🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 884
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 930
Много се изписа за Кирил и Ивайло, но каквото й да се каже ще е малко. Жената на Кирил се оправдава с монтажа… какъвто и да е монтажа, колкото и да се опитат да те злепоставят, не могат да те представят в коренно различна светлина от това, което си. Ескалира доста напрежението от зрителите след събитията с тези индивиди от последните епизоди. Аз не гледах епизода в понеделник, но се радвам, че съм си спестила толкова негативизъм и злоба. Иначе навсякъде в социалните мрежи хората негодуват от поведението на Киро и Ивайло срещу Ваня, под профилите им в Инстаграм, във фб, писма до СЕМ се пишат чак. Дано И и А си извадят поуките и вместо хора, които могат да покажат най-низкото от себе си, да избират по-смислени участници като Стефан.

# 931
Жената на Кирил е изтрила последните си постове или поне ги е заключила. Второто не знам как би ѝ помогнало, защото който иска може да пише по предходните, така че по-вероятно са изтрити. Аз не я харесвам, не ми допадат подобни префърцунени и високопарни писаници, но най-умното, което може да направи е да си заключи целия профил. Няма нужда да търпи хейта на непознати, за който тя няма вина.

# 932
  • Другата България
Проблемът е, че поведението на двамата не е такова само към Ваня.
Ако беше така, ще кажеш - предубедени са.
То е такова и към Ралица - отново жена, отново от "другите".
Две жени, които явно в техните очи са слаби, и поради тази причина са решили, че могат да ги мачкат и тероризират със словесна агресия докато ги сринат със земята.
Интересно обаче защо няма такова поведение към Живка. Наистина явно има неща, моменти, епизоди, които не ни се показват, а ни се спестяват. Всъщност точно Живка е идеолога на групата, но точно като Мартина тя е встрани, и точно когато трябва се дистанцира умело, стои в периферията, мълчи и не се обажда явно опонирайки на агресорите, а просто напуска тактично. Виждам явно одобрение за нея и е сочена за фаворит за спечелване на формата, като играч наистина е феноменална относно стратегия и чисто игрово, обаче пък чисто човешки поне на мен не ми е близо до народопсихологията.

Кога е писала Кирова невеста това за монтажа? Ново откровение ли има?
Аз вчера го писах същото, убедена съм, че с подходящ монтаж ще изкарат човек сериен убиец.
Точно както стана с бележкагейт. От нищо стана ехееееееееей......обаче една клюка по повода, без да изпадам в подробности откъде е. Достоверността е гарантирана от участник в предаването и мил и готин съфорумец.
След всичко, което видяхме от Дора относно Пацо, сега наистина двамата са.....опасно близки и са заедно, и е взаимно. Докато е тука в България, Дора е с Пацо, както и Лора с Любо. Доколко е сериозно и докога ще продължи - предстои да разберем.

# 933
  • Sunshine state
Интересно, че Иван все пак има се изнерви. Мислех, че ще си замълчи в името на сеира
Аз пък не го видях да се е изнервил чак толкова, а по-скоро да сеирджийства, когато Киро си играеше етюдите на масата. Много си замълча дори. Трябваше да се намеси и да му секне цирка на момента.

# 934
Аз пък имах чувството, че Иван едва се сдържаше да стане и да отпери някой шамар на Кирил и Ивайло.

# 935
Нищо не казахте за ц@ц@те на Мартина...? Joy
За Сия, тя сама се похвали...

# 936
Мери, няма нови откровения Кировата жена. Само този завоалиран пост за damage control, който вече е изтрит.
Скрит текст:

# 937
Е, сега ще се наложи киро да сложи камъче в купичката на ивайло. Понеже е повече от нелепо да иска да изпрати Лорчето на дуел. Това ще ми хареса! Освен ако....не се окаже обратното. Това би допълнило краските към характера на киро.
Иначе, Живка, Стефан, Жоро и Ваня - общо 5 гласа. Все ми се струва, че ивайло е дуелист.

# 938
  • Другата България
Ясно.
Благодаря ти. Hug
Това за метеорологичните условия метафора ли е за отношенията вътре, или е пряко казано заради наистина двете седмици постоянен дъждовалеж в страната, и особено в този регион /който е на по-малко от 100 км. и до нас, наистина много дъжд се изля, дори тук го коментирахме това, че както валя непрекъснато две седмици, "арената" ще се превърне в кална и наводнена поляна..../

# 939
Аз мисля, че говори преносно за атмосферните условия... !
Другият вариант е да е имало постоянни дъждове и в тях да са работили само мъжете, а жените малко да са се поскатали...но и това не би трябвало да е  повод за агресия, все пак жени са, не може да работят наравно с мъжете под дъжда.

# 940
Аз в началото им симпатизирах на тия двамата.Кефех се на Ивайло как им лази по нервите.Обаче, се оказва,че те нямат акъл за 5 ст, бре! Как може такова отношение към човешко същество,към жена?!Киро има дъщеря- ако някой самоповярвал си тъпанар се държи така с нея, как ще реагира тати? Иво има синове, май.Чудесно възпитание , мъжкарско поведение.Браво!
   Откъде- накъде ще се сърдят и държат сметка защо те са избрани за проекторатаи?!Ми щото са  лайна и си го заслужиха ,затова! А поведението пък на треторазрядния, докато течеше избор на кандидат ратаи , това е типично за детската градина 3 група.Кирето там ли някъде застина?
   И всички останали , дето не можаха в разгара на словесната диария да кажат "Пичове,не сте прави,това не е окей" , а не после да шушукат по ъглите, и те са същите.
   За тоя пък Пламен даже не ми се пише.Всеки си заслужава съдбата,всеки.Затова Кирето ще има още да се кикинчи по покривите и да повтаря клишета   Буковски , ама залудо. Съжалявам и жена му  и дъщеря му!

# 941
  • София
Каквото и да е станало, Кирил да се научи да си контролира агресията. Сега поне психолози и коучове да искаш, намират се! Да се засрами, а не да се оставя жена му да го оправдава и да го изкарва жертва на продукцията. Показаното не беше еднократно в един епизод, а много пъти се показа агресия и обидно отношение!
Да допълня - никога не бих писала на чужда стена във ФБ, още по-малко пък на човек, който не е пряко замесен в събитията. Смятам, че нападките към нея за неуместни. Но пък щом жена му на Киро е оставила всичко написано от нея публично, нямам никакви скрупули да коментирам написаното тук.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:27 от Лютичe

# 942
  • София
Уф, мен ми е жал за жената на Кирил. Поставете се на нейно място, пф. SadПредставям си каква помия се излива там. Добре че поне дъщеря им е още много малка и не разбира.
Този тулуп трябваше да помисли и за жена си, защото сигурно знае, че е социално активна.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 21:44 от Diavolo

# 943
Е, Живка нали и от Ваня се разочарова.Wink Вие да не сте забравили? Каза, че я подкрепя за последно като не сложи камък в купата ѝ и продължава играта само с разум, че с Ванчето преминала границата, която си поставила.

Ето Ралица приема Ваня като близка, каза им на двамата какво мисли за тях и отношението им, но Ралица може да си позволи да е толкова над нещата, успехите които е постигнала ѝ дават силата просто да се надсмее над двете човечета. Направо се изкефих като каза на Ивайло, че знае какво ще ѝ каже, но не ѝ пука за мнението му, допи си чашата вино, изпуши си цигарата и си тръгна.
На Ралица другата група ѝ е толкова неприятна, тя дори като сяда на масата е леко с гръб към тях.

# 944
Аз ви го споменах преди. Скритото нещо, което уж, не виждаме е, че Киро и жена му си мислят, че като той работи много, а Ваня примерно не е толкова дейна, значи това напълно оправдава такива гнусни нападки и отношения. Дори и Ваня да спеше по цели дни, а Кирил да се скъсваше от работа, пак това няма да му даде никакво право да тъпче някого така.

А и впрочем за свършената работа, той все си седи предимно на строителните неща, които са му в зоната на комфорт и с това се занимава в живота. Само, че за Киру интелектуалеца това е нормално, а Ралица е тъпа, мързелива, смотана и какви ли други не епитети, дето се изсипаха по нейн адрес, щото седяла предимно на грънците. Много шокиращо за абсолютно никого Ивайло и Пацо влюбеният нищо не са казали по този въпрос, но иначе не си затвориха устата за Ралица.

Общи условия

Активация на акаунт