Пъзели - 34

• 27 255
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
HighSpeed, честито 😊 Дано си е струвала цената. Аз след кратко пребиваване в английския ибей миналата година се отказах. Но може би не е лоша идея да обходя и немския 😄

Видяхте ли Неделчо Богданов?
Скрит текст:

Main Street Carolers (серия Season's Greetings) 1000 части Master Pieces

Финиширах с 4 повтарящи се парчета и за щастие без липси, но до самия край тръпнах.
Ама не ми харесват тея мастъри…аз по принцип не харесвам лъскави парчета, въпреки че техните са по-поносими от на други марки. И сглобката им е една такава странна. Хвърлям им се основно заради ниската цена на намаления и понякога симпатичните картинки, но може би ще спра.

# 631
  • Варна
Аз го следих немския понеже имам вариант транспорта от тях дотук да ми е гратис, но тц. Скъпи са.

# 632
И аз не харесвам Мастърите. Коледните Falcon са готови, парчетата са приятни на допир. Много ми се измориха очите и ще се опитам да не отварям друг пъзел. Има ли някой друг, който при по-дълго взиране в пъзел го заболява главата?

# 633
  • София
Оххх, моята поръчка изчаква продукт. Някой знае ли как да видя кой точно? Иначе пише, че на 17-ти ще е при мен.

# 634
  • Русе
Оххх, моята поръчка изчаква продукт. Някой знае ли как да видя кой точно? Иначе пише, че на 17-ти ще е при мен.
Тони,влез в поръчката и кликай върху всеки продукт,който си поръчала по отделно.Този който не е на склад,а при доставчик бави поръчката.

# 635
  • София
Благодаря, златна си! Видях кой продукт е Simple Smile

# 636
  • София

За този се записвам после, ако го даваш. Цялото семейство без мене са мотористи Wink

# 637
  • София, България
Бухтичка, пази парчетата, моля те, аз го имам същия, та ако се окаже с липси.. Grinning
Тази сутрин най-накрая снимах прекрасния подарък на HighSpeed:

А аз довърших прекрасния Ravensburger и сега веднага започвам този, който ми подари HighSpeed. Засега с детето го отворихме и извадихме рамката, добре е, не е някакво безумно качество, горе долу като Master pieces е.

# 638
Мона Лиза, пазя ги разбира се, не мога да ги хвърля 😁 Аз често съм засичала някой като пише, че има повтарящи да приканва някой да му каже ако си ги търси. И съм се замисляла какъв точно е шансът да се намерят двама човека, според мен почти нулев. Все си представям, че става въпрос за производство на много пъзели, които са пръснати навсякъде по света, но не знам, ако са поредни и си вървят заедно през целия процес може и да попаднат в една и съща партида на едно и също място.

Започнах принцесите на Равенсбургер. Качеството е…малко компромисно. Имаше няколко разслоени парчета. И изцапани - стабилно количество…ама изцапани не като да можеш да си ги изчистиш, а фабрично. И такова чудо не бях виждала. Иначе сглобката е добре, на този с 1500 дето редих последно ми беше по-хлабава.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 12:12 от Бухтичка

# 639
Вторият мини пъзел, който си купих от минисо. Много е сладурски, но това синьо бая ме затрудни🤯

# 640
  • София
Добре дошли на новите попълнения!
Мона Лиза честит рожден ден с голямо закъснение
Коледния Фалкон Ню Йорк се е паднал при мен ще го наредя и ще го пускам за следващ желаещ.
Нещо малко от мен, не помня кога последно редих 500 части

# 641
О, евето, този ми беше в любими и изведнъж изчезна наличността - ето кой го е купил! 🙂 Хареса ли ти качеството?

П.П. Наредих и Фалкъна, май за пръв път редя пъзел от 1000 парчета в рамките на един ден. Деца, не правете така вкъщи. Всичко ме боли 😅

П.П.П. ToniShu, страхотен е този Анатолиан.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:14 от Ghibli

# 642

За първи път редим Фалкон и сме очаровани, страхотно качество и картина, лесен за редене! Благодаря на ToniShu!

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:27 от Vladislav Marushev 707832

# 643
  • София
Изглежда супер Фалкон и няма никакъв прах от изрязване то, утре е на дневен ред. Иначе цялата къща е в брокат от блестящия пъзел.

# 644
Един нов от мен. Letters for Santa, 1000 части, Falcon

Общи условия

Активация на акаунт