🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 641
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Ваня не мога да кажа, че я харесвам особено, но определено не заслужава такова отношение - може да се самоубиеш, ще те заколя, обеся и т.н. Ако не бяха толкова агресивни към нея, дали и тя щеше да стигне до такива крайности?

# 1 636
  • Ланкър, планините Овнерог
Защо манастира да е виновен?
Хората проклети, ама видиш ли, манастирът бил прокълнат...
Не съм вярваща, ама то и такива неща взеха да ми минават през главата. Чак не мога да повярвам какви кофти хора хора и един Стефан за цвят...Че и това с телето вчера.

# 1 637
Продукцията пак ли няма да вземе отношение за гадните клетви и закани, които се сипят?!

Да обесили Ваня 😡 що не се самообесят Лайнайло и гейтака?Или направо харакири.
И после как няма да има насилие над жени с този пример от екрана!!!

# 1 638
  • Наоколо
Скрит текст:
Някой знае ли водещите на какви н@ркотици са?
Не, че нещо, чисто любопитство.

# 1 639
Любов и Светлина няма връзка с кораба майка, мдааа. Хубаво и го казаха нейните хора, тя сбърка фермерството с господарство. Осъждам отношението на Киро и Ивайло, но и Ваня не е цвете.

Важното е, че ще спя спокойно с две точки преднина за правилния човек на двубоя.

# 1 640
  • София
Още не съм гледала днес, но Живка ѝ говореше с добро от известно време. За мен Ваня е тази, която искаше първа да остави групата си. Миналата седмица се пробва да се сприятели с Теодора и направи изказвания как Живка я настройвала, колко хубави хора били всъщност другите. Което няма лошо, всеки е свободен, те се събраха като аутсайдери. Но всичко това показва колко е неориентирана Ваня и не си дава сметка кое ще има последици и какви. Човек трябва да мисли и за следващите ходове в тази игра.

# 1 641
  • Другата България
Ето тази вечер поведението на Живка беше ок, за разлика от снощи.
Говореше директно, на Ваня, в очите.
Не, че имаше полза от казаното, но поне не беше по ъглите и кьошетата, или с оператора.
А Ванчето.....ами не е моето това момиче, никога не е била, оценявам победите ѝ на арената, бие се мъжки, заслужава си всичките победи до една, защото се раздаде на макс, обаче социалната игра и това, което показва, показа.....вероятно и аз ако бях там, нямаше да мога да се стърпя, а да ѝ го рекна директно.
И естествено, начинът, по който останалите се държат с нея е достоен за всичките негативни коментари относно тях.
Въпросът е кое е първо - яйцето или кокошката? Ваня е била такава винаги, заради което ситуацията ескалира, или ситуацията ескалира, затова Ваня стана такава? Както писах и днес, залагам на първото.
Реши да се "заяви", десет дни преди финала??? И пред кого да се заяви, като и кученцата не я познават, аз не видях нито едно да се завърти около нея. Вероятно пред дървото, което прегръща три пъти дневно.

# 1 642
Когато човек е притиснат, започва да губи почва под краката си и не винаги реагира адекватно. Тогава се случва подкрепата. За жалост, това е формат, в който всеки играе сам за себе си. Продукцията направи своята преса и момичето започна да греши. Но в какво? В какво сгреши? На фона на останалите е просто ангел. Моят фаворит Живка също се оцапа на няколко пъти, Жорето - няма да коментирам - той е в пъти над онези главанаци, ама си остава Жорко. Ралица - също й изкараха кирливи ризи. И какъв е греха на Ваня - не умеела да комуникира - ами в такава ситуация, всеки ще се обърка. Харесвам Ваня, защото се бори, защото осъзна, че ако не се опълчи - ще я смажат. Жестоки битки имаше, докато другите гледаха отстрани. Да се пази. Каквото и да стане, момичето си заслужава уважение. Аз я разбирам, даже не знам дали щях да издържа толкова. Продукцията не можаха да измислят друго - по време на заслуженото фермерство я атакуваха.

# 1 643
Според мен Живка, Жоро и Ралица имат право. И даже добре правят, че и казват нещата в очите, вместо да я навиват колко е перфектна, а пък другите - лоши. Жоро естествено прекали с изказванията си, ама той си пада простак.
Ваня не ми направи добро впечатление последните минути от епизода.

Ивайло и Коце накрая бяха ужасни.😑

# 1 644
Хора, направо не ми се вярва Стефан да победи, онзи е по пъргав, но пък е глупав...надявам се, че глупостта му ще го провали, дано!

# 1 645
  • София
Всеки нормален човек би рухнал след толкова обиди и провокации. Ваня как издържа не знам?
Ивайло в прав текст си заяви, че от ден първи е решил да я тормози. И каква й е вината на Ваня за това?

# 1 646
  • Варна
Защо манастира да е виновен?
Хората проклети, ама видиш ли, манастирът бил прокълнат...
Aми малкото козле умря, козите бягаха няколко пъти,  унищожиха на квачката неизлюпените яйца, теленцето се роди мъртво.
Даже райграса им не се хвана, въпреки че го поливаха редовно, та трябваше да слагат чимове с готова трева.

# 1 647
  • София

Фермата - сезон 7
епизод 66 (26.11.2021)

# 1 648
И аз мисля, че постоянното ѝ мачкане я докара до тук! Живка много бързо извъртя гъза, почна бавно и методично да я очерня, вече не ѝ трябва да ѝ печели дуелите.

# 1 649
И аз мисля, че Ваня рухна.
Не е виня, повечето не биха издържали колкото нея.

Изключително тегав сезон, направо съжалявам, че го загледах.

Общи условия

Активация на акаунт