🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 873
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Коцьо е ужасно злобно и отмъстително човече. Мазни се на всички и очаква другите да го глезят, да го закрилят, никой да не му казва нищо накриво и най-вече да не си позволяват да го пращат на дуели /както ни обясни за Цоньо/. А́ някой си е позволил да направи нещо, което не му отърва, а́ е забравил веднага артистичната поза и откача от злоба... типично педалско поведение. През останалото време нито за миг не излиза от роля. Сигурна съм, че се мисли за положителен герой и е било ужасен шок за него да разбере, че зрителите никак не го харесват.

Много ми се искаше и на мен снощи Иван да беше номинирал служебно двете чехълчета за дуел. Да им видим тогава незабравимото шоу, как киро весело подскача със заешки ушички и как са си първи дружки. Направо си го представям: "Мини ти първи!", "А,не, не, дума да не става! Само след теб." Joy

Очаквам мъжки дуел тази седмица и да видим гърба на олигофрена. Въпреки че ако избере Стефан за опонент, изобщо не съм сигурна какъв ще е изходът от битките. Стефан е много муден, а ивайло, ако не друго, поне е бърз.

# 916
Тазгодишния експеримент на Продуцентите за свобода на действия и правила във Фермата, може да го пишем неуспешен.

Киро уж ловец, а Ваня с едно "Благодаря, Кико!" направо дръпна спусъка...

Интересно кого ли ще избере за дуелист Кирил. Ето колко хубаво ги/о наигра Продукцията, сега е длъжник и на двамата, камъка му ще пари, направо дупка ще прогори.

# 917
Тази клауза да играят на 100% ми обяснява защо видимо нежелаещи да продължат (Сия, Чавдар, Виктор) и видимо депресирани и неможещи (Краси, Цвети) повтарят натъртено преди дуела как ще се раздадат на 100 %.
Само Деси и там рога показа и явно нарочно подчерта, че е много под 100% 🙂

# 918
  • Разпиляна във въображението
Мартина не само не се намеси на масата, когато се гавреха с Ванчето, но тя е единствената, от която не съм чула позиция по въпроса. Останалите (Любо, Пламен, Лора) изказаха неодобрение, макар и с голяяяямо закъснение, но от нея нищо не се чу...отново. Изобщо не съм я чула да заявява някаква позиция на всеослушание.  Само се крие по кюшетата и на четири очи си реди картите

А иначе Кирил вчера прави забележка на Ралица, че нямала мнение, криела се под масата или нещо такова. После я обиди на "слуз".

# 919
Аз така и не намерих спойлер за дуела тази седмица, за отпадналия и следващия фермер. Търсих и в другата тема. Ако може, някой да ми го изпрати на лично Simple Smile

# 920
Мартина буквално забравям, че е във Фермата, когато са на масата. Тя там не се е обаждала никога, но естествено това не се забелязва от Кирил и Ивайло. Заети са да се настройват срещу Ралица и Ваня.

# 921
Мартина буквално забравям, че е във Фермата, когато са на масата. Тя там не се е обаждала никога, но естествено това не се забелязва от Кирил и Ивайло. Заети са да се настройват срещу Ралица и Ваня.
Аз до средата на сезона честно си казвам изобщо не я бях забелязала Мартина, после Живка като каза, че се къпала пред мъжете и си викам чакай да се съсредоточа и видя коя е тази незнайна хубавица. И какво да видя - една посредствена като ум и активност във Фермата жена, далеч от определението за хубава....и показвана  на екрана само когато шушука по кюшетата и кове някой как да постъпи...! Иначе на масата и в присъствието на всички фермери абсолютно дърво незабележимо.
Тя ли си призна, че има изкуствени цици или ние така си мислим!? Че нали Живка я обвини, че тях показва... Joy

# 922
С Мартина си обсъждат нещата на 4 или 6 очи, в групата. На Кирил и Ивайло не им е нужно тя да изказва мнение публично.

# 923
Аз залагам на мъжки двубой, но Ивчу няма да му стиска да извика Георги на арената. Просто такова чувство имам. иво голям на приказки , но на действия е съвсем различно. Групата на Живка може би и Стефан ще гласуват за Ивайло дори и при равни гласове ,но Ваня си има два гласа и ще наклони везните.

# 924
  • Разпиляна във въображението
Ами те и другите това правят. Георги да не е тръгнал да разиграва сцена срещу Мартина, че мълчи на масата.

# 925
Защо не пуснаха запис как Мартина казва, ако стане Лори да направи само от другите ратаи

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:39 от R@N

# 926
  • София
Защо да пускат?
Ето сега могат всички да се видят кой какъв е. Надявам се да се гледат редовно. Дано и близките им ги гледат.  Пък който може и изводи да си направи.

# 927
И аз се чудя.. дали гледат сега предаването?

# 928
Ами чудно ми е как щяха да се оправдават като те правят същото, като това на което се дивят и възмущават. Но за тях всичко е позволено, те са прекрасните. Отвратителна групичка, само за Пламен и Лора ми е жал от тях. Единствено те общуват и се държат прилично с  другия лагер. Просто физиономията на света мартина щеше да ми е любопитна.

# 929
Аз залагам на мъжки двубой, но Ивчу няма да му стиска да извика Георги на арената. Просто такова чувство имам. иво голям на приказки , но на действия е съвсем различно.

Повярва си и ще направи като при Чавдар, а Жорика ще се погрижи да няма имунитет, предполагам. Ще го извика, защото се мисли за голям мъж и смята, че ако Жоро падне, ще прекърши другата група... и естествено ще отмъсти най-много, защото със Стефан няма да е същото, той дори не е истински в отбора.

Общи условия

Активация на акаунт