🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 023
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Пацо окончателно ми изпадна от класацията заради печалЪТ и страданието по Теодора. Този човек не е в ред, не ме интересува повече.
Живка също, заради мълчанието си като г@з, когато се гаврят с най-близкия й човек във формата. Гошо също мълча, защото беше трезвен.
Обади се.....Ралица.
И затова ще си го получи.
И Стефан.
Останалите са сеирджии.
Урко е недоволен, но пред аверите си е онемял. После ги нарежда зад гърба им.
Пълни нещастници!

# 436
  • В тъмната гора.
Ваня или я води светлината наистина, или е гениален стратег. Как лекичко-полекичко през последните седмици заведе агресивния връх на другата агитка към дъното....и само с едно оръжие - кротко поведение. СКлонна съм да мисля, че по-скоро е стратег.

Абонирах се канала на Ваня в ютюб  преди има-няма пет години /не съм сигурна/. Това момиче четеше денонощно и правеше ревюта на интересни нехудожествени книги. Всячески искаше да ги проумее, да ги приложи, да успее. По едно време взе да чете на глас, за да могат и другите да ги изслушат.
Има вид на луда и повечето я възприемат така, но тя е стойностен човек. И най-вече, това не е стратегия, тя винаги е тиха и мила.

# 437
Извинявам се, просто много ми дойдоха емоциите и забравих да сложа спойлер.

# 438
Олелее, много тъжно стана. Много. Това да не си на 100 % сигурен кой е написал "Хаджи Димитър". Ванче, моите уважения, ама срамота е! За онова малкото хич да не говорим пък. Кръгла Нула...
Чъки пък чак кълнял. Както казваше баба ми..  "Уухъйт!" Апропо - само за сравнение. Тя беше с пето отделение само, но знаеше всички стихотворения на Вазов от "Епопея на забравените " наизуст. Тия момичета уж висшистки, а явно първите години в училище са ги проспали. Толкова емблематичен стих, дето на сън да те бутнат, ще го зарецитираш, да не си сигурна, че е на Ботев. Ама хайде да не се окажа пак много взискателна. Просто на тема Ботев не търпя никакви компромиси. За мен той е гениален!

Да, това беше най-покъртителното в целия епизод! 😃
На другото какво да му коментирам? Вие всичко сте казали. Простаци. Яд ги е, че момичето не им пада на нивото. Била съм в подобно положение на нейното и ми е криво. Но в крайна сметка всички ги видяха двамата грубияна колко струват.
А Жоро много добре му обясни нещата на Любо. Ама и той като приятелката си, изклюка веднага на другарката.

# 439
Във фейсбук се надига бунт. Само за две минути бяха изписани над хиляда коментара.

За всичко имат вина от продукцията, защото някои се почувстваха толерирани и защитени, предпочитани. Щом ние виждаме този толеранс, значи и те го виждат и се възползват. Ивайло моментално трябва да напусне, Кирил също.

Значи тея двамата, ако ги изтипосат на жълтите павета,  народа ще ги помете! Ама там зад портите видиш ли се мерят кой от кой е по-ербап!

Значи ето как трябва да се оттървем от неудобните и корумпирани политици. Слагаме ги на центъра застанали зад Кирил и Ивайло и народа ги помита и тях и така опряваме положението след 30 години несполучлив преход. Явно политиката не вълнува хората, а трябва дирижирано реалити за да се възмути този народ от нещо. По дяволите полтииците, ако са знаели колко се пали този народ от реалити продукции да го бяха използвали досега и да не бяха пръсакли толкова пари за избори и кампании. Направо е чудно къде се каналира толкова негативна енергия, а не в нещо от което наистина зависи живота ни.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:03 от dido1302

# 440
  • София
Може би наистина, както вървят слухове, това ще е последният сезон на този формат и продуцентите са all in, дето се вика. 🤮

# 441
  • Наоколо
Скрит текст:
Във фейсбук се надига бунт. Само за две минути бяха изписани над хиляда коментара.

За всичко имат вина от продукцията, защото някои се почувстваха толерирани и защитени, предпочитани. Щом ние виждаме този толеранс, значи и те го виждат и се възползват. Ивайло моментално трябва да напусне, Кирил също.

Значи тея двамата, ако ги изтипосат на жълтите павета,  народа ще ги помете! Ама там зад портите видиш ли се мерят кой от кой е по-ербап!
Няма да ги помете. Ще идат да се снимат с тях. Щото народът са всички тия съучастници в цялата гавра, които си налягаха парцалите. А безразличието към несправедливостта те прави съучастник в нея.
Гнила история и във фермата, и навънка.
[/quote]

Ама добре де, защо се получава така? Искрено ме вълнува този въпрос. Какво не ни е наред тогава? 😕

# 442
ВНИМАНИЕ ВЪЗМОЖЕН СПОЙЛЕР!!!!
Скрит текст:
Правилно ли видях на една от снимките в профила ѝ, залепен номер
14203 на камината?!Агитира за гласуване ли?!? Финалист ли е този долен човек?

Скрит текст:
Сега видях...възможно е да! Ако е така ще бие рекорда на Надежда от миналият сезон за най-нисък зрителски вот за всички ферми до сега! Нали обича да унижава публично...хората ще го сложат на мястото му!

# 443
Кировица ако му лъска имиджа с надеждата да се докопат до парите, тогава е ясна. Но при всички случаи я съжалявам, да мисли за дъщеря си, какъв пример има.

# 444
Ваня или я води светлината наистина, или е гениален стратег. Как лекичко-полекичко през последните седмици заведе агресивния връх на другата агитка към дъното....и само с едно оръжие - кротко поведение. СКлонна съм да мисля, че по-скоро е стратег.

Абонирах се канала на Ваня в ютюб  преди има-няма пет години /не съм сигурна/. Това момиче четеше денонощно и правеше ревюта на интересни нехудожествени книги. Всячески искаше да ги проумее, да ги приложи, да успее. По едно време взе да чете на глас, за да могат и другите да ги изслушат.
Има вид на луда и повечето я възприемат така, но тя е стойностен човек. И най-вече, това не е стратегия, тя винаги е тиха и мила.
Благодаря, наистина се колебаех кое от двете е, защото който и да е човек трудно ще понесе толкова словесна агресия без да загуби контрол.

# 445
Скрит текст:
ВНИМАНИЕ ВЪЗМОЖЕН СПОЙЛЕР!!!!
Скрит текст:
Правилно ли видях на една от снимките в профила ѝ, залепен номер
14203 на камината?!Агитира за гласуване ли?!? Финалист ли е този долен човек?

Скрит текст:
Сега видях...възможно е да! Ако е така ще бие рекорда на Надежда от миналият сезон за най-нисък зрителски вот за всички ферми до сега! Нали обича да унижава публично...хората ще го сложат на мястото му!
Butterfly_🦋 и hyndia
Скрит текст:
едва ли е това номера за гласуване за финала , защото миналата година за смс бяха 4 цифрени числа. По-скоро номера с който е кандидаствал.

# 446
  • Наоколо
Скрит текст:

Значи тея двамата, ако ги изтипосат на жълтите павета,  народа ще ги помете! Ама там зад портите видиш ли се мерят кой от кой е по-ербап!
Значи ето как трябва да се оттървем от неудобните и корумпирани политици. Слагаме ги на центъра застанали зад Кирил и Ивайло и народа ги помита и тях и така опряваме положението след 30 години несполучлив преход. Явно политиката не вълнува хората, а трябва дирижирано реалити за да се възмути този народ от нещо. По дяволите полтииците, ако са знаели колко се пали този народ от реалити продукции да го бяха използвали досега и да не бяха пръсакли толкова пари за избори и кампании. Направо е чудно къде се каналира толкова негативна енергия, а не в нещо от което наистина зависи живота ни.
[/quote]

🤣🤣🤣

П.П. (Не сте приели думите ми буквално, предполагам...)

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:10 от chocolate.queen

# 447
Близо 2 хиляди коментара под снимката с конфликта на Ваня и Кирил във фейсбука на предаването. Няма нито един положителен към "готините" или продуцентите.

# 448
  • гр.София
Железни нерви показа Ваня. Опита се да се разбере с тях нормално, а получи насреща само обиди и крясъци. Аз щях да се разплача много по-рано, а тя... Браво за самообладанието.
За публиката на масата какво да кажа... Жалка картинка. Как никой не я защити. Стефан плахо се опита да се намеси. Добре, че беше Ралица. Много добре им го каза, а онзи наглец Ивайло само се пляска по челото.
Според мен Иван и Андрей изобщо не са преценили правилно как ще се възприеме така създалата се ситуация във фермата и много погрешно са заложил на куция кон (отбора на "готините"). По всичко личи, че ги подкрепят. Жалко! За мен това е един провален сезон на Фермата. Много са далече от заявката, която дадоха в началото

# 449
Скрит текст:

Благодаря, наистина се колебаех кое от двете е, защото който и да е човек трудно ще понесе толкова словесна агресия без да загуби контрол.

Освен, ако не си човек, който е посветил години от живота си точно на това, както е направила тя. Тя не позволява чуждото мнение и поведение да определят самооценката й и чувствата й. Изградила е голяма съпротива.

Общи условия

Активация на акаунт