Пъзели - 34

• 26 530
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Значи... Предлагам гратис място за съхранение. При мен има много Simple Smile

# 346
Мона Лиза, няма да е много труден - има наклон на четката, ще има нюанси (все пак е Bluebird). Мен ако питаш - купувай!

Аз мисля утре да се поглезя с Gibsons-a https://www.ozone.bg/product/tempting-treats/
Този ми е в любими. Ако решиш да се разделяш с него след това, свиркай

# 347
  • София
E, как да не можеш - по 10 лв ги купуват хората в групите (или поне на предното намаление ставаше). Мен питаш ли ме - ни гардероб, ни лавица имам Sad И не че ми се занимава, но постоянно трябва да продавам.

Ооо, ioana_g, този Highpeed (на която не само аз завиждам, признайте си) го заплю вече; но ако искаш, разбери се нещо с нея Wink

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 21:11 от ToniShu

# 348
Ооо, ioana_g, този Highpeed го заплю вече; но ако искаш, разбери се нещо с нея Wink
High speed, за мен после сладките кученца:)?

# 349
  • Варна
Ще се разберем нещо Simple Smile

# 350
Имам tempting treats, редила съм го веднъж, та ако някой изявява желание. 😁

# 351
  • Варна
Ето го и влакът, събран от 5 годишния. Около влака е редил таткото:

# 352
  • Варна
Имам tempting treats, редила съм го веднъж, та ако някой изявява желание. 😁

Аз бях изявила желание и ти каза, че засега няма да го даваш и ще ме имаш предвид. Затова поисках този на Тони. Ако искаш, разберете се с Йоана, а аз ще взема на Тони.

# 353
Да, не съм те забравила, затова сега написах пак, защото не знам кой с кого какво се е разбирал, пък щом имате жешание реших да го дам нататък.

# 354
  • София, България
Много сте сладки всички, ама каква радост настава винаги, все едно е дошъл камиона за сладолед. Joy

Аз засега имам място, ще мятам на гардероба. Ама Бухтичка, аз ти гледам линка, ми то душа всичко е keep, keep, не става хем да ги пазиш, хем място да има.

Скрит текст:
Между другото точно днес съм разхвърляла цялата къща, сортирам дрехи, имаме тонове и 80% са на детето, може и 90% да са. - Малки, полумалки, точни, скоро ще станат точни, по-големки, големи за тъпчене в пликове и тикане в гардероба за след година - две, отделно за прибиране в кашони и пращане на едно село в Северна България и сантиментални малки дрешки за прибиране в кашон и пазене някъде по къщите.

# 355
Идвам да ви разваля настроението с мрънкане за Gibsons. Тази хубава иначе фирма е решила да се впише в екологичната тенденция, като премахне найлоновата опаковка на пъзелите си и я замени с две лепенки, които да държат кутията затворена. Дотук добре, но аз не понасям лепенки по книги, пъзели и пр. и винаги гледам да ги махна. И се оказа, че Gibsons са съчетали най-прилепчивите и гадно махащи се лепенки (повярвайте ми, аз съм спец - има различни видове) с опаковка от не-ламиниран картон. Резултатът: кутия с разлепен от основата горен слой там, където са били лепенките, грозно обелена на места.

Скрит текст:

Това на втората снимка е разлепеният горен слой на кутията - не е скъсано, но се образува нещо като мехур на мястото на лепенката.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:54 от Ghibli

# 356
  • Варна
Прозрачни ли бяха лепенките? Каня се да купувам някои неща от марката, така че ще знам да не ги отлепям, а да срежа отстрани.

# 357
Прозрачни ли бяха лепенките? Каня се да купувам някои неща от марката, така че ще знам да не ги отлепям, а да срежа отстрани.
прозрачни бяха на моя пъзел.

# 358
Да, прозрачни са. И на теория намерението е да не се махат. Но ако се срежат, остават едни лепливи ръбове, които събират прахоляк и боклуци :/

# 359
  • София
Ееее, и моят е такъв Grinning Добре че каза - ще режа, няма да разлепям! Поле със стреч фолио ще затворя.

Общи условия

Активация на акаунт