ДЕКЕМВРИ наближава вече, скоро ще гушкаме малкото човече! (Тема 8/2021)

• 34 063
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,малко нахълтвам в темата ви,аз съм от юнските мами. Пиша по повод това,че продавам люлата-шезлонг на малкия,ползвана е много малко,защото ръцете на мама бяха по-атрактивни Grinning Та ако някоя от вас си търси електрическа люлка-шезлонг от 0-6м да ми пише. Леко раждане и пуфкаф финал скоро ❤️

# 136
За кг плюс 22 съм🤣, засега 🤣. Колкото толкова. Помпа на Медела първият път ползвах електрическа, много бях доволна. Изобщо фен съм на Медела, ползвах техни и контейнери, и Калма. Сега чакам намаленията да си поръчам пак. Ръчна не съм ползвала никога, но моя приятелка си беше взела и след това купи електрическа. Трудоемка й беше.

# 137
Момичета,мина секциото.
Родих момче 2660 и 48 см.
Снощи имах контракции цяла нощ.
Бяха на 10 мин.
Сутринта ми падна и тапата и имах 4 см разкритие в 8 сутринта.В 12 наобяд ми беше секциото.Сега съм добре.Въпреки че в ковид отделение няма реанимация не съм оставена без надзор.Утре ще ме раздвижат и поне ще мога да ставам.Ще пиша утре повече.Благодаря на всички за подкрепата.

# 138
Честито Криси. Жив и здрав да ви е младежа Heart

# 139
Момичета,мина секциото.
Бяха на 10 мин.
Сутринта ми падна и тапата и имах 4 см разкритие в 8 сутринта.В 12 наобяд ми беше секциото.Сега съм добре.Въпреки че в ковид отделение няма реанимация не съм оставена без надзор.Утре ще ме раздвижат и поне ще мога да ставам.Ще пиша утре повече.Благодаря на всички за подкрепата.
Честит мъж, Криси. Да ви е жив и здрав Heart Eyes
Важното е, че и двамата сте добре. Дано скоро излезеш от Ковид отделението и всичко ще се нареди.

# 140
Добре дошъл да е младежа! Да расте здрав и щастлив! ❤ На теб бързо възстановяване и оздравяване! 💐

# 141
  • London
Честито, Криси ! И бързо възстановяване на теб.

Ирен, как си и ти днес ? Дадоха ли ти вече малкия мъж ❤

Феъри, скоро ще чакаме интересните истории с двете моминки вкъщи ☺❤

# 142
Криси, честито ❤️ бъдете живи и здрави! 🍀И да се гушкате много скоро!

# 143
Честито, Криси!! Да сте здрави и щастливи заедно, бързо възстановяване!! Heart Heart Heart Звучи като да си е решил тази дата така или иначе с това разкритие Grinning Дръж ни в течение как сте Simple Smile)

# 144
  • София
Честито, Криси! Бъдете здрави с малкия юнак и бързо възстановяване на теб!💐

# 145
  • до най-прекрасния мъж
Криси, честит юнак и от мен. Да расте здрав и щастлив. На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи живи и здрави и без Ковид и всякакви такива проблеми.

# 146
Момичета,мина секциото.
Бяха на 10 мин.
МиЛо БеБе,добре дошло на този свят 👣💙
Криси,бързо възстановяване 🌹♥️🙏

# 147
Привет!
Дойде най тежкия момент раздвижването след секцио.Моето момче се появи на дата,която то си избра.Всичко мина добре,въпреки че много се притеснявах.
Ковида в Шейново си е самостоятелна Вип стая с удобно легло,което се спуска и вдига с дистанционно,в стаята си има тв.Стаите на етажа,доколкото виждам са 4.Банята и тоалетната е обща,но понеже само 4 човека я ползваме е доста чиста и винаги свободна.
Момичета приемам вашите предложение за име,така и не се спряхме с мъжа ми на точно конкретно,момчето ми много се бори и измъчи и искаме да му дадем име,което да подхожда на такъв борец като моя.Та имената,които ни харесват са Виктор,Калоян,Андрей.
Споделете на вас кое ви допада,че всички ме питат за име,а аз не мога да избера.
Simple Smile

# 148
Привет!
Дойде най тежкия момент раздвижването след секцио.Моето момче се появи на дата,която то си избра.Всичко мина добре,въпреки че много се притеснявах.
Ковида в Шейново си е самостоятелна Вип стая с удобно легло,което се спуска и вдига с дистанционно,в стаята си има тв.Стаите на етажа,доколкото виждам са 4.Банята и тоалетната е обща,но понеже само 4 човека я ползваме е доста чиста и винаги свободна.
Момичета приемам вашите предложение за име,така и не се спряхме с мъжа ми на точно конкретно,момчето ми много се бори и измъчи и искаме да му дадем име,което да подхожда на такъв борец като моя.Та имената,които ни харесват са Виктор,Калоян,Андрей.
Споделете на вас кое ви допада,че всички ме питат за име,а аз не мога да избера.
Simple Smile
Радвам се , че се възстановяваш. Калоян е много хубаво име. Също Симеон, Борис, Самуил. ❤

# 149
Ей, Криси, браво момиче!
Бойци сте с твоето момче!
Жив и здрав да ти е  Heart
Аз много харесвам името Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт