iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 124

• 60 246
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Денис, извини ме - повдигам си отново въпроса по-долу в цитата за конкретен продукт, тъй като е доста бюджетен за мен!

Денис, за астаксантин на Nu U става дума дали е добър.

# 301
  • София
Денис, извини ме - повдигам си отново въпроса
Скрит текст:
по-долу в цитата за конкретен продукт, тъй като е доста бюджетен за мен!

Пусни ми линк, за да го погледна.

# 302
Денис, извини ме - повдигам си отново въпроса
Скрит текст:
по-долу в цитата за конкретен продукт, тъй като е доста бюджетен за мен!

Пусни ми линк, за да го погледна.

Ето го:
https://www.ebay.co.uk/p/3026731733

Хм, в iherb сега не го виждам, въпреки че предлагат много неща на марката Nu U Thinking

# 303
  • София
Ето го:
https://www.ebay.co.uk/p/3026731733
Хм, в iherb сега не го виждам, въпреки че предлагат много неща на марката Nu U Thinking
Астаксантинът е хубав , но дозата е висока за продължителен прием - 15-20 дни, най-много месец, след това трябва да се направи почивка. Добра схема на прием е 2 седмици прием - 2 седмици почивка.
Приема се след по-мазно хранене.
ПП.
И аз не го откривам, но не съм се и ровила много, като сменям настройките...зависи и докъде ще се поръчва?!

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

# 304
Много ти благодаря, Денис!

# 305
  • Под люляка
Здравейте, момичета! Моля за съдействие. Търся хрущял от акула и комбинация от глюкозамин, хондроитин сулфат и манганов аскорбат. Става въпрос за дископатия и подпомагане възстановяването на междупрешленните дискове. Благодаря Flowers Bouquet

# 306
  • Бургас/Пз
Разгледай и този комплект за подпомагане на Им.с-ма, защото не е за изпускане:
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-all-in-one-immunity-sta … -piece-kit/109390
- комплекта включва:
Кверцетин
Цинков цитрат
Вит. С
Вит. Д
ППП.
Денис, какво е ППП??
И благодаря за изчерпателния пост. Със сигурност ще е полезен за много от нас Simple Smile

# 307
  • София
Някои имат проблем с влизането? Имам го и аз, когато влезна /както вече се знае/ с около 20-я си профил... След това ползвам VPN... До 20-я си профил, айде да е до 15-я, не ползвам нищо. Винаги включени защити от реклами, кукита и т.н. /uBlock Origin, Ghostery, че освен това ползвам Opera с техния вграден блокатор/. Обаче.... когато влизам в друг профил, освен основния, десен бутон на линка за логване в бързото избиране -> Open in new private window. Надявам се да съм бил полезен и да мислите малко извън матрицата... Проблема с влизането обикновено е временен, явно свързан с блокирането на някои гугъл услуги за индентификация, според мен. Просто не обръщайте внимание, ползвайте си всички /добри/ блокатори и т.н.

п.п. То си има опция, предлага си я самия сайт, да не се ползват кукита или поне минимално. Ами ползвайте я. И също така съм блокирал линка на бг-мама афилилейтния, просто защото мога да забравя да си ползвам някои от моите кодове, а е много дразнещо да дарявам пари. Има много груги начини за проследяване, един сайт да ви разбере, че сте вие, например т.нар. отпечатъци - те са строго индивидуални за всеки компютър, като например хардуер - звукова и видеокарта и т.н., дори начина по който мърдате мишката. и спирам до тук, за да не затормозявам с технически подробности.

ROV5021

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 07:24 от djagi

# 308
  • София
Здравейте, момичета! Моля за съдействие. Търся хрущял от акула и комбинация от глюкозамин,
Скрит текст:
хондроитин сулфат и манганов аскорбат. Става въпрос за дископатия и подпомагане възстановяването на междупрешленните дискове. Благодаря Flowers Bouquet
Здравей!
Сайтът от доста време не предлага хрущял от акула.
Ето предложение за Глюкозамин формула:
https://iherb.com/pr/jarrow-formulas-glucosamine-chondroitin-msm … 20-capsules/40604 ... това е хубав продукт, мангана не е аскорбат, но е включен вит. С
манганов аскорбат е Манган + вит. С ( аскорбинова к-на) респ. манганов аскорбат.
Разгледай и този продукт - с манганов аскорбат, ако все пак държиш на него:
https://iherb.com/pr/source-naturals-glucosamine-chondroitin-ext … -120-tablets/1467

Flowers Maple Leaf ani_d
ПП /PS/PostScript - после пис, под чертата, допълване на основната информация
ППП /PPS/Post Post Script - после, после пис
Много често, редактирам постовете си и добавям по още нещо като информация... защото, по принцип, много мога да пиша, но ми е малко трудно и не мога да преценя къде е границата - от една страна да е полезно, от друга да е разбираемо и едновременно с това да не  е отегчително за четене, защото съм наясно, че не всеки се интересува от това, което аз считам за интересно Simple Smile

# 309
  • Варна
Сърдечно благодаря Денис! Жива и здрава бъди!

# 310
Здравейте,
Кверцетин може ли да се приема от деца? 500 мг?
Дъщеря ми е на 9 години.

# 311
  • София
Здравейте,
Кверцетин може ли
Скрит текст:
да се приема от деца? 500 мг?
Дъщеря ми е на 9 години.
Здравей!
Кверцетин, може да се приема и от деца... той е важен елемент от комплекса добавки, които се приемат при бронхит, астма, сенна хрема, напр. и други видове алергия - действа като естествен антихистамин.... но има и други ползи.
Дозата за деца се определя от възрастта на детето... за 10 год. е 1/2 от дозата за възрастни или в случая 100-200мг ... зависи за какво се приема и с какви други добавки се комбинира.... дали се търси някакво синергично, комплексно действие.
Добавките, когато се комбинират правилно, с цел да се повлияе определена функция, орган дори симптом имат по-силно, таргетно/прицелно и ефективно действие... затова е много важно да се знае с какво ще се комбинира дадена добавка и най-вече дозите, защото по-висока доза не означава по-силен ефект и повече ползи. Дозата трябва да е оптимална, за да е максимално ефективна дадена добавка.
Ако се ползва като добавка, към медикаментозна терапия е почти задължително, това да се обсъди с лекаря, назначил терапията... и най-общо да има интервал няколко часа ( поне 2-3) от приема на медикаментите, защото кверцетина може да инхибира/намали или засили действието на някои медикаменти.
Напр. към този Кверцетин, ако се добави малко вит.С или Бромелин, дори кверцетина да е по-ниска доза, ще има по-добър ефект - като противовъзпалително, противовирусно, антибактериално, антихистаминово и т.н. действие.

# 312
За много години! Blush
Търся суроватъчен протеин, качествен , на изгодна цена. Може ли препоръки Simple Smile

С отстъпката за iHerb brand - https://www.iherb.com/pr/lake-avenue-nutrition-whey-protein-prob … -2-lb-907-g/96997 - дали е добър?

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 09:09 от Lisa.

# 313
Денис,  кверцетин може ли да се съчетае със Серапептаза? За дете на 7.5г питам (35кг ако има значение).

# 314
  • София
За много години! Blush
Търся суроватъчен протеин,
Скрит текст:
качествен , на изгодна цена. Може ли препоръки Simple Smile

С отстъпката за iHerb brand - https://www.iherb.com/pr/lake-avenue-nutrition-whey-protein-prob … -2-lb-907-g/96997 - дали е добър?
За много години! Живи и здрави!
За протеина - става, хубав е.

Денис,  кверцетин може ли да се съчетае със Серапептаза? За дете на 7.5г питам (35кг ако има значение).
Може да се приемат, но на отделни приеми, с интервал поне 2-3 часа.
И двата продукта разреждат кръвта, което не е нещо кой знае колко притеснително, но го имай предвид.
Напр. ако се извади зъб на детето, венеца може ( но не е много сигурно) да кърви повече от нормалното и малко по-трудно ще зарасне раната...

Общи условия

Активация на акаунт