ДЕКЕМВРИ наближава вече, скоро ще гушкаме малкото човече! (Тема 8/2021)

• 34 009
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
Чери, насочиха ли те лекарите как да подпомогнеш хемоглобина Sad С желязо подобрява ли се състоянието?

# 106
Чери, насочиха ли те лекарите как да подпомогнеш хемоглобина Sad С желязо подобрява ли се състоянието?
При таласемия е противопоказно да се приема желязо. Въпреки че с първата бременност ми казаха , че може едновременно да имаш и таласемия и желязодефицитна анемия. Приемам б12 , топ фолат, не съм склонила още на мускулни инжекции б12 или на кръвопреливане. 😔🤯

# 107
Леле... Sad По принцип ли имаш проблем или се отключи по време на бременността?

Дано се отървеш от инжекции и преливания, стискам палци!! Колко игли забихме вече, стига. 😀

# 108
Чери и аз съм с нисък хемоглобин ,последно 103.Но бях и с 88 и се наложи да ми правят кръвопреливане.Освен че ям цвекло ,което вече ми омръзна адски много пия и един сироп Билкова кръв ,предписан от лекар естествено ,мисля че добре ми се отразява.

# 109
chery_lady_79 Дано успееш да вдигнеш хемоглобина. Днес бяхме на тонове и малкия беше много подвижен.
Относно чистене и пране на дрешките започнах малко по малко аз да си правя всичко. Свекито преди месец каза, че ще дойде да чисти, а още не е дошла. Да, тя работи на две места и на смени. Е, аз реших да не я чакам и започнах сама. Майка ми и тя работи 6 дни и 1 почива като ММ и общо взето ще се оправям сама с чистене, пране и гладене...
А има ли някоя мама която се чувства като мен да я е страх от това което предстой и да се притеснява, че нищо не знае и не е подготвена?

# 110
Здравейте!
Приеха ме в ковид отделението в Шейново.
В 9.30 ми изтекоха водите и падна въпросната   тапа.В 37+2 дни съм.
Сложиха ми дексаметазон и включиха магнезий .Утре ще е секциото.Не успях да задържа до 30 да изтече карантината.

# 111
Здравейте мами! Включвам се с нов въпрос… Дали някоя от Вас е чувала за Наредба, коята забранява на общинските болници да извършват планово секцио? Доктора, който следеше цялата ми бременност днес най-учтиво отказа да извърши моето секцио с подобно оправдание, а уж бяхме нагласили всичко. Остават ми само 20-тина дена, за да си намеря свястен доктор… не че нещо ще се промени, но искам да знам дали просто се оправдава или наистина няма как…

# 112
Криси, с теб сме! Flowers Four Leaf Clover
Бъди напук на цялата ситуация. Напълни главата само с положителни мисли и колкото и да е трудно се опитай да поспиш. Утре те чакаме с прекрасни новини! Kissing Heart

# 113
  • London
Криси, пожелавам всичко да мине безпроблемно и по вода 🍀🙏🏻
Чакаме те с най-хубавите новини ❤

# 114
Здравейте мами! Включвам се с нов въпрос… Дали някоя от Вас е чувала за Наредба, коята забранява на общинските болници да извършват планово секцио? Доктора, който следеше цялата ми бременност днес най-учтиво отказа да извърши моето секцио с подобно оправдание, а уж бяхме нагласили всичко. Остават ми само 20-тина дена, за да си намеря свястен доктор… не че нещо ще се промени, но искам да знам дали просто се оправдава или наистина няма как…
Да и аз го чух това ,а и не само горе долу съм в същата ситуация и се пренасочих веднага тъй като нямам много време.

# 115
Здравейте!
В 9.30 ми изтекоха водите и падна въпросната   тапа.В 37+2 дни съм.
Сложиха ми дексаметазон и включиха магнезий .Утре ще е секциото.Не успях да задържа до 30 да изтече карантината.
Ех, Криси Joy
Стискам палци всичко да мине добре Heart

В момента са забранени плановите операции, но не и тези за раждане. Не знам защо отказват планово секцио.

# 116
Леле... Sad По принцип ли имаш проблем или се отключи по време на бременността?

Дано се отървеш от инжекции и преливания, стискам палци!! Колко игли забихме вече, стига. 😀
Генетично , още от раждането. Благодаря ти. 💕
Криси, с теб сме. Очакваме включване да разказваш. Боеееец.. 😎✊💕

# 117
Чери, стискам палци да закрепиш хемоглобина. Моят беше 104 и пак пия Тотема, но щом при теб желязото не е съвместимо, може би лекар ще те посъветва най-добре.

Габи, моята пък като не работи да не мислиш, че е дошла. Grinning Днес почвам малко по малко да си гладя аз. Мъжът ми не сварва с всичко. Страхът може би е нормален, макар че на мен ми беше по-спокойно при първото раждане, сега ми е леко по-напрегнато, вероятно и заради цялостната ситуация в страната.

Криси, съжалявам, че така са се стекли нещата, но пък щом си вече в болница и под наблюдение си съвсем близо до щастливия финал.  Очакваме те с добрите новини и пожелавам всичко да е леко и бързо!

# 118
Криси стискам палци всичко да мине добре и ще те очакваме с хубави новини! 🍀

Чери, а ти бързо да успееш да вдигнеш хемоглобина!

Габи, нормално е да се притесняваш, но като се роди бебчето леко полека ще си свикнете заедно и ще се справиш Simple Smile
На мен с първата ми бременност най-големият ми страх беше не раждането, а как ще се оправяме с бебето като се приберем от болницата - с ММ сами се оправяме и нямахме никакъв опит, аз даже не бях виждала новородено.. като дойде малкото човече всичко си идва на мястото.

# 119
Здравейте!
В 9.30 ми изтекоха водите и падна въпросната   тапа.В 37+2 дни съм.

krisi.lisa
, успех! Дано всичко мине нормално  Flowers Four Leaf Clover

Цитат
Аз днес бях на преглед в 36 + 4, младежът е 3200, като преди 2 седмици беше 2200 и нещо ме съмнява предходното измерване, но каквото такова.
Същото както при мен, явно тези изчисление и измервания накрая са много приблизителни.

Чета последната страница и се успокоявам, че не съм единствената неподотвена все още и с ремонти.
С тази разлика, че напоследък мъжът ме е оставил да се оправям сама с домакинските неща вечер и децата. За щастие не се налага да лежа, ако изключим това, че се изморявам малко повече не ми пречи. Вчера сортирах гаредроба ми и пренесохме пълен багажник с неща към новото жилище, една идея по-реално ми се струва Simple Smile

Сега се заемам с интернет поръчки и подобни.
Трябва също да изпразня служебния телефон от лични неща и да го върна, последните 2 месеца единственото, което правя с него е да го зареждам и е напълно безсмислено да стои у мен.

Аз с детето се занимавам в легнало положение, че мъжът ми иначе ще превърти играта. За уикенда съм предвидила да "пишем" писмо до Дядо Коледа, хем ще съм полегнала, хем ще се занимава.
Как става това да занимаваш детето в легнало положение? Аз само като реша, че ще почивам, малката притичва и се настанява на мястото ми на дивана преди мен и отказва да стане. Ако случайно все пак успея да легна, идва около мен да се катери и през цялото време трябва да се пазя да не ми падне върху корема.... Луда работа. А е на 5 години, не е да не разбира, просто така решава да прави. Писмата за Дядо Коледа си ги написаха сами и са готови от почти 2 седмици вече.

Общи условия

Активация на акаунт