🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 867
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 945
Иван се ядоса още на церемонията за избор на ратайски двойки, когато клоунчетата започнаха да прекъсват и него, без да му дадат възможност да се доизкаже, но се овладя. Личеше си и по тона му, и по физиономията му, че го издразниха. Все пак да не даваш думата на продуцента в собствената му игра е супер малоумна постъпка, но кой да се сети, че ще му се наложи после да прегъва колена и да прегръща дъба.

И на мен ми се искаше двамата палячовци да отидат ратаи, но така е по-сладко и ще внесе още по-голям разкол в групата. Промених си мнението, не искам да ги наказват с отнемане на гласове. Изгарям от нетърпение да видя гласуването на фермерите, ще се осмели ли някой да гласува за Лора и колко хейт ще отнесе после.

Реакцията на Ивайло беше далеч по-адекватна: сбъркал съм, нося си последствията.

Живка може и да не номинира Ивайло, тя все е за женски дуели, но така ще изкара Ралица на дуел.

За спането през деня не мога да ги виня. При патардията, която вдигат всяка нощ в спалнята, и аз ще наваксвам със съня през деня, пък и недоспала ще съм много зла, гаранция!

# 946
Също съм против хейта по страниците на участниците и близките им, не само в случая със съпругата на Кирил, а изобщо. Предаването си има страница, има и форуми. Това, че нечий профил е публично достъпен, за мен не е причина да се разпиша там с нещо негативно. Напр.миналата година не бях фен на Даяна, освен като номинира Надежда и я нареди в очите, също и дуелът им беше впечатляващ. Гледах й обаче профила с удоволствие заради много красивите снимки. Там също си позволяваха грозни коментари и спрях да влизам.

# 947
Реакцията на Ивайло беше далеч по-адекватна: сбъркал съм, нося си последствията.

Реакцията му е по-скоро съжаление, те не се ядосват, че са сбъркали или се разкайват, яд ги е, че можеха да си направят театъра без да бият тъпана, ама пусто детско злорадство, кирето като треторазряден злодей във филм просто не издържаше да разкаже за "гениалния" си план на "жертвите" си, но ми се струва, че явно беше пиян още, защото си беше наумил, че желанието му да е дуелист, ще предизвика див ужас в противника, предполагам въобразявайки си, че те го мислят за някакъв Рамбо-Терминатор на арената и шансът срещу него е направо отрицателен за всеки...

# 948
Няма как да бъде спряно хейтването. Вече са станали публични личности, в социалните мрежи текат емоции. Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Треторазрядният трябваше да мисли повече, но за него такова поведение не само е допуснимо, но и правилно. Жената е очаквала да станат известни, да го потърсят от киното, от Холивуд, Спилбърг и т.н. Пише в социалните мрежи, без да се замисли, че само надъхва хората. Явно и тя нещо няма правилна преценка за мъжа си, смята, че е редно да се зъби цял ден на всяка жена, която "развее баджаци край него". Ами жено, заключи си профила, ама - не. Нека да пишем, да се надяваме наш Кире да стане суперзвездЪ. Глупостта ходи по хората, малко ми е жал за нея, но все пак изглежда образован човек, може да събере 2+2. Може пък да извикат Кирето да играе злодей в някой филм, ама както виждам с тази мазна опашка и мазни гащи, в лице също изглежда нечистоплътен, ако понамирисва, няма да го държат дълго. Тази жена вместо да споделя емоции, да се погрижи за себе си, Кирето си е ясен. Ще порка рикията още години в гаража.

# 949
Всеки да пише, където иска, аз само изразявам моето мнение и защо не хейтя аз по страниците на хората. Тук и в страницата на Фермата според мен е достатъчна трибуна за подкрепа или критика на участниците в една игра и организаторите на играта.

# 950
  • Другата България
Аз също не съм писала по профилите на участници или близки, не само сега, по принцип.
Изключвам ИВ сезон 1, когато толкова бях вътре в нещата, че си чатех в Инстаграм директно с тях, а тук в темата също пишеше участник и хора, близки до продукцията и до участниците, но всичко беше на ЛС. Имах инфо от-до, ама тогава го бях взела много присърце. Обаче да сипя огън и жупел, гарниран с подобаващи епитети публично - не, не е моето. Няма и смисъл, така се приравнявам до тяхното ниво, да не говорим, че тази жена специално - Кировата булка, няма никаква вина за свинщината, която сътвори благоверния ѝ вътре в предаването. Най-логично е да го защити, все пак му е жена, все пак ще живее с него, а и наистина вероятно има непоказани и неизлъчени кадри, които до някаква степен са провокирали такова поведение. Което естествено, не го оправдава нито на нота, Киро специално, Ивайло изобщо не го коментирам. За него вече писах, синът ми го познава лично, и не може да повярва, че това е Иво, в реала изобщо не бил такъв, бил съвсем нормален човек.....факт е, че сега дори и той не е за него, заради това, което демонстрира като поведение. Обаче си казва, че винаги е бил директен и не спестява истината в очите на хората, друг е въпроса за начина, по който го прави вътре.

# 951
Всеки да пише, където иска, аз само изразявам моето мнение и защо не хейтя аз по страниците на хората. Тук и в страницата на Фермата според мен е достатъчна трибуна за подкрепа или критика на участниците в една игра и организаторите на играта.
И аз прочетох профила на жена му, ако не е поза жената пише много интелигентно и увлекателно. Личи си, че е интересна и цветна жена и просто недоумявам защо публикува във фейса ден по ден, и защо си причинява да изслуша всичкия този хейт под постовете си. Между другото тя на никой не отговаря, съвсем мълчалива е....!

# 952
Не ми е жал хич за Кировата жена,и хич не и отиват оправданията дето се пробва да ни ги пробутва. Тя ако иска да си вярва в тях, а най-вероятно даже вярва, ноо това си е неин проблем, не наш. Тази жена познава Кирчо много добре, не знам как е вярвала, че ще влезе там и няма да си покаже скапания нрав, но поне да си трае сега. Тя може да е свикнала с това поведение, може да го смята дори за нормално, ноо чак пък да ни убеждава, че селското, алкохолизирано, агресивно поведение на любимия и е оправдано, щото видиш ли бил провокиран..... аре няма нужда. Провокации под път и над път, всеки нещо го дразни, и нещо не харесва, не искам да знам, ако всички така се държим когато нещо не ни изнася. Кирил просто си е агресор и простак от най-долен клас. Поведението на Кирил стана отвратително пергаментно, а не моментно та да си говорим, че нещо скрито го е подразнило.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 20:55 от renji

# 953
Съгласна съм. Но единственият изход е да си заключи профила. Да пише за любими цветя, животни, а тя тръгнала Кирето да овайква. Хората това чакат. Нищо, още малко ще попише и ще си заключи профила. Ще й дойде акъла.

# 954
  • Велико Търново
сега техният Ивайло няма да го направи, ама пък значи да избере някой от тях, което пак не ги устройва.
Защо да значи? Той така или иначе трябва да посочи трима за битката за имунитет, което неминуемо означава един от "неговите", който дори и да те спечели, Ивайло ще посочи за втори дуелист другия загубил.

Някой каза, че в промото за довечера не се виждала буквата "И" - вижда се, по-бледо, но я има - преди Л-то.
Скрит текст:
В скрития текст е скрийншотът. Аз не виждам буква И. Пък и наистина - ако ще подсказва за кого да се гласува, какъв би бил смисълът Коце да пише и двете букви?

Аз така и не намерих спойлер за дуела тази седмица, за отпадналия и следващия фермер. Търсих и в другата тема.
Не е спойлер, но може някой и да го счете за подсказка.
Скрит текст:
Е точно за това ако не си успяла да намериш, и то в другата тема, значи не си чела. Но пък в крайна сметка никой и не е казал, че има твърд спойлер към момента.

Иначе, Живка, Стефан, Жоро и Ваня - общо 5 гласа. Все ми се струва, че ивайло е дуелист.
И Ралица един, стават шест. Grinning Само Стефан не знам дали няма да се уплаши, че той ще е единият от посочените, но и по-скоро пък не мисля, че ще застане срещу Лора, особено след като не ѝ беше даде шанс да си вземе имунитет от ратайство.

# 955
  • София
Вижда се И. Осветена е буквата над логото на фермата и часа на излъчване.

# 956
Отказах се да гледам ИВ, защото започнаха яко да изпростяват с такива играчи. След първите ИВ, където Юлиан ми беше много симпатичен, защото беше истински боец, не се страхуваше от нищо, имаше стратегия, бори се докрай, следващите силно ме разочароваха. Миналата година, във Фермата Надя си беше отвратителна, но като че ли не се стигна чак до такава степен. Тук говорим за мъже, които се държат силно агресивно към жена. Първо беше Десислава, Ивайло беше ужасен с нея, още тогава ми опротивя и Треторазрядният. Иван не е ли гледал как хората реагираха на Ирини и Каката, които се самозабавиха? Защо си причиняват това? Сега във Фейсбук тече силно недоволство и не знам до къде ще доведе. Няма да стане с показването на разни готини откъси за Кирето, Урко и Мартунка. Компроматите им също трудно ще докоснат ядосаният драг зрител. Да си стегнат д-тата и да почнат да преработват собствените си анализи и да се опитат да потушат пожара. Рейтингът няма да ги спаси.

# 957
  • Другата България
Аз казах и написах, че имам сигурен спойлер за дуела и следващ фермер.
В другата тема е.
Просто трябва да се чете.

# 958
Написани да и двете букви, за да се разберат за какво точно говорят, може би. Ще видим малко по-късно какъв е бил целият замисъл.

# 959
Жената на Кирил явно се е сетила да си скрие профила. Вече не се открива.

Общи условия

Активация на акаунт