝса). Simple Smile

# 969
Нямам проблем да съм жентълмен, но към жена, която заслужава.
Що не идиш на психолог?

# 970
Доста ще ми отнеме да обясня защо не намирам за редно мома да е с баща с точно такова поведение, това е кратката версия - не става за партньор за остатъка от живота ù. Както и ти отбеляза, тя му е енти приоритет, а пък да не говорим и че е възможно той да гледа на нея като на стока от щанда с промоционални изтичащи - става за бърза консумация, а може и да си я прибере във фризера за известно време, но не би я държал за дълготрайна употреба. И не защото действително тя е кофти стока, а защото на него всъщност грам не му дреме за нея - ако тя не пусне, ще се намери все някоя дащна.
Не е нужно да обясняваш! Просто го прочети отново и отново. Звучи като мислене на мъж и е грозно да го обясняваш на друга жена, защото никоя не е застахована от изпадане в такава ситуация. Така че въпросната дама с право сподели огорчението си.
Това е мислене на мъж и е грозно. Затова - моми или ергени без деца с родител - не. Да, във форума има прекрасни примери за такива отношения и т.н., но очевидно има и много примери за кофти развой. Тъй че ако не е някаква наистина неземна любов, която човек не може да преглътне, по-добре да не си пробва късмета. И за двете страни има други чакащи, по-подходящи.

# 971
  • София
Нямам проблем да съм жентълмен, но към жена, която заслужава.
Що не идиш на психолог?
Щото е стипца.

Фраш е с джентълмени, просто някои не успяват да ги извадят от мъжа.

# 972
Гордж, имаш предвид да го накара да ù плати две кафета и да ù отваря вратата при всяко рандеву, фантазирайки как ù изправя ламарините?

# 973
Не са му приоритет децата на 25, 30,  а просто не си му приоритет ти и дава някаква причина, която не е истинската, но звучи по-добре в неговите и вероятно - твоите уши. Сори, но така звучи.
Именно! Гледай ти аз каква причина ще му измисля като Коледен подарък - еленови рогца! Grinning
Нарцѝса, имам колежка, която е майка ( с отбито "дете") и вече 6-та година има хармонична връзка със стар ерген, който ѝ предложи дори брак, но тя се дърпа нещо.
Така че няма правило в тези отношения. Всичко е строго индивидуално.

# 974
Мъжете имат проблем с това да са джентълмени преди всичко!
Ами то с преструването е така, понякога музата идва, понякога не. Истинския джентълмен е такъв непрекъснато, не е преструвка, ама са малко такива, повече са ония преструванковците дето влизат в ролята според това накъде духа вятъра. В този смисъл, не мъжете имат проблем да са джентълмени, а жените имат проблем да ги предразполагат да са такива (или проблем с това да си намират истинския джент)

Общи условия

Активация на акаунт