🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 030
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 420
На този манастир не му е писано да съществува! Толкова лоша енергия вече има там, представете си всичко, което съградиха с каква омраза е пропито... Много жалко! Аз не съм от вярващите и все пак ми е болезнено да гледам как тази утайка се асоциира с религия, Бог, манастир, пробуждане... Направо скандално!

Биг Брадър пасти да яде пред този сезон!

# 421
Ваня или я води светлината наистина, или е гениален стратег. Как лекичко-полекичко през последните седмици заведе агресивния връх на другата агитка към дъното....и само с едно оръжие - кротко поведение. СКлонна съм да мисля, че по-скоро е стратег.

# 422
Представям си, ако жената на Треторазрядния тръгне остро към него. Не знам дали Чавдар с неговите твърдения за жените има нещо лошо, но този мазник, пък и другия - те тръгнат ли, сигурно нямат спирка. Ето Киро скочи на Ралица. Не е чудно, ако пак я нарича пияница. Жалко за жените, които се връзват с такива мъже.  Бягайте далеч момичета от такива мъже, които ти говорят с патос и "авторитетно".

# 423
  • на село
Утре продължават с Ралица, сигурно няма да имам нерви, за да гледам.

# 424
Олелее, много тъжно стана. Много. Това да не си на 100 % сигурен кой е написал "Хаджи Димитър". Ванче, моите уважения, ама срамота е! За онова малкото хич да не говорим пък. Кръгла Нула...
Чъки пък чак кълнял. Както казваше баба ми..  "Уухъйт!" Апропо - само за сравнение. Тя беше с пето отделение само, но знаеше всички стихотворения на Вазов от "Епопея на забравените " наизуст. Тия момичета уж висшистки, а явно първите години в училище са ги проспали. Толкова емблематичен стих, дето на сън да те бутнат, ще го зарецитираш, да не си сигурна, че е на Ботев. Ама хайде да не се окажа пак много взискателна. Просто на тема Ботев не търпя никакви компромиси. За мен той е гениален!

Да, това беше най-покъртителното в целия епизод! 😃

# 425
Проблемът на опосумите е, че вече не могат да направят нищо, защото ТОГАВА им се е сторило добро и "рейтнигоповдигащо", кофти преценка, както с бележка, но нещата вече са монтирани и са такива, каквито са...

# 426
  • Другата България
Аз утре ще пропусна.
Много ми дойде.
Още повече, че утре това продължава.

# 427
Жените им сигурно са подложени и на физически тормоз освен психическия.

# 428
  • Велико Търново
Ох, ето от това се притеснявах още миналата сряда, тъй като знаех, че Ваня ще е победител от дуела - да не стане фермер на седмицата. Защото очаквах цялата тая мизерия, на която започнахме да ставаме свидетели. Лошото е, че вероятно това наистина е само началото.

morisay, излишен сарказъм! Е, като му дойде времето, ще се разбере, к'во толкова...

# 429
  • Наоколо
Във фейсбук се надига бунт. Само за две минути бяха изписани над хиляда коментара.

За всичко имат вина от продукцията, защото някои се почувстваха толерирани и защитени, предпочитани. Щом ние виждаме този толеранс, значи и те го виждат и се възползват. Ивайло моментално трябва да напусне, Кирил също.

Значи тея двамата, ако ги изтипосат на жълтите павета,  народа ще ги помете! Ама там зад портите видиш ли се мерят кой от кой е по-ербап!

# 430
Скрит текст:
Правилно ли видях на една от снимките в профила ѝ, залепен номер
14203 на камината?!Агитира за гласуване ли?!? Финалист ли е този долен човек?

# 431
Аз отдавна си пуснах филм. Може би за дуела ще се пробвам да гледам. Но сега, край. Стига толкова бълвоч.

# 432
Във фейсбук се надига бунт. Само за две минути бяха изписани над хиляда коментара.

За всичко имат вина от продукцията, защото някои се почувстваха толерирани и защитени, предпочитани. Щом ние виждаме този толеранс, значи и те го виждат и се възползват. Ивайло моментално трябва да напусне, Кирил също.

Значи тея двамата, ако ги изтипосат на жълтите павета,  народа ще ги помете! Ама там зад портите видиш ли се мерят кой от кой е по-ербап!

Няма да ги помете. Ще идат да се снимат с тях. Щото народът са всички тия съучастници в цялата гавра, които си налягаха парцалите. А безразличието към несправедливостта те прави съучастник в нея.
Гнила история и във фермата, и навънка.

# 433
  • София
След това, което видяхме, аз пак искам да питам какво стана с "Думата на фермера е закон"? И къде са опосумчетата?

# 434
  • София
Butterfly_🦋, скрий го това, спойлер е.

Общи условия

Активация на акаунт