🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 774
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 200
Е защо пък ти стана мъчно, че Лора се е събрала с Тарзан? Щеше да ми е мъчно ако някое свястно момче излъже. А сега са се намерили идеално - той е прост, тя е глупава, няма да си пречат. И не, не е дете, на 29 е все пак.

# 1 201
Всъщност, мога да разбера Кирил, че се дразни на Ваня. Когато ситуациите се натрупват една по една и не можеш да избягаш от тях, неминуемо се нагнетява напрежение, при което човекът отсреща те дразни просто със самия факт, че е пред очите ти. Това, което не мога да разбера обаче, е абсолютната неспособност да дадеш адекватна оценка на поведението си и в своите очи да си най-правият, най-справедливият, най-точният.

Тъп е като кирка Кирчето и като гледам довечера наказанието ще е за него и за смехотворния му бунт. Хайде да го пращат служебно на дуел и един от двамата смелчаци да си ходи вкъщи - в тяхното вкъщи.

Говори се, че Ваня имала желязна психика, но според мен момичето е на предела на силите си - и тона смени, и усмивката изчезна.

Пропуснах да похваля Ралица тази седмица - чудесно се включи в защита на Ванчето и въобще не ми изглеждаше безхарактерна и свита. Знае си жената колко струва, има си мнение, изказва си го и съвсем културно прати двамата плужеци на м*йната им. Браво.

Бате Любо Раненият да не знае много, че и той бая време храни кокошки и по някакъв див късмет се оттърва от участие в нелепата конспирация този път.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 16:48 от Дидичка

# 1 202
  • До морето
Как искам да им пльоснат пак телевизора и да покажат черно на бяло тия пропадняци как си противоречат
Глупостите за светлината на Ваня/ камъните дето те шийлдват на Дора;
Приказките за чест и достоен противник на Виктор срещу "Избирай сигурното!" снощи на Мартина;
 " Ако си феремер директно и двете двойки трябва да са от другия лагер! към Лора, срещу "Ма как може Ваня да избере две двойки от нас?";
И още, и още....

# 1 203

Аз също не мога да се сетя кой е ,,шала,,но не мисля че е Ваня.

# 1 204
Не е и Пламен "шала", както предположи някой, защото той и Коце водят разговора. Най-вероятно е Ваня. Страхливците отстраняват първо жените, докато могат.
Много ще се изкефя ако служебно изпратят Кире на дуел. Който и да отпадне, все ще ми е кеф.

# 1 205
Като се замисля, май Ванчето доста чето носи шалчета или се бъркам; някой обръщал ли е внимание? Може и тя да е, все пак се обсъждат хората, които искат да изгонят, а не е като да им е любимка Ваня.

# 1 206
Ваня носи шалове , да!Според мен е тя.
  Хареса ми как ги изтипосаха по тИлИвизора  пред всички,барабар с Винету.Дано на Лора най-после й уври акъла, ама надали.И тя хич не е малка, ама хич.
   Ванчето не  е моят човек, но й се възхищавам откъде взема тия нерви и това самообладание.То на тия простаци как се издържа?! 
   Искам служебен дуел ИВайло срещу Киро.И този ,който остане -ратай с Коцака.

# 1 207
Ако ромчето напусне, съм убедена, че Кире ще свие перките и ще започне да прави поведение. Като са двамата, всеки от тях си мисли, че щом и другият се държи така, значи не правят нищо нередно. А като седнат да плетат и да се люлеят, и Мартина ги похвали и надъха, се убеждават какви мъжкари са и каква точна преценка имат. Надушиха се те, тя простотията не моЖ я удържа. Като се репчеше Ивайло на Чавдар, Кире също реши да изкаже възмущение срещу правилата му като фермер. Но с Ваня, понеже е жена, направо плуват в море от л**на.

# 1 208
Ваня носи шалове , да!Според мен е тя.
  Хареса ми как ги изтипосаха по тИлИвизора  пред всички,барабар с Винету.Дано на Лора най-после й уври акъла, ама надали.И тя хич не е малка, ама хич.
   Ванчето не  е моят човек, но й се възхищавам откъде взема тия нерви и това самообладание.То на тия простаци как се издържа?! 
   Искам служебен дуел ИВайло срещу Киро.И този ,който остане -ратай с Коцака.

Много ми хареса всяка дума в този пост.

# 1 209
Докато четях, та се сетих - Видяхте ли снощи Мартина как целуна Ивайло?Joy

# 1 210
  • София
Какво точно се надяват хората да стане с тея отворени писма? Санкции за кого да има?

# 1 211
Е защо пък ти стана мъчно, че Лора се е събрала с Тарзан? Щеше да ми е мъчно ако някое свястно момче излъже. А сега са се намерили идеално - той е прост, тя е глупава, няма да си пречат. И не, не е дете, на 29 е все пак.
Защото ми е симпатична от самото начало. За мен тя е свястна, той - не. Не я третирам като малко дете, но е най-младата там и със сигурност това ѝ влияе с липсата на достатъчно опит и мъдрост. Освен това не помня да ми е направила лошо впечатление с някакво свое действие. Може да се е подвела тук-там по общото настроение в групата им, но като цяло се различава от другите с повече почтеност.

# 1 212
Започнах да гледам Фермата още като бяха онези откачалки във брадъра - Ринито и Каката, защото гледах хора с различно усвояване на времето. Правеха нещо полезно, имаше двубои. Старата арена беше доста магнетична. Да, постигнаха целта си продуцентите - събудиха хората, най-после се видя колко грозни са агресията, простотията. Настъпаха по тънка струна нежната българска душа. Тяхна си работа. Избрали са невероятни образи - Курчо, Урко, Тедата, нещото, Коцемун. За Десислава и другия няма да коментирам - те сами се усетиха, че тук ги чака резил, по-умни излязоха и си биха камшика. Радвам се, че хората се обединиха срещу грозното, а не както беше на последните Брадъри всичко да се замаскира. Ирини за мен си е една отвратително злобна жена, а само Каката може да й съперничи. Ами дано този бизнес с грозното да се поразклати. Има пробуждане, след като толкова отзвук има всичко.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 18:00 от Анонимен

# 1 213
Любо снощи за какви свои принципи се вайкаше, че си ги бил престъпил? Баш пък той и принципи.

# 1 214
Може би да не си сменя мнението за вота заради друг.

Общи условия

Активация на акаунт