ДЕКЕМВРИ наближава вече, скоро ще гушкаме малкото човече! (Тема 8/2021)

• 34 102
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
Честито и добре дошли на новите бебенца, FB и Тара! Да са здрави, щастливи, спокойни, любознателни за света около тях и много да ви радват! ❤️🎉🎂🍀🤗

# 466
Охоо, колко много бебчета!Честити рожби на ФБ, Бътърфлай, Блу,Тара!ДА са много здрави,много кротки и бързо възстановяване на мамчетата!
  Аз съм баба,но не спирам да ви следя,четях ви отдавна.Дъщеря ми се бори с кърмене ,но мисля,ще се справят.При нас,за съжаление , няма консултант по кърмене.Имала е разговор с такъв по телефона,дала е насоки,но друго е да има среща на живо.

# 467
Рядко влизам, че сме на финала с пренасянето. Честито на всички мами, живи и здрави да са ви бебоците. Да са много щастливи и много игриви. Напрежението става все по голямо, понеже беба не се обръща ми насрочиха дата която е след броени дни, а още чорапите къде има една дума не сме пренесли, а кога да подреждам, кое по напред... Вече не мога и да спя само да мисля за това какво още не трябва да се вземе и кое да се принесе и какво остава... Дано не ви натовари, но ми е голямо напрежение.

# 468
Mikata, кога ти е термина? Отпусни се , всичко ще бъде наред. Последните седмици наистина е огромно напрежение и стрес. ❤

# 469
Mikata, кога ти е термина? Отпусни се , всичко ще бъде наред. Последните седмици наистина е огромно напрежение и стрес. ❤
Термина ми е след седмица и малко, но насрочихме дата за секцио началото на другата седмица...

# 470
Честити нови бебчета в групата,че ако тръгна да честитя по отделно ще изпусна някого. Да са живи и здрави. Много щастливи, весели и засмени. А на мамите бързо да се възстановяват Heart

# 471
  • София
Честито на всички нови бебченца да са живи и здрави, а на майките бързо възстановяване.
Blue - относно сукането цяла нощ и моята госпожичка първите 4-5 нощи ми прави този номер и аз давах добавка че си мислех че нещо нямам още кърма, е оказа се че я прехранвам, даже почна да повръща. Като се прибрахме също първите 2 вечери беше сякъш нон стоп на гърда, но след това се нормализираха нещата Simple Smile Явно просто докато са толкова мънички им трябва повечко време, а и освен за храна ни ползват и за успокоение, били свикнали с топлината, с шумът на сърцата ни и т.н

# 472
За още не родилите мами , колко често ходите на тонове? Аз ходех по веднъж , сега ме викат по два пъти, а съм в 37ма

# 473
  • София
Засега веднъж седмично. С еднакъв термин сме с теб. Simple Smile

# 474
Мен ме викат по два пъти, много странно. Ти как се чувстваш? Всичко наред ли е? С един термин сме да, но нашата бебка върви малко по-малко и сигурно ще позакъснее, ако не реши да излиза по-рано . 🤣

# 475
Честито бебе, Тара, и на теб! Здравичко и бързо възстановяване!

На мен за тоновете ми казаха на 10 дни или 2 седмици, сега ще ми се съберат към 20 дни, ама да кажем, че обстоятелствата го налагат. Днес почти не се мърда моя мъж и бях почнала да се филмирам, ама все пак се усеща някакво помръдване и реших да не психясвам.
С каката ме викаха на тонове за първи път в 37 г.с, и после в 39, ама аз точно тогава родих. Така че реално ходих само веднъж.

# 476
Явно при всеки е различно и всяко АГ си решава 🤷🏻♀ При нас е толкова активна, че понякога се чудя спи ли въобще 🤣 но имаше 1/2 дни където беше супер мудна , но явно са си на периоди .

# 477
  • София
marmora, всичко е наред при нас, но май всяко АГ си преценява за всеки пациент тия тонове.

Мен честно казано са ми неприятни. Коланите ме дразнят, а и мисля сега тази седмица като ида даже да помоля да съм приседнала или ако може да се поизправя малко. Не ми става зле, но ми е супер дискомфортно като легна по гръб. А предната седмица и секрет за микробиология ми вземаха, и ехограф, и тонове (всичко по гръб) ... Пък като легна по гръб после съм като костенурка. Набирам се на краката си, за да се изправя. 😂А

Нашата девойка ей сега по това време става супер активна и се разпъва в корема ми. После почва да чопли ниско долу и да ми натиска пикочния мехур и я чакам да се кротне към 1-2, че да мога да легна да спя. През деня ако не я усещам по-дълго време си посръчквам корема и тя отговаря.

# 478
Хахах позната история 🤣 и с чопленето, точно вчера това обеснявах на мъжа ми , че все едно ще излиза 🤣и с лежането. Даже на последните тонове ме държаха час и половина по гръб и настрани на тази кушетка , накрая като се изправях се почувствах като 70 г баба Sad на мен секрет са ми взимали октомври и нищо не са споменавали за секрет сега в 9ти месец, но ще попитам, защото знам че е хубаво да имаш .

# 479
Честито и от мен на новите мамии❤ бързо възстановяване, вече си имате най-хубавите коледни подаръци😍❤ аь утре влизам в 37гс, днес бях на тонове, акушерката каза, че всичко е нормално, слязла е с 2см надолу нещо ми мери корема пак..и препоръча разходки и секс 😂😂😂
Мен всяка седмица ме викат на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт