ДЕКЕМВРИ наближава вече, скоро ще гушкаме малкото човече! (Тема 8/2021)

• 34 065
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
И трите имена са много хубави. Супер е, че детето си е избрало датата. Скоро е Андреев ден - на 30.11 - това ако искате да са близо РД и именния ден. Като погледнеш детето не изплува ли само едно от тях Simple Smile Аз бях в дилема с първото дете, ама като го видях и всичко отпадна, освен едно. Може да изговориш и имената заедно с другите две и да решиш коя комбинация ти звучи най-хармонично.
Скрит текст:
Вчера беше св. Екатерина - за мен тя е покровитрел на детето Simple Smile
Православната църква почита Света великомъченица Екатерина на 24 ноември. Вярва се, че тя предпазва децата от болести, най-вече от шарка.

# 151
Много се радвам, че се чувстваш добре, Криси! 🍀💐

Все хубави имена! Ето една статийка кои имена са били най-популярни скоро - https://webcafe.bg/bulgaria/koi-sa-nay-populyarnite-imena-za-nov … ni-za-2020-g.html

Изглежда Виктор и Андрей са по-малко през миналата година.

# 152
Честито бебче, Криси! Да ти е много здрав и цял живот така борбен! На теб бързо възстановяване и от секциото и от Ковида.

За имената, ние също обмисляхме Калоян. Борис също ми е много любимо, но името на мъжът ми започва с Б и би изглеждало, че е на него. 😂 Виктор за момче се отказахме, заради краткото "Вики". Не знаеш на Виктор или Виктория викат. Андрей също е много хубаво име и скоро би бил и именик. Та от предложените от теб бих ги наредила Калоян, Андрей и Виктор.

# 153
Ех Крисиии честита рожба! Да ви е жив и здрав , за малък войн като него това ми изникна в съзнанието Боян - ето кратко значение
“ Обичайното и най-широко прието схващане е, че то има смисъл на „Войн“ и произлиза от думата „бой“ или битка и наставка „-ан“, която е общоприета за български и славянски имена.”

Това беше едно от топ 5 имената , които много харесахме с мъжа ми докато не знаехме момче или момиче ще е , кратко звучно с много силно значение Simple Smile
Каквито и предложения да ти дадем , ти сама ще си го почувстваш и каквото и име да му дадеш няма да промени факта, че е малък боец 💙

# 154
Идвам и тук да Ви помрънкам, мамииии.
Бях на хематолог и се върнах с боцното дупее.. 🤯🤣 Бият ми мускулно инжекции б12. За мое нещастие съм с таласемия плюююс желязодефицитна анемия… 😔😔😔

# 155
Здравейте, мами. Вчера се роди и нашият син Калоян. Чакам с нетърпение да си го видя, защото за момента е под наблюдение в интензивното.

# 156
Добре дошъл бебе Калоян ❤ Да е жив и здрав и много да ви радва

# 157
Честита рожба,BlueFlame 💙
Нека винаги озарява къщата ви с неговата усмивчица и да я пълни само със смеха си 👣🙏
На теб бързо възстановяване 🌹♥️

# 158
BlueFlame Честито ви момък Heart А на теб бързо възстановяване.

# 159
  • до най-прекрасния мъж
Добре дошъл, бебе Калоян. Да си здравичък, усмихнат и щастлив. На мама бързо възстановяване. HugBlue HeartFlowers Hibiscus

# 160
Добре дошъл, Калоян! 🎉 Да е здрав, щастлив, игрив! 🎂Бързо възстановяване и на двамата! 🍀Дръж ни в течение 🤗

Понеже обещах да пиша - 1 ден след втората доза Файзер съм, чувствам се чудесно. Лекинко по-уморена само. 👍

# 161
Добре дошъл на Калоян!
Много скоро да се гушкате!

# 162
Добре дошъл да е Калоян! Да е здрав и щастлив, бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате! 💐

# 163
Добре дошъл да е и Калоян! Да е много здрав! На теб бързо възстановяване!

# 164
добре дошли на малките и големи герои! Бързо възстановяване на майките! ❤
много харесвам името Калоян, имах в началното учишище един съученик с това име, голям чаровник и калпазанин беше 🤣 И въпреки, че е много българско име има една съкратена версия -Ян, която може да се котира добре и интернационално

Общи условия

Активация на акаунт