Пъзели - 34

• 26 240
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Но с това за Cherri Pazzi в Озон направо ми свали сърцето в петите - за щастие, нямат алпаките все още, пък аз успях на тях да се спра за проба на марката.

Тони, кои алпаки ги няма в Озон, тези ли? 😁

Момичета, благодаря ви за хубавото настроение тази сутрин ❤
Ееееее, как не ги видях?? Сигурна съм, че ги нямаше на екрана! А уж нямах филтри по цена или брой части! Вече свърши, трети път няма да променям поръчка... и без това ги плащам с карта и сега чакам да ми възстановят 70 лв Sad Нищо, по Коледа ще си ги взема ихихихих
HighSpeed първа писа, затова ако sali не вземе верандата, двата отиват при нея.

Аз наистина имах хубаво утро с вас - и аз благодаря! Simple Smile

# 166
Тони, по-късно ги заредиха заедно с моите, които исках.
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-t … spirits-cockatoo/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-bon-voyage/
Поръчах ги и наистина се спирам вече!

# 167
  • Варна
Напоследък забелязвам, че постове за продажба или размяна на пъзели в съответните две групи се появяват със закъснение, а първо ги виждам в общия фийд. При вас така ли е? За фейса става дума. Мра си от яд, защото редовно пропускам хубави пъзели там. Това на какво може да се дължи? Дали на това, че чакат одобрение? Ама пък защо тогава ги виждам в общия фийд като публикувани в групите? Моля някой да ми обясни, ако има логично обяснение. Мразя фейса, не съм особено активна там и може би не съм настроила някоя функция както трябва.

# 168
Вероятно на това, че си прекалила с разходите за пъзели:)
Аз вече загубих връзка кой какво си купи и поръча. Ще чакам да пишете като пуснете нещо. А аз удържам положението и не влизам в озон. Все още си чакам поръчката от миналата седмица.

# 169
HighSpeed, аз също не обичам фейсбук и не съм голям спец по темата. Знам, че в групите има настройки за показване на публикациите - първо най-новите или първо тези, по които има някаква активност. Може при теб да е второто и затова да не виждаш новите.

# 170
Здравейте, нови сме в темата и от скоро се зарибихме да редим пъзели вкъщи. Това стана след като на шега извадих един стар пъзел, стоял сигурно 10г в шкафа. Наредихме го и от тогава се започна!....Зле сме с времето, но ето и някой от наредените пъзели до сега
Това е първия на Шмид, който ни зариби

[/img]

Това са другите.
Бихте ли споделил, кои са най добрите марки пъзели за редене според вас?

# 171
  • София
Добре дошъл, Владислав (може ли Владо?)! Simple Smile Пъзелите ви са чуууудни, браво на вас!
Преди няколко поста имаше препоръки за марки, а на първа страница има мненията ни за почти всяка марка, която можеш да намериш в България. Виж и ако имаш въпроси - казвай.

Аз нали взех от sali назаем един Равенсбургер - днес го започнах и ме разочарова. Отново много прах, но този път има и разлепени парченца. А ходи обяснявай, че така са си били, а не си ги прецакала ти Sad Никога няма да си купя Равенсбургер на редовна цена аз.

# 172
  • София
Най-накрая! Тези дни си мислех, че в темата нямаме нито един татко. Добре дошъл!
Тони, хич и не се оправдавай, знам си аз, че по цял ден седиш и разлепяш парченцата Satisfied На мен тази лисичка ми е вторият Равенсбургер, първият ви го показвах - един с дядо Коледа, нямах оплаквания от парченцата, но малко размазана ми стоеше картинката.

# 173
Благодаря ви!:smile: Ще разгледам препоръките и ако има нещо ще питам! Сега редим един на Шмид от тия със загадките, като го наредим ще го постна. Иначе се заредихме бая, къде нови, къде от форумите!...😄😄

Само време да има! 😄😄

# 174
Добре дошъл, Владислав (може ли Владо?)! Simple Smile Пъзелите ви са чуууудни, браво на вас!
Преди няколко поста имаше препоръки за марки, а на първа страница има мненията ни за почти всяка марка, която можеш да намериш в България. Виж и ако имаш въпроси - казвай.

Аз нали взех от sali назаем един Равенсбургер - днес го започнах и ме разочарова. Отново много прах, но този път има и разлепени парченца. А ходи обяснявай, че така са си били, а не си ги прецакала ти Sad Никога няма да си купя Равенсбургер на редовна цена аз.

Аз такива парчета ги оправям с малко моментно лепило или c200.

# 175
  • София, България
Случи се чудо, току що получих смс, че днес (!) ще ми доставят поръчката.
Как да не си поръча човек още нещо!

# 176
И най-накрая и моята дойде:)

# 177
  • София, България
И най-накрая и моята дойде:)

Явно имаме един куриер, нали сме наблизо, току що ми се обади, че след 7 минути е пред блока.

# 178
  • София
Аз такива парчета ги оправям с малко моментно лепило или c200.
И ММ ми ги лепи, ама може ли на тази цена пъзел да трябва да го подлепя човек?! Че аз на Gold такова нещо никога не се е налагало да правя, нито на Castorland, ако трябва да сме честни. А цените са... знаем Simple Smile Все едно да подлепям Schmidt или Falcon - 'де се е чуло, видяло (тук може и с народна мелодийка да го четете Grinning )

Мона Лиза, взе ли пратката? Показваааай! Simple Smile
ioana_g, много са уютни всичките ти картини, много ще е яко предколедното и коледно редене!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт