🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 648
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Велики Преслав
Аз вече доста време не пиша, само ви чета.
Не мога да разбера, как народасе е озлобил толкова. Нямам коментари. Отчаян съм от всичко което виждам в реалитито. Дано се раждат по-малко хора като двамата плостаци.

# 1 531
За мен Ваня на първо място е трън в очите на другите заради трите си победи в дуели. Докато другите мишкуват, тя не показва страх от битките и най-хладнокръвно отива и побеждава. Това не може да не предизвиква злоба в околните, които най-малкото си дават сметка, че Ваня по този начин се е издигнала в очите на зрителите и е едни гърди напред. При такива случаи околните злобари място не могат да си намерят и започват да се вглеждат за всякакви кусури, които постоянно да изтъкват, че видиш ли, не е пък чак толкова добра.

Отделно, Ваня не им е назначена за пожизнен началник, колкото и да е зле, една седмица все ще я изтърпят. Тя не вика, не ги обижда, не вдига скандали, сега, че им дишала във врата, за една седмица ще го приемеш. Освен това Ваня никога не е твърдяла, че става за началник, извън Фермата също не е, фермер е заслужила да е според правилата на играта, а не защото се е натискала и предлагала колко е добра. Те още от първия момент започнаха с отпора, така че не могат да си оправдаят тормоза с това какъв фермер е тя, защото още не го бяха видели. Да не говорим за сравнение, че Чочо беше къде-къде по-авторитетен и способен, но те и на него се репчеха, че нямало той да им казва какво да правят.

# 1 532
Ивайло и Кирил имат нулева емоционална интелигентност. Той Киро си призна на Стефан, че не е достигнал такива висини в развитието си като Стефан му обясняваше защо поведението му не е ок.
И аз мисля, че жените на Ивайло не са му позволили да си вижда децата по-често. Сигурно си имат причина. Аз този психопат не бих го издържала и половин ден вкъщи. А и той си каза, че не е бил добър баща, каквото и да значи това.
Теодора за 5 години в Америка не можа ли да се научи как се пише Live?? Не искам да си представям нивото й на английски.

Аз пък си мислих, че Теодора знае много добре английски език, след като е в Америка от 5 години. Нямам думи. Явно няма толкова мисловна дейност да научи един език. А как се оправя с продажбата на нейните магически камъчета в Мола, като не знае английски език добре?!

# 1 533
Тя явно се движи в затворена среда там, семейство, други българи. А пък великият и бизнес с бижута в моловете, като си плаща наем ще продава там. Дали и са някаква сергия в мола, да не мислите, че е луксозен и голям магазин.

# 1 534
Какъв луксозен магазин в мола, в някой за китайски джунджурии са й сместили герданчетата, не са виждали американците нанизани мъниста...

# 1 535
Кирил е ужасно негативен и неуравновесен човек, нервак и простак. Не разбирам гордостта, с която посочва колко тежък и труден характер е. Явно го кефи да е леке, иначе щеше да се опита да се промени.

Сега Стефчо да разкара Ивайло и да видим какво ще чини Кире. Доволна съм и от начина, по който Любето не показва нищо особено на арената. Отново. Само ги показва тия бицаги, ама не виждам някаква работа да му вършат. Че той Стефан се движеше с неговото темпо, пък се счита за слаб. Искам Георги и ЛюПчо на дуел. Ще му скъса трътката.

# 1 536
Мисля да опитам да обясня една концепция от организационната психология.
Много съкращавам и обобщавам, но пък тук публиката е доста интелигентна.
Ще ползвам смешни аналогии, за да е по-леко за четене.

Представете си човек като една зелка.
1) Имаме кочан, който е същността на човека - какъв е. Това е много твърдо и здраво ядро и много трудно се променя.
2) Върху кочана има плътни листа, които дават представата за човека - как изглежда, как се държи. Това е поведенческият образ за пред света.
3) Накрая има един слой рехави листа, които са като потенциал - какъв може да бъде човек. Това варира силно според вътрешни и външни стимули.

Или малко по-графично:
( ( (аз съм) така се държа) така мога да се държа)

Ето конкретни примери.
От самото начало, Георги си е Георги, Кирил си е Кирил, Пламен си е Пламен.
Същността на тези хора е без промяна. Ако сега им направя Big5 профили, резултатите ще са почти идентични с тези от края на втората / началото на третата седмица.
В същото време, възприятията за тях се люшкат в широки граници.
Жоро е отвратителен, гнусен, на 2 минуса <-> Жоро е един от най-свестните мъже;
Кирил ми е на 2-та плюса <-> Кирил копае дъното;
Пламен е топ, искам да спечели <-> Пламен се изложи.

# 1 537

Айде пак аз със скрийншотовете обачее проверих дали не ми е изтрила коментара,че я питах за предпазен колан защото нямаше.Та нов пост от преди 3 часа и май няма и един позитивен коментар… Бая мразена личност е😄

# 1 538
И на мен ми направи впечалтление, че в последните епизоди Пламен продължава да си плете, а пък Теодора настояваше, че не можел без нея? Rolling EyesJoy Плетките очевидно са били само предлог Тетка да прекарва повече време с Пламен заедно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 539
Тя явно се движи в затворена среда там, семейство, други българи. А пък великият и бизнес с бижута в моловете, като си плаща наем ще продава там. Дали и са някаква сергия в мола, да не мислите, че е луксозен и голям магазин.
Това което пишеш няма никакъв смисъл. Колкото и да не ми е симпатична Сълзата, тя не се е представяла за бизнес дама, нито за много успешна шаманка, напротив тя се представя за духовен и извисен човек над материалното. Точно за това, не казва бизнес, а аз се занимавам с камъни. А за сергиите в американските молове, често правят по-големи печалби от разни претендиращи за луксозни магазини. В дрънкулките има голяма печалба, голям оборот и ниски разходи, така че не се е ориентирала зле.

# 1 540
За мен Ваня най-много се "разклати" от постъпките и критиките на Живка. Явно не може да разбере какво прави всъщност Живка. Имаше стабилен гръб до сега, но в момента опората зад гърба й я няма.

Оффф, през телефон е ужасно трудно да цитирам и скривам текст.

Ваня се разклати още докато четеше писмото на продукцията. В този момент тя усети, че няма техния гръб, както бе последните два дни.
Оснен това хронологично, Ваня първа се врътна на 180° преди 7-8 дни и тръгна към светлината при Теодора и тича по моста на обединението на Кирил. И пак тогава и пак Ваня каза, че е погледнала с други очи към Живка и многозначително заключи, че тя я настройва срещу другия отбор.
Кой остана с трезва преценка за ситуацията Ваня или Живка.

# 1 541

...... А как се оправя с продажбата на нейните магически камъчета в Мола, като не знае английски език добре?!
Не , че е важно уточнение, но имаше снимка на мястото някъде, не е точно магазин, а киоск в коридор на мол.
Ако е в outlet mall, наемите не са високи,  и допускат неутвърдени брандове да се пробват.
Тя едва ли стои там всеки ден от 9 до 9 , сигурно е назначила някой с добър английски.
А ако е сезонен киоск, само за Коледа например,  може и тя да стои лично там, знам ли...

# 1 542
От продукцията така я представят, че е пробила в моловете в Чикаго, което според мен не е постижение, ако можеш да си платиш наема.

# 1 543
От продукцията така я представят, че е пробила в моловете в Чикаго, което според мен не е постижение, ако можеш да си платиш наема.
Така я представят, но може съвсем да не е цялата истина, а да са я поукрасили.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 20:44 от ДХ3

# 1 544
А защо казвате ,че не говори езика.Та тя е от 6 години там!

Общи условия

Активация на акаунт