Значи - Шмид, Равенсбургер, Хейе, Фалкон, Блубърд.
За лъскавички - и аз не знам какво точно имам предвид
Май просто да са по-ярки цветовете, не чак да са като гланцирани...
Но с това за Cherri Pazzi в Озон направо ми свали сърцето в петите - за щастие, нямат алпаките все още, пък аз успях на тях да се спра за проба на марката. Обаче пък какви хубави цени са им сложили...
Предавам се и ще прибера мини пъзела за редене по празниците, като съм в почивка.
Снощи боднах два пъзела, не стига това, ами и по спешност си писах с един господин да ми допълнят поръчката с още един
На всичкото отгоре гледам ето този, но ще устоя и няма да го купя.
Коледните намаления ще започнат от 6-ти и ще продължат чаак до януари. По-малки ще са, отколкото тези за черния петък, но като цяло било втората най-голяма кампания през годината. Та следващи намаления не знам кога и по какъв повод да очакваме. 
На мен ми е забавно и също ми е полезно, та не ми коства нищо. И толкова съм се вкарала в ролята на таен агент, че тази нощ сънувах как някаква баба ме спира на улицата да ме пита за пъзелите в Озон и аз й казах, че ще има коледни намаления. Довечера, ако пак я сънувам, поне ще мога да й кажа от кога до кога са.

След толкова положен труд накрая да го разредя не ми дава сърце.
Той е 2000 парчета:
знаете и по колко (10 пари)
Според мен пък ще е лесен той, верно много дървения, но пък затова залагам на добър производител - вярвам им.