🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 821
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 080
Добре де, след като Коцето е автоматично назначен за ратай, означава ли, че е имунизиран да не се избира за втори дуелист от Ивайло?

# 1 081
  • София
Между другото Ивайло е споделил история в инстаграм  акаунта си как е достатъчно смел, за да бъде нехаресван. Разбира се, че това е споделено на история, а не в пост, за да не може смелият войн Ивайло отново да бъде солен публично, ама да не си помислите, че го е страх, или нещо такова. Grinning
Естествено, че така ще каже. Всеки дебил и тъпак е като олио - все иска да е най-отгоре, върху всички и върху всичко. Каквото и да му кажеш, той има някакъв тъп отговор, държи последната дума да е негова. Ако се провали, ще каже, че нарочно така го е планирал, че е някаква стратегия. Ако се омаже, пак ще намери причина, на която да си вярва, няма да падне по гръб. То затова няма смисъл да се говори с такива хора, те просто не вдяват, не искат да се замислят, камо ли пък да си направят някакви изводи и, да пази Господ, да си коригират поведението. Това е, защото много си се харесват, намират се за идеални.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 15:58 от Reinа

# 1 082
  • До морето
На Ивайло му трябват точно две игри за асоциации, помнене, подреждане на думи/текст и е до там. Видяхме го, че между ушите му има въздушен коридор.

А пък аз някак си знам, че ще има такива игри, няма да са само блъскане и чукане. Стефан/Георги реди точките като втори дуелист, слага 6 и 7 точки на тези игри и лондонския непрокопсаник е ариведерчи.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:46 от Boho chic

# 1 083
Ох, Коце, Коцее.. що ме караш сега, душко, да говоря нецензурни работи.
Дъртия и изпърцан задник, тръгнал да се прави на девица. Хайде, холан...
Ралица ще се окаже доста музикална. Пее добре в сравнение с другите.

# 1 084
  • Вестерос
Този Коцето...мега зле 🙄 Пламен и той да не остане по-назад...

# 1 085

Е как можа да изречеш такива думи за едно дете?! Joy Joy

# 1 086
Момичета, четох сега в Монитор за писмата до СЕМ. Даже има и публикувано писмо.

# 1 087
  • Другата България
На Ивайло му трябват точно две игри за асоциации, помнене, подреждане на думи/текст и е до там. Видяхме го, че между ушите му има въздушен коридор.

А пък аз някак си знам, че ще има такива игри, няма да са само блъскане и чукане.
Скрит текст:
Стефан
реди точките като втори дуелист, слага 6 и 7 точки на тези игри и лондонския непрокопсаник е ариведерчи.
Скрий го.
Името на втория дуелист.
Ще ти се скарат, аз затова си пиша вече в другата тема каквото знам.
Нека хората, които не искат да знаят, да имат някакъв съспенс.
При мен вече е на доглеждане, затова имам инфо и за финал, и за развитие на битките на финала /заснети са битките за финала/, само гласуването ще ни държи в напрежение - на фермери, на зрители....

# 1 088
Мери, пусни инфо в другата тема, моля!

# 1 089

Е как можа да изречеш такива думи за едно дете?! Joy Joy
Ох, знам, че е грехота. Ама откак четох за изпълненията на младенеца в "Калигула" под името Констанца, некак си пообръгнах.

# 1 090
Мери, пусни инфо в другата тема, моля!

Коя е другата тема? Blush

# 1 091
  • Вестерос
Смяхте ли се като мен на препратките на Иван към Кръстника по повод гласуването на Мартина 🤣

# 1 092
Не разбирам защо Лора се дърпа толкова много от дуел. Така или иначе ще й се случи. Показва наистина страх. Единственото обяснение, което имам, освен да си рекламира дрехите е, че се бои да не се изложи яко на сцената. Затова иска Ралица. Знае, че сигурно ще падне от всички, но с Ралица съществува възможност да вземе една битка. Мъжете са ясни, наточили са се за 100 000 лева, всеки мисли, че са негови. Без Стефан и Коце. Търсят начини да пълзят нагоре.

# 1 093
Изписано й е на лицето на Чина МарЧина, че е стара кримка. Умее да интриганства Чихомълком.

# 1 094
  • Пловдив
Кой харесваше Стефчо, кой?
Аз.
Продължавам да го харесвам. За негледащите - Ивайло е на дуел.
За искащите да знаят - в другата тема има спойлер за съперник на Ивайло и победител от дуела в събота.

Айдеее, Ивайло се наака. Точно така трябва.
Безстрашния и смел Ивайло.....
Коя е другата тема?
В коя тема е?

Общи условия

Активация на акаунт