🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 915
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 825
...............
Много са ми странни такива мъже, които толкова пламенно афишират обожание към жените си, а в обществото се държат грубо с други жени. Не знам какво се крие зад това. Някой психолог да каже. Може би нещо свързано с майката ще да е. Ама в каква насока, не знам.
Предполагам,  че е само поза, да афишират любов към жените си ...фалшиво звучи.
Ако жената е обичана, то си личи, без да го повтаряш гузно по-телевизора при всеки удобен повод.

# 826
  • earth
На Ваня изборът за двете ратайски двойки беше много правилен! За какво обединение бълнуват другите?

Стеафан отново ми звучи елементарен в разсъжденията си и ме разочарова.

Киро май насра гащите като отмениха ратайския дуел. А Георги ми харесва все повече.

# 827
Вчера и днес само чета в темата. Реших, че няма смисъл да си губя времето с подобни нетърпими индивиди. Ако това е "пробуждането", което така ни пробутват от екрана... Мерси съм.
При мъжки дуел и отпадане на Ивайло, бих започнала да гледам отново. И тъй като групата им вече не са мнозинство, според мен той ще е първи дуелист.

# 828
Ванчето хич не е вчерашна. Хареса ми как десет пъти попита Ивайло иска ли да му помогне и десет пъти се измъкна от предложението му да издои кравата.Laughing
Иван беше ядосан сутринта, когато избраха двойките дуелисти, но явно не толкова, че да изправи двамата циркаджии един срещу друг. А остави главния циркаджия и подстрекател да отърве пак кожата. И другарски съд нямаше, тц, тц...едни са по-свои от други в тази ферма.

# 829
  • Бургас
...............
Много са ми странни такива мъже, които толкова пламенно афишират обожание към жените си, а в обществото се държат грубо с други жени. Не знам какво се крие зад това. Някой психолог да каже. Може би нещо свързано с майката ще да е. Ама в каква насока, не знам.
Предполагам,  че е само поза, да афишират любов към жените си ...фалшиво звучи.
Може и да не е. Жената тук е в ролята на спасителка, жертва се за мъжа и търпи /поради нейни си дисфункции или желания/. Харесва й благодарността до обожествяване за това, на мъжа му харесва да го търпят и да си е същото магаре, всичко е "точно".

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 23:16 от rosi81

# 830
Малко ми дожаля за Кирил и Ивайло, направиха си харакири публично...не могат да изчистят това, което омазаха...играта извади най-лошото от грозните им характери.
Как нямат елементарно възпитание...чувство за мярка...мъжко благородство...
Нарочиха за враг неагресивна, препатила жена, която се старае толкова много да се балансира. Вероятно за да не падне отново. Битката , дето тя е спечелила със себе си, доста хора я губят.

# 831
Кирил копае дъното. Много ми е неприятен още от самото начало на фермата, но в последно време чупи тъпомера. Много кофти ми се струва обстановката в предаването, а в началото сякаш участниците ми се виждаха свестни и нормални. Яко съм се заблудила.

# 832
Значи, ако алтернативата за фермер беше някой работен, разбиращ, опитен, да речеш - затова ги е яд и саботират Ваня, че няма да се справи. Пък то - Лорчето. От какво разбира повече и в кое щеше да е по-добра от Ваня - в строителните работи ли, в обора ли, във водопровода ли...Чиста злоба си е тяхното.

# 833
# 834
Сега вече започва той сам да се "пази" хахаха. Жалки са.

# 835
  • Варна
Въобще не ми е жал, даже им е малко. Очевидно Иван и Андрей са чели темата и поооочти се реваншираха.
Мацката, която дрънка по време на предаването дали може да уточни Кирчо на колко чаши е дневно, щото си мисля, че Ралица му диша прахта, та с две думи Кирчо е този, който има огромен проблем с алкохола.
За малко да забравя, да благодаря на Иван и продукция за днешния реванш, олекна ми, насладих се, благодаря.

Ивайло изкърти да върти халката, когато разбра, че ще си ходи 😂😂😂

Гледах промото, направо кърти. Вече си пролича Коцьо къв долен амбреаж е. Държа да ми се извинят всички, дето ме скастриха, когато казах, че Коцьо е много мръсен, долен амбреаж.

# 836
На Коцето му подпари под дупето и почна с глупостите. 😂😂😂
Трето нарушение за групата на готЕните. 😁

# 837
Между другото само на мен ли ми прави впечатление, че на Ивайло почва да му потреперва устничката и гласчето, когато някой му отвърне без той да е очаквал? Тоя мухльо е на два по-груби коментара от това да ревне, или да истеряса.

# 838
Коцето достойнство няма ли...то бива шут ...

# 839
  • Наоколо
Сега вече започва той сам да се "пази" хахаха. Жалки са.

'Ми Джендър 😂

Общи условия

Активация на акаунт