🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 925
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 810
  • Наоколо
... Да де, ама този Кирил да не е малтретиран като малък?? 😶

# 811
  • Бургас
Супер съм разочарована, че не пратиха служебно на дуел Ивчо и Кирчо, просто са нетърпими, трябва единият да си ходи, защото сега взаимно се поддържат и придобиват смелост

# 812
Ивайло е насрал гащите, щото знае, че и жена би го победила на арената. Не знам как са ги избирали от тъпи по-тъпи. Сигурно и нарочно да бяха обявили кастинг за малоумници, нямаше да намерят чак толкова безмозъчни подчовеци като групата на Винету.
Ивайло победи Чавдар.  Тая жена, която щяла
да бие Ивайло трябва да е бая силна 🤪
На косъм му се размина
Ама спечели
И ти си направи регистрация специално, за да ни кажеш това? Напразен труд

# 813
Тези хора забравят къде се намират, забравят, че са в едно предаване, че вечер пред телевизорите ще ги гледат семейства с деца, че утре пак ще седнат със същите хора на една маса, че правилата на играта са да има битки, да има номинации, да има ратаи. Не знам с каква представа влизат да участват, но забравяйки или неосъзнавайки всички тези неща, то те губят почва под краката си и нещата отиват на...
Все със слаба психика ли ги избират накрая, не знам.
И Ванчето пресолва манджата. И тя знае много добре, че ги дразни по нейния си начин. Живка беше права, че ѝ каза и дано да си вземе бележка.

# 814
Смеят се на Ваня, че
прегръща дърветата, ама Кирчо и той кацна до дървото да му говори.

Те ѝ се смеят и за приказките за светлината, ама Теодора говореше още по-големи глупости и никой гък не ѝ казваше. Спомням си Ивайло в началото преди да се присламчи към групата, ѝ се подиграваше, но после спря.
А тъпото е, че приказките на Теодора бяха наистина пълни безсмислици, откровени глупости, Ваня въобще не може да ги стигне.

# 815
  • София
Кириле, Кириле, голям си късметлия с жена. Че можеше да попаднеш на змия като мен и да видиш къде с...рат гладните.

# 816
Скрит текст:
Ивайло е насрал гащите, щото знае, че и жена би го победила на арената. Не знам как са ги избирали от тъпи по-тъпи. Сигурно и нарочно да бяха обявили кастинг за малоумници, нямаше да намерят чак толкова безмозъчни подчовеци като групата на Винету.
На косъм му се размина
Ама спечели

Оооо, Ивооо, или Кироооо, добре дошли ....
Харесва ли ви мнението на зрителите за вас?!!!
Добре дошли в реалния свят и меко приземяване  Simple Smile

Толкова жалки !!!
Тормозачи и, най-вероятно, биячи на жени.

Ааа, да, да не забравя - и сте скучни - нищо интересно, полезно или забавно не идва от вас!
Този сезон беше такава тъпня заради вас!
На човек не му е кеф да ви гледа - нито като умствен багаж, нито емоционално, нито визуално!

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 22:48 от Tahiti

# 817
Аз щъках и не разбрах дадоха ли скандала с Ралица от промото, или днес спешно са правили нов монтаж?

# 818
  • earth
Лелее, какви баджаци е отпрала Лора.

# 819
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 63 (23.11.2021)

# 820
Гледам с малко закъснение.
Сега виждам, че Кико сам си го е усетил това за саморазрухата. Мда...Явно жена му умее да го вкарва в някакви прилични релси. Иначе сам осъзнава, че огелпва конците.
Много са ми странни такива мъже, които толкова пламенно афишират обожание към жените си, а в обществото се държат грубо с други жени. Не знам какво се крие зад това. Някой психолог да каже. Може би нещо свързано с майката ще да е. Ама в каква насока, не знам.
Колкото до темата за Светлината и прочие, в сравнение с Ваня Теодора си е аматьор. Не е толкова добре подготвена и явно още опитва себе си да лекува - както се вижда, не особено успешно. Но тя пък си имаше гръб в лице / хахах/ на Любо и изобщо, разбра се, че не е случайна. Отделно хубостта. Не, че и Ванчето не е хубава. Но не е такава кокетка.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 22:51 от LaCumparsita

# 821
  • Велико Търново
Аз щъках и не разбрах дадоха ли скандала с Ралица от промото, или днес спешно са правили нов монтаж?
Дадоха, в самото начало. И както очаквах - обещанията за скандал бяха пресилени.

# 822

Много са ми странни такива мъже, които толкова пламенно афишират обожание към жените си, а в обществото се държат грубо с други жени. Не знам какво се крие зад това. Някой психолог да каже. Може би нещо свързано с майката ще да е. Ама в каква насока, не знам.
Имам подобни впечатления от Ласкин, какви ги говореше в Черешка и др предавания към гостенки и какви послания и обожания към жена си. Много ми напомня за Киро и заради актьорството.

# 823
  • София
Взели му били цветовете на Кирил. Ти да видиш. Горкият. Ще взема да пусна една сълза.

# 824
На косъм му се размина
Ама спечели
Спечели, но хората го презират.
Кое ще се запомни според теб...че е победил Чавдар, или , че е кофти човек...
Аз не коментирам какъв човек е. Просто оригиналния коментар на който отговорих, твърдеше, че дори жена ще бие Ивайло.  А аз припомних, че всъщност той елиминира Чавдар, който си беше силен съперник

Общи условия

Активация на акаунт