💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 563
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 035
Никой не ме дразни, имам си предпочитания и толкова. Гледам само игрите.

# 1 036
  • Испания
26. участник в сезона. Ксения отговаря на въпроси

И преди писах: винаги пише за пари.

# 1 037
  • London
Кой нормален ще напише и пари за мен ....🤣Ми напиши " препитание за мен". Има Гугъл, речници и тн.....Бива такава простотия ама чак пък толкоз. Чудно какви са тия будали да си харчат парите? Пуснете си Ютуб милиони разтягания, аеробики и тн.....напълно гратис. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 038
Oх, Смайли, ти ме разстрои сега с тези сторита на мадам 26ти участник. Щом според нея печели най-комплексният играч, значи това е Андрей, защото неин муж е най-най Sad
Елизабет вчера си каза, че са заедно с Андрей от втория ден, което честно казано мен ме изненада. Аз мислех, че доста по-късно са се сдушили, но явно просто тогава са преценили да ни го покажат. Така че драмите, че Красима-мъжезабивачката била се умилквала около тях и търсила внимание отива на кино.
Изненадана съм, колко широко скорена е жената на Андрей, особено за рускиня.

# 1 039
  • Испания
Oх, Смайли, ти ме разстрои сега с тези сторита на мадам 26ти участник. Щом според нея печели най-комплексният играч, значи това е Андрей, защото неин муж е най-най Sad

Ооо, не познаваш много рускини, значи. Но няма да спамя, за да ти разказвам.

Скрит текст:
Елизабет вчера си каза, че са заедно с Андрей от втория ден, което честно казано мен ме изненада. Аз мислех, че доста по-късно са се сдушили, но явно просто тогава са преценили да ни го покажат.
Така че драмите, че Красима-мъжезабивачката била се умилквала около тях и търсила внимание отива на кино.
Скрит текст:

Именно.

Нооо... Елизабет искаше да е в центъра на цялото мъжко внимание. Не ѝ се получи, но не можем да отречем, че има набито око и знае за кого да се залепи и къде "ще ѝ върже".

Някои снимка са ужасни или го правят нарочно.

# 1 040
  • София
Морунов навил крачол по пример от Симеон? Grinning

# 1 041
Това с навития крачол е за късмет (ако не бъркам) в някой от спортовете - май борба.

# 1 042

Снощи Мм: "Защо продължаваш да гледаш тая тъпня?"
Аз: "За да видя кога ще отпадне ЕлизЪбет".

Мдаааа... И аз така Simple Smile
И Симеон изобщо не ми е симпатичен, но май започвам да разбирам защо се държи така - до сега е бил един Никой,  а изведнъж се вижда известен и го хваща лигнята. Но не, не го харесвам.

Морунов се жертва, ама нещо май преиграва - "първи влизам, последен излизам..." дрън дрън.
Трябваше Андрей да отиде, но нищо мъжкарско няма в него. Не мога да понасям "мъже", които седят под полата на някакви мръхли, които им диктуват какво и как да направят.  ЕлизЪбета обявява на всеослушание, че ще го закриля и защитава от другите, а той си заврял ръцете под мишниците, чеше си космите и се подхилква тъпо .
Тоя, ако е победител, майко мила!

# 1 043
Крачола не знам,ама как му се четата ребрата на Морунов. Наистина странна работа ,защо едните пълнеят ,а са перманентно на диета,а другите слабеят уж на лукс и доволно ядене.

# 1 044
За мен Морунов постъпи едновременно правилно и умно. Развоят на играта е непредвидим. Винаги може да стане така, че да го "загубят" от продукцията. Мани пред очите му беше непрекъснато лансирана. Така поне си дава сам на себе си шанс да се покаже "боец"- защитава племето, защитава себе си. На двубоя може и да победи. Ако загуби - ще е с чест. Но нали има "мечове" - ние всъщност знаем ли каква е силата им? Може и да е непредвидим обрат в полза на държателя им.

# 1 045
Относно спечелването на формата: моето мнение, е , че трябва да спечели човекът,допринасял в битки най- много и давал всичко от себе си. Фен съм на червените, но в този ред на мисли, това не е Андрей. Не защото мишкува, или се крие, според мен наистина е възможно да не е бил номиниран, защото е бил считан за силен, нужен, защото за конкретния период са били определени дразнители по- силни. Но Андрей няма най- добрите качества. Ок е, спортист е, поведението му е добро. Но не и за човек, който да спечели формата. Индивидуалният му принос не е толкова голям. Приносът в игрите, съответно и хора, които трябва да бъдат финалисти ( ще включа и двата отбора), за мен са : Морунов, поемащ на плещите си винаги най- тегавите части, Паулина- изключително представяне в последно време, раздаване на макс, страхотна, Симеон- и да не го дишам, играе, допринася, Борис- и той ми е антипатичен, но е в страхотна форма и допринася,  Милена - и за мен тя даваше всичко от себе си й се получаваше. Че и Красима. Това са заслужилите да бъдат финалисти според мен, от чисто физическа част, а от морална ако добавим- Морунов е абсолптен победител. Андрей не ми изплува в никоя от тези категории.

# 1 046
Красима влезе в ИВ с етикет "кифла" и излезе с етикет "пич", поне за мен. Да, влезе в открит конфликт с Андрей първата седмица. Е, и?!?! Каза му открито, че не отборен играч - нито е говорила зад гърба му, нито го е обиждала. Дори и да е сгрешила, много бързо излезе от капана на личната неприязън и продължи с отборната игра. За разлика от Андрей. Не спря да я номинира с обяснението, че е най-слабо звено, което изобщо не е вярно, обвини я, че симулира с контузията, а накрая я номинира точно заради тази контузия, не спря да я обижда и вътре в играта и след края й... че даже и жена му се включи.
Когото и да е привлякла Красима на своя страна, го е направила с уменията си да комуникира свободно с другите и да не кръшка в трудни моменти. Не съм я видяла да използва женски прийоми в комуникацията си с мъжете. Нито е пърхала невинно с мигли, нито се е гъзила с прашки на арената, нито е ревала, за да буди съжаление в някого... За разлика от Елизабет.
Лично за мен тя беше една от тези, които най-много заслужава да влезе в обединеното племе. От останалите сега и предвид показаното в игрите до тук, най-добрите играчи за мен са Борис, Морунов и Стратимир. Оставям настрана личните им отношения.

# 1 047
За бойците съм. Онези, от самото начало. Но, племето нямаше късмет с продукцията и придобивките в последствие. През цялото време теглиха, влачиха и носиха някого, нещо. Уморени са. Морунов и Неделчо най-вече. Добри играчи си отидоха за сметка на други. Елизабет ги довърши с решенията си. И въпреки това, те не я номинират. А снощи трябваше да е тя. Елизабет не заслужава финална седмица.
Ако Морунов утре си замине, ще е много жалко. Дано, ако е "писано" да си ходи, поне да има хубава битка, като за него и с подходящ опонент.
Може би точно снощи трябваше да подходи стратегически и да номинират Елизабет, ако ще и на цената на "двата ножа". Нека после да се пише, че е мишка или се крие.
От друга страна, ако спечели, ще е подготвен за индивидуалните битки, защото до сега не е бил.
От приключенците искам да гледам другата седмица - Стратимир, донякъде Паулина и Борис. Симеон и Рабухчиев, ако може да изчезнат без битки.

# 1 048
Крачола не знам,ама как му се четата ребрата на Морунов. Наистина странна работа ,защо едните пълнеят ,а са перманентно на диета,а другите слабеят уж на лукс и доволно ядене.

Кой знае колко чувала с кучешка храна са изяли:rolling_eyes:

# 1 049
https://playtube.tv/watch/игри-на-волята-сезон-3-епизод-4-целият-епизод_4oGdBXp6y.html

Хората явно имат много къса памет. Постарах се да изгледам детайлно целия епизод като последните 15 минути са появата на бял свят на конфликта между Красима и Андрей и колко изсмукано е всичко от подноктието й. Никой на съвета не се съгласи с нея, че той не е отборен играч, а довода как я било страх да разчита на него в битката направо ме просълзи.
Та, Красима е за мен класически случай “каквото повикало - такова се обадило”.

Общи условия

Активация на акаунт