🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 903
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 020
Коце май се стресира да не го пратят автоматично първи дуелист...Отдъхна си, че ще е само ратай.

# 1 021
Кажете какво се случва за тези от нас, които не могат да гледат.

# 1 022
Браво за наказанието на Коце. Коце , Коце как се прецекаааа😁😁 изведнъж млъкна.

# 1 023
Не съм от най-големите фенове на Иван, но се радвам, че бързо отряза Коце още в зародиша на опита му да говори за себе си в трето лице и да се прави на клоун, за да разсее цялата ситуация.

Лора е толкова елементарна горката, че тя тепърва започва да осъзнава неща, дето трябваше да е напълно осъзнала преди месец. Жалко за нея, защото не мисля, че е чак толкова злобна, колкото другите от групата.

# 1 024
Пламен и Коце нямат право на глас, а Коце също става автоматично ратай до края на другата седмица.

# 1 025
Смелите мъже се чудят защо Лорчето не ще на дуел. Коце привиква Пламен и го наговаря с букви в земята да гласува за Лора. Коце го наказват да е ратай и да не гласува, а Пламен само да не гласува.

# 1 026
  • на село

Коце е ратай автоматично от днес до края на следващата седмица.

# 1 027
Бе, що за наказания, нищо не са това... Да ги пращат директно на дуел! Кирил срещу Ивайло и Коце и Пламен и да се свършва, едните играят в петък, другите в събота и ние да си починем от тази трагикомедия в неделя... И да видим в следващ сезон ще имали такива смелчаци.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 20:45 от wiwala75

# 1 028
  • Другата България
Жалък, по-жалък, най-жалък.
Костадин.
Противен, много противен, прави се на малоумен, говори като невменяем, за себе си в трето лице, дете бил....хора, кажете ми, че всичко това наистина съм го чула!!!

# 1 029
Супер стана. Е, това вече е истинско наказание.😁

# 1 030
Коцето реши да е Бос на кодирано съобщение, като привика Пламен.
В калта с пръчка написа две букви - И и Л. Буквата Л я очерта - демек ще гласува за Лора да иде като първи дуелист и Пламен се съгласи. Буква И е Ивайло.
Пламен го наказаха да не гласува за избор на първи дуелист, а Коцита пак същото но и ще бъде ратай следващите дни.

# 1 031
И все пак накрая всичко е за пари. Всички "приключенци", "за каузата" (която не са знаели преди да влязат, ама карай, вярвам им) и всякакви други веселяци драскат сега със зъби и нокти да останат до финала, едва ли две-три седмици преди края ще да е, защото още не им се излиза навън или имали да дадат/свършат още неща във Фермата. И един мармот завива фермери в станиол...

# 1 032
Коцко що тъй си говори в трето лице, не го слуша главата нещо. Браво на Иван, добре го нагласи с невменяемостта.

Ванчето и Лора не се наговориха в смисъла, в който не позволяват правилата. То е ясно, че се обсъждат тия неща в някаква степен, но да привикваш някого и директно да му казваш за кого ще гласуваш ти и за кого той е съвсем друг левъл на глупост.

# 1 033
Е, щом ще в ратай не може ли да бъде избиран за дуел? Според мен това му е наказанието всъщност.

# 1 034
Пламен и той е толкова прост. Поне за едно нещо повярвах, той е толкова глупав, че му имам доверие като каза, че половината послания на Костадин не ги е разбрал.

Общи условия

Активация на акаунт