🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 915
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Велико Търново
Радвам се, че Жоро победи, защото победи Любомир. Смятам, че той затова и се раздаде в битката. От друга страна така задачата на Ивайло стана по-лесна. Иначе щеше да стане леко за посмешище, защото щеше да избере Стефан пред Жоро и така страхът му щеше да излезе на показ.

# 1 276
  • София
Мда, за Стефан съм! Искам да го отнесе!

# 1 277
Хаха. Урко..  Жоро си бил повярвал много, не му бил изобщо на нивото.  Той Урко не бил на 100%. Ох лелеееее

# 1 278
Егати смешниците са събрали тая година. Битките във фермата съм ги чакала с нетърпение, защото са ми били интересни/ забавни. А тая година ги чакам с нетърпение, за да изгонят поредния олигофрен. Ивайло ако може да го изселят от тая планета направо...

# 1 279
Браво на Георги. ТУЙ ТИ ИГРАТА 😁😁. Любо Урко пак се оправдава. Аз съм за Стефан да бие ивчу. Кеф ще ми е.

# 1 280
Аз вече се чудя дали това, което гледаме, не е някаква пиеса. Не може всички тези мъже да са толкова тъпи, шокиращо тъпи.......

# 1 281
Май от продукцията ще организират гласуване за Ваня като фермер. Промяна на правилата? Момичето си заслужи правото. Дано греша.

# 1 282
И само да кажа, че ми иде да пукна от смях като Ивайло бива наричан "бар мениджър". Много внимателно слушах историите му за това кои известни са идвали в бара, където е работил и той буквално изроди Холивуд утрепки като Линдзи Лоън, на която имиджът й е сринат със земята именно, заради алкохолни проблеми. Другите, които спомена бяха със сходни истории. Май само Джулия Робъртс беше по-нормално име. Но най-голямата гордост на Ивайло барманчето, пардон бар мениджър 😂, че е бъркал и сервирал коктейли на алкохолизирани утрепки с провалени кариери. Евала.

Ивайло може само да се радва, че тези му думи няма да стигнат до ушите на хората, които така хубаво нареди тогава, иначе после такъв ще му извъртят че и за барман няма да става. Rolling Eyes

# 1 283
  • Другата България
Чухте ли Урко???
След като се изцепи, че е по-силен от двамата, взети заедно, след като се орезили и остана последен, и от яд ала Ивайло обърна масата, сега седнал да обяснява как не бил на 100% и едва ли не подарил играта на Жоро???

Няма такъв смешник, още се хиля пред ТВ, два пъти си го връщах.
Това трябва да влезе в историята, историята на един комплексиран и тоооолкова повярвал си льольо, който има абсолютно нереална самооценка за самия себе си.

# 1 284
  • София
Протестърът Кирчо 😂😜😂

# 1 285
Любо за пореден път демонстрира, че е  въздухар. Иво и Кирил страдат от свръх его и затова не могат да преглътнат Ваня да им дава задачи.

Кирил се оля с глупостите си.

За Стефан съм.

# 1 286
За съжаление Киро е прост/о комплексар 😂
.... емоционален комплексар

# 1 287
  • София
От позицията на какъв бе Кирчооо?

# 1 288
  • гр.София
Когато човек е умен, е за дълго. Когато е глупав, е за цял живот.
Бедни, бедни мишоци...

# 1 289
  • Другата България
Защо гледам за трети месец зелените кирливи гащи на един треторазряден самозабравил се ....това сериозно ли е, което гледаме?

Общи условия

Активация на акаунт