🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 935
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 795
Ще ми се Коце да е втори дуелист, и да прати Ивайло у дома. Да е унизително, ако може.
Ама ще е кофти за гледане  такъв дуел, между две амеби..

# 796
Монологът на Треторазрядния няма да гледам, прекалено много монолози му гледах. Достатъчно бяха и тези на Преподобната. Харесва ми, че хората като цяло заклеймяват това поведение. Навсякъде, тук-таме се появява някой, който казва добра дума, но е с половин уста. Имаме шанс за пробуждане. Разделени сме в наши дни, но ето, когато видим злото, грозното ставаме единни. Толкова искам да се случи и в обществото ни. Кирил за мен си е типичният тиранин и агресор, зъл, самовлюбен и която и жена да е с него, освен мазната му опашка, ще търпи и тормоза му.

# 797
  • Велико Търново
Гракнали срещу Ваня, ама ей на - Кирил и той при дъба. Satisfied
Е, не го прегръща, но май да му говори - е една идея по-зле...

# 798
  • гр.София
Изобщо не може да ме трогне монолога на Кирил. И добър актьор не е

# 799
  • Другата България
Четох ви спойлерите. Някои неща са верни, но други не.
Иначе дуелът.....
Така изпляскано отново ще се мрънка. Поне го скрий.
И кажи кое не е вярно, има си тема за спойлери вече.

# 800
Хахаха, ако Ваня си беше говорила в този маниер с дървото, Кирил щеше да я смаже от подигравка и сарказъм. Какъв парадокс!

# 801
Тоя мърльо Кирил е толкова актьор, колкото аз съм лекоатлетическа звезда, щото тичах веднъж на състезание в четвърти клас. Златната малинка.

# 802
Учтивостта и позитивизмът на Ванчето и на мен на моменти ми идват в повече, но като цяло ние сме си негативно настроен народ и с това си обяснявам защо въпреки цялото й старание, другите във Фермата не я приемат и я считат за фалшива. Тя сигурно е искрена. Но все пак нека не забравяме, че и с това си изкарва хляба. Длъжна е да стиска зъби и да ги пропуска, дори и да не й се иска. Иначе би било лоша реклама за нея.
Това с позитивното мислене е изключително трудно и се изисква огромна самодисциплина, за да го направиш, ако дълги години си възпитаван и свикнал на обратното. Успееш ли веднъж да се пренастроиш наистина се случват чудеса и в един момент разбираш как докато си бил негативен и отхвърлящ си вървял срещу себе си. Ето, сега Ваня показва нагледно как Кико и Иво, плюейки по нея, всъщност плюят на себе си.

# 803
Ивайло е насрал гащите, щото знае, че и жена би го победила на арената. Не знам как са ги избирали от тъпи по-тъпи. Сигурно и нарочно да бяха обявили кастинг за малоумници, нямаше да намерят чак толкова безмозъчни подчовеци като групата на Винету.
Ивайло победи Чавдар.  Тая жена, която щяла
да бие Ивайло трябва да е бая силна 🤪
На косъм му се размина
Ама спечели

# 804
Хахаха, ако Ваня си беше говорила в този маниер с дървото, Кирил щеше да я смаже от подигравка и сарказъм. Какъв парадокс!
не е парадокс. Те агресорите са така. Малки хора. Жалки. Типично е за тях сякаш. Няма кой да му се върже на смачканото театро. Все ще си остане зъл.

# 805
Хубаво представление спретна, но си остава само представление. За пореден път се чисти от негативното и така до следващия път, в който агресията го обземе.

# 806
  • Разпиляна във въображението
Жалко, че не дадоха цялата игра край огъня.

# 807
не е парадокс. Те агресорите са така. Малки хора. Жалки. Типично е за тях сякаш. Няма кой да му се върже на смачканото театро. Все ще си остане зъл.
Насилникът преминава към фаза да се съжалява и изкарва жертва. Ама той снощи даже се бил въздържал, и затова цветовете му опадали, или как там образно се изрази...Освен жена му не знам някой друг да му се върже на цирковете.

# 808
Ивайло е насрал гащите, щото знае, че и жена би го победила на арената. Не знам как са ги избирали от тъпи по-тъпи. Сигурно и нарочно да бяха обявили кастинг за малоумници, нямаше да намерят чак толкова безмозъчни подчовеци като групата на Винету.
Ивайло победи Чавдар.  Тая жена, която щяла
да бие Ивайло трябва да е бая силна 🤪
На косъм му се размина
Ама спечели
Спечели, но хората го презират.
Кое ще се запомни според теб...че е победил Чавдар, или , че е кофти човек...

# 809
Кирил е такова дъно!!!

Общи условия

Активация на акаунт