🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 023
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
ВНИМАНИЕ ВЪЗМОЖЕН СПОЙЛЕР!!!!
Скрит текст:
Правилно ли видях на една от снимките в профила ѝ, залепен номер
14203 на камината?!Агитира за гласуване ли?!? Финалист ли е този долен човек?

Скрит текст:
Сега видях...възможно е да! Ако е така ще бие рекорда на Надежда от миналият сезон за най-нисък зрителски вот за всички ферми до сега! Нали обича да унижава публично...хората ще го сложат на мястото му!
Butterfly_🦋 и hyndia
Скрит текст:
едва ли е това номера за гласуване за финала , защото миналата година за смс бяха 4 цифрени числа. По-скоро номера с който е кандидаствал.

Скрит текст:
Не знам дали е редно в скрит текст, защото написаното по-горе не е спойлер. Това са лепенки с номера, които се лепят на участниците по време на кастингите. Не е изобщо нищо свързано с финала. Специално отворих снимката и е точно такъв тип номер. Слагат ги отпред на дрехите и после никой не ги взима.

# 466
Оле, а аз се карам с мъжа ми защо не си е отсервирал чашата, а той миличкия ми: ох забравих. Извинява се и я маха. След такива епизоди, съм благодарна на Бога, че покрай мен, няма хора като тези льохмани!
Енергийни вампири!

# 467
А вездесъщия Киро колко точно дуела спечели, че нещо нямам спомен за такова нещо?!  Че и прост и с нулева обща култура. Я да трае там.

# 468
  • В тъмната гора.
За втори път го пускам и гледам Ваня още е вътре 🙂
Защо така я хранят ? И защо се е наджукила така като фолкпевица изглежда...

Гледайте го пък този....иска му се да имитира Ивайло, ако не е самият прошлек.
чак и 15 лайка..хахах JoyJoy

Ето ги мъже на България...ей го и този какви ги пише. Сигурно се посира от кеф, докато издевателстват над жени.

# 469
  • София
Толкова съм благодарна, че нямам хора като Кирил и Ивайло дори и в периферията на обкръжението си!
Тези двамата ми подействаха смазващо само докато ги гледах един час. Какъв ужас ли е да присъстват в истинския ти живот?

Обещаха ни тази гадост от днес да продължи и в утрешния епизод. Видях и промото за утре. Няма да гледам. Стига толкова! Това не се търпи.

# 470
  • Вестерос
Butterfly_🦋, скрий го това, спойлер е.
Знаем финалистите ли?
Има ли информация след 12.10 кой е отпаднал? Защото има още две седмици и сме до там с инфото

# 471
Какво гледах тази вечер!? Дъно!? Нееее това не е дъно. Там положението е : " дъното ми е таван"!!!
Иво и Киро, каквото и да кажа за тези двамата миндили ще е малко!
Тези комплексари могат да се проявяват само пред жени и то такива като Ваня и Рали .
Пред Живка мълчат.
Не знам защо си мисля, че и двамата вкъщи са по-ниски от тревата, чехльовци и сега им се е паднало да с правят на мъже.
 След днешния епизод не знам утре дали ще гледам, но знам със сигурност, че това ми е последния сезон! Това е нечовешко! Долни келеменца .
Язък, че са в манастир, с такава прекрасна кауза този сезон. Опорочиха святотот място с черните си душици!!! Срам! Гнус! Отврат!
Кире, как не те е срам да се държиш така с жена, при все, че си баща на момиче! Ще плащаш Кире, ще плащаш!

Моля някой да сподели този прословут жокер на Мирон на ЛС и евентуално кой ще си ходи тази седмица.

# 472
  • София
Butterfly_🦋, скрий го това, спойлер е.
Знаем финалистите ли?
Има ли информация след 12.10 кой е отпаднал? Защото има още две седмици и сме до там с инфото

Не не, изглеждаше като потенциален спойлер за финалист, но май не е, бившата фермерка в нашите редици разясни 🙂

# 473
не знам дали е възможно, ама ако Ваня сега се запъне без задачи, без нищо и наказания от фермата, без ядене  - ей така за наказание

# 474

Пламен го пратиха в манастира наказан за една бележка. Мисля, че Кирил и Ивайло трябва да им се случи същото. Трябва да има някакви санкции към тях. Не можеш така да унижаваш и мачкаш.
Сакън, няма да мърсят манастира с присъствието си!

Сега ще видим Иван и Андрей дали ще влетят във фермата за другарски съд, както днес се изгавриха с Георги да му държат сметка как обидил паплачта на хиени и чакали, или  днешното насилие над жени не са го отчели въобще като такова. Като чух накрая Андрей как оправда Кирил, май-май второто.

# 475
Гледах и промото за утре - Кирил  вика на Ралица "слуз"...

# 476
  • Sofia
''Фермата 7: Време за пробуждане''  на най-низки и долни човешки страсти.

# 477
Прочетох това, което е написала жената на Треторазрядния. Стана ми мъчно за нея. Този човек я смазва. Преместили са се на село, за да запазят връзката, за да остане с него. Представям си какви скандали и крясъци са били, комшиите са лудвали. Както онзи крещи по всяко време, сигурно доста й е било трудно. Написано надълго - нашироко, как си го знаела, как бил тежък характер и т.н. Признава, че има чепат характер, че не е кротък. Понякога се питам - как се живее с такова същество и в името на какво? Четем за малтретирани, убити жени, не усещаме кога се прекрачва границата. Може би това чудо като се гледа, да е омекнал и женичката да има малко свобода, ама надали, даже на инат може да е станал още по-зъл.

# 478
не знам дали е възможно, ама ако Ваня сега се запъне без задачи, без нищо и наказания от фермата, без ядене  - ей така за наказание
Тя въобще не трябваше да се обяснява с тия уроди, ами да им раздаде задачите и който иска - да ги изпълнява. Мисля, че ако някой не изпълни възложеното от фермера, ще ги накажат всички, и тогава да се сърдят на себе си.

# 479
Ама много искам аз да ида в реалити и някой като Киро да ме нарече слуз, че да гледате шоу после!

Общи условия

Активация на акаунт