Пъзели - 34

• 26 660
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
И що да чакате/ме до другата Коледа?
Направете го за Великден. JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Не е традиционно, но какво пък...интересно ще е хихихи..

# 301
  • София, България
И що да чакате/ме до другата Коледа?
Направете го за Великден. JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Не е традиционно, но какво пък...интересно ще е хихихи..

Или на 29-ти януари, световен ден на пъзела. Joy

# 302
Чудесна идея, точно за Коледа ще сме получили подаръци пъзели Satisfied

Аз да се оплача от Спиди, не от Озон. Озон ми пратиха всичко в срок, даже по-рано от обявената дата за поръчката от Черния петък, а Спиди затворили офиса, който ми е удобен и автоматично пренасочили пратката към друг. Много ми е тъпо. В удобния офис можех да притичам в обедната почивка, а сега... Вече ще използвам Еконт, които също не са ми супер близко или доставка до адрес.

# 303
  • Срещу планината:)
Дава различни отстъпки според групата, но за доставката не мисля, че има значение. И аз съм злато, но си ме таксува под 30 лв.
Ето го линкът https://www.ozone.bg/help/article-23/

Сега като взема последната поръчка трябва да стана Платина 🙄

Това е като за почивка на Малдивите (примерно) за двама  Laughing
Впечатлена съм Hands Clap

Аз съм прост бронз.

Това с пъзел календара изглежда интересно.
Аз пък си представям как 2ма подлучват по половин пъзел без да знаят каква е картинката Smiley и после си го сглобяват.

# 304
  • гр.София
Изобщо не знаех, че има някакви групи в Озон. Сега видях, че съм Сребро (каквото и да значи това). При каква сума ставаш златен?

# 305
  • Срещу планината:)
Ето границите Simple Smile
Изобщо не знаех, че има някакви групи в Озон. Сега видях, че съм Сребро (каквото и да значи това). При каква сума ставаш златен?

# 306
Това е като за почивка на Малдивите (примерно) за двама  Laughing
Впечатлена съм Hands Clap
Ехе, не знаех, че е толкова евтино на Малдивите Laughing

Иначе съм учудена, че повечето не знаете за групите, аз отдавна си го следя и методично трупам заради заветните отстъпки Laughing Всъщност тази година умишлено от там купих една по-скъпа техника и заради нея дръпнах много, иначе щях да съм далеч.

# 307
  • гр. София
То пък едни отстъпки, щеше да е добре, ако тези проценти  се добавяха към вече намалени стоки. Вместо това важат за ненамалени такива.

# 308
Ахаааа... Аз точно исках да напиша, че не помня да са ми давали отстъпка, а то било, защото пазарувам все на промоция 🙂

# 309
Питах сина ми - платина е. Той поръчва главно книги и то много

# 310
  • Варна
Пъзели марка The house ot puzzles откъде купувате? В Озон не ги откривам.

# 311
  • София
Да сте попадали на детски пъзел с дядо Коледа или нещо зимно, около 150-200 части?

# 312
Да сте попадали на детски пъзел с дядо Коледа или нещо зимно, около 150-200 части?
в джъмбо има на trefl между 100-200 части. Беше много симпатичен с дядо Коледа. Същия мисля, че съч го виждала и с 1000 части.

# 313
  • София
kristinaapopova, скоро ли си ги виждала?

# 314
Айде една коледна топка от нас. С децата голяма радост днес. Украсихме елхата и накрая извадих топката пъзел, да си почеша егото и...почти ми отнеха удоволствието. Joy едвам се вредих от децата.
Та ето я 60 елемента красота.

Общи условия

Активация на акаунт