🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 678
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 620
Колкото и грешна да стана Ваня, няма как поведението и обидите на двата австралопитека,  да станат приемливи.
Факт, но и тя тотално не знае къде се намира.
включи на инат сякаш. Не знам, дали въобще е имала полезен ход.

# 1 621
Тук вече Ваня сгреши за мен. Не знам защо всичко се върти около тая маса, но е голяма глупост да ги заставя да ядат еди къде си. Беше напълно излишно от нейна страна. Понякога се чудя кога си вярва наистина и кога просто си играе.😂

# 1 622
Аз съм съгласна с Живка и Жоро. Тя не може да им каже какво да правят, аз също през това фермерство не я видях да прави нещо различно от даване на команди. Те за това се ядосват, че тя не само, че не знае, а и не иска да се научи. Вярно думата на фермера е закон, ама и тя подклажда разединението.
Не опраждавам Ивайло и Кирил, изобщо даже, но и Ваня не се държи нормално. Казва им да стоят на масата при положение, че знае как те няма да го направят. Отделно, че за да бъде добър фермер трябва да работи рамо до рамо с тях. Да пести сили, окей, ама... Всички работят, плюс Виктор, а Ваня се къпе.

# 1 623
  • София
Значи е имало, за какво да не харесам Ванчето, това не отменя негатива, който събраха идиотите от другата и страна. Голяма излагация... Всъщност тя се оплита, защото като малко дете се инати, за да не изглежда паднала си държи на своето и си тропа с краче. За мен няма, чак толкова вина, просто толкова не я харесват, че реално тя няма полезен ход и взе да прави още повече глупости, които настроиха и "нейната" група.

Точно! Не може седмици наред да издевателстват тези двамата, с пик през тази седмица, останалите и те се включиха и Ваня какво да направи, и тя е човек, опитва се да се противопостави, но реално е сама срещу всички, защото дори и нейните уж хора само дуднат срещу нея, но никой от тях не застана зад нея пред всички да я защити.

Жалки са. Отвратително е предаването тази седмица. А Кирил е толкова невъзпитан човек, ужасен е.

# 1 624
Колкото и грешна да стана Ваня, няма как поведението и обидите на двата австралопитека,  да станат приемливи.
Факт, но и тя тотално не знае къде се намира.
Защото е сама срещу всички.Защото Живка се мазни на другия отбор,защото всички си траят,когато двамата простаци я обиждат.А на саме ,ванче така трябваше,онака не трябваше.Ваня е сама!

# 1 625
  • Другата България
Е, много НЕ съм доволна, че се оказах права за всичко, което писах днес.
Ваня показа нагледно защо отношението към нея е такова, каквото е.
Всички сте гледали, няма да изпадам в подробности и коментари на видяното.
Като че ли очаквах да го докаже, това, което писах днес, за мое съжаление тя не ме разочарова.
В никакъв случай не е това начина, по който групата трябва да показва неодобрението си, епитетите на мъжът със смелото сърце дори няма да коментирам - ниЗко, гроЗно, противно.
Обаче я си представете, че това, което видяхме сега, е било така от началото на формата, просто не са ни го показвали? Това /без/действие на Ванчето и прегръщането на дърветата, йогата, гимнастиката, духовното разпускане? Нищоправенето в кухнята, незнанието къде е обора, седенето по пейките на слънце, и т.н., и т.н.? Явно има катализатор тази отприщила се негативна енергия, и той не е само победите на Ваня на арената.

"Дай пример, Ваня, на това, за това, което трябва да се свърши. Ти какво свърши?"
"Защо да го върша, аз ще им наредя те да го свършат...."
Е, няма как да станат така нещата.
Резултатът е очеизваден.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 22:32 от Merri_An

# 1 626
  • Бургас
От продукцията така и не е намесиха, то не беше - "слуз, плазмодий, руса патка, смешни, жалки, ненормални...

# 1 627
Според мен Ванчето се подаде на негативните емоции и забрави за свойте хора. Жоро, Живка дори и Ралица са хората който я подкрепяха и и казват всичко за добро..тя не иска да ги чуе. Факт ,че много неща не са и ясни и се чудя два месеца какво е правила.

# 1 628
  • Ланкър, планините Овнерог
До сега само ви четях, ама да си го напиша някъде.
Виждам, че масово харесвате Ваня. Е, аз не мога да я трая. Това чудо и 5мин не бих го издържала. Признавам й печеленето на битките, признавам й, че стана фермер честно, но се взе много на сериозно. Толкова кофти фермер не бях виждала. Наистина е като Ким от С.Корея. Тя от коя секта е? На светлината? Че и поука не си взема. Ти му говориш, оно рупа ли, рупа.
Но това не значи, че ония двамата идиота ги харесвам. Имам желание за бавно мъчение и към двамата. Вота на недоверие беше ок, но агресията преди и след това ...Ивайло си е натурален простак. Кирил е като шизофреник - ту нормален, ту агресор.
Живка я харесвам много. Играе си жената. Има си слабите моменти на издънки, но не са толкова много
Имам чувството, че този манастир е прокълнат и за това е изоставен. То бива лошотия, то бива, ама толкова не бива.

# 1 629
Защо манастира да е виновен?
Хората проклети, ама видиш ли, манастирът бил прокълнат...

# 1 630
Направо иронично: "...няма да ядат на масата... любов и светлинаааа!"

# 1 631
А как мразя хора който влизат в ролята на жертва ( ох как ги нападат всички ) а хората от уважение към нея и посочват грешките...

# 1 632
Отровно ми и Ванчето, не мога да го дишам наравно с другите гнусни същества.

# 1 633
Важното е, че Стефчо е определил тази игра с най-малко възможни точки, а я взе с филия преднина, какво ли ще направи в другите игри за големи точки, се пита в задачата. Grinning

# 1 634
Ваня според мен осъзна, че каквото и да направи, все ще са против нея, и реши да си прави, каквото си иска, поне да се позабавлява.

Общи условия

Активация на акаунт