💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 623
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Димо преди играта каза, че първата паднала торбичка не е фатална. Но втората слага  край на играта. Освен това ръцете трябваше да са високо над главата, нещо което Морунов и Андрей не спазиха.
Не стига, че им дадоха такава битка, ами и торбичките като за петима. Същото направиха от продукцията, когато им дадоха с 20 кг. по-тежка топка да държат и това като предимство за другия отбор, ама не за определено време, а за през цялата игра. Разбира се това предимство беше спечело с онези колички които трябваше да държат Неделчо и Симеон, защото е ясно кой е хамалина в тази игра и ще издържи повече. Ама то, едно ли е, та да го изброи човек...

а ти си се хванала, че ръцете не им били изпънати на Морунов и Андрей.

Само като погледнеш червените колко отслабнаха, а сините УЖ без храна в стопанството, пък дебелеят ли дебелеят. Става ясно, че Продукцията си ги поддържа и с храна и с нагласени битки.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 08:20 от Mari_Mar

# 1 021
  • София
Аз претендирам да съм от четящите, и пак не одобрявам плювните, които се изливат върху участниците. И не, не съм Елизабет, нито майка ѝ. Привърженик съм на малко повече обраност в изказа и замисляне, преди да се изхвърлим с крайни изказвания и категорични характеристики.
На моменти ми напомня бабичките от "Под игото", които намразили изпълнителя на отрицателната роля в "Многострадална Геновева"...

# 1 022
  • София
Не харесвам Елизабет, но ми идват в повече нарицателни към нея като лигла, вещица и т.н. Кому е нужно толкова вживяване и негативизъм към човек, който нито познавате, нито ви е направил нещо?
За обидите към Андрей като мишка и плъх също нямам думи …
Това важи и за коментарите за Поли и външността й.

# 1 023
ама верно тия сините са с бая загладен косъм. особено мазния шрек ...а морунов, горкия, направо е изпосталял.

# 1 024
Разочарована съм от този сезон. От участници, битки, интриги в стил Биг Брадър. Харесвам единствено Боби и Морунов. А от слуховете, които се носят, кои ще са в топ 3 съм без коментар...

# 1 025
Аз ще кажа за себе си- въпреки че не ги харесвам като хора/не играчи/ не съм си позволявала обиди. Наричала съм ги мишлета, защото Елизабет така наричаше Андрей. Лигла и злобна не приемам за обида, а като част от характера/според гледания/. Но за сметка на това темата преливаше от определения като маймуни, примати, австралопитеци, прасими, селски бекове и т.н. Честно казано ми е все тая кой ще спечели, стига да не е Елизабет или Паулина, като повече стискам палци на Боби и Морунката. Но явно всеки гледа играта, въз основа на това кой харесва, в което няма лошо. Хубав ден хора!

# 1 026
Ралица е сложила чорапогащник под късите панталони.

Не ѝ е за първи път.

# 1 027
С кого живееш в момента? От колко човека се състои вашето домакинство? *
От колко време сте заедно и къде се запознахте? *
В какви взаимоотношения си със съпруга/та си или парньора си? *
Колко връзки си имал/а преди настоящата? *
Ако имаш партньор, какво е най-хубавото и най-лошото в него/нея? *
Какво мисли той/тя, за това, че се записваш за ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ? *
Изневерявал/а ли си някога? *
Имал/а ли си някога връзка, от която те е било срам? Ако “да”, защо? *

Може да се насладите на цялата кастинг форма.

Задължително е да се отговори на всички въпроси.

Преценяват точно за какво им трябваш, взимат те и се възползват от цялата информация, която са събрали.
Божичко... въпросите са брутааални! Grinning свръх лични и изключително смущаващи. Не знам участниците лъжат ли, какво правят, за да не се чувстват емоционално изнасилени от тях

Имаш ли резки промени в настроението? * - уау хаха казваш ''да'' и си вътре!  или това Имаш ли доказани психически заболявания/проблеми? *  . Rolling Eyes

# 1 028
  • London
Нещо сте в много голяма грешка. Андрей никога не е бил аутсайдер при шампионите. Все още е в прекрасни отношения с Алекс и Братоев точно. Точно малкото зло не понасяше, че не е център на внимание. И ако сте чели темата щяхте да разберете, че нехаресването на Андрей и Елизабет е главно заради държанието им след играта. Също така, ако бяхте чели, щяхте да видите и линк с мнение на Андрей за Елизабет, или пък за липсата на такова/меко казано/.
Нещо много застъпници изведнъж Joy

Андрей не е бил номиниран, защото Шампионите след това не са ходили на номинации и ако не се беше случило Наденица гейт и всички гъзоносачи на Красима не се бяха разбягали като плъхове, дали пък Андрей и Елизабет нямаше да са нон-стоп на пангара? Просто нямаха възможност да се развият. Видя се на първия съвет как всички гласуваха за Андрей. Причината и ясна. Не съм застъпник на Елизабет. Дори не я харесвам. Просто мразя фактите да се забравят и преиначават. А такива пошли женски номера на Красима (как пък само около мъже гравитираше) са ми изключително противни и уронващи.
Чак пък с мъже, разбираше се с Елена и после с Милена. Как да се разбереш с Елизабет? Тя с коя жена се разбра точно? На кой спести грозните коментари пред камера? Как може изобщо да има сравнение тук.....

# 1 029
Вижте, не съм в темата, за да споря с вас или да се съгласявам. Не знам защо подхождате толкова пасивно-аргесивно. Изразих гледната си точка, че Елизабет не е имала друг избор да играе играта така, както я играе, иначе щеше да бъде сдъвкана и изплюта от Красима и Ко. Ако бях на нейно място и някой е извътял всички мъже около себе си, нямаше да харесвам този някой толкова много и щях да се опитам да го надвия. Всеки оцелява както може.
П.п. пак казвам, аутсайдер не можа да стане заради последващите силни игри на Шампионите и преждеверменното им разпадане след като ядоха шишчета.
Ако е завъртяла някой да е на нейна страна , това е заради личните и качества и излъчване , а не плюейки по Елизабет и уронвайки подмолно името и чрез лъжи или настройвайки мъжете срещу нея . Както прави Елизабет. За такова поведение си има етикет- Подлец , а кой както иска да го оправдава. Всеки е длъжен да има стратегия и да номинирва така , както на него ще му е удобно в един момент , там не са на приятелска среща , важното е да го правиш по нормален начин без да падаш на ниво Подлец

# 1 030
Не знам за вас, но мен ме дразни Елизабет не защото е коалиция с Андрей или защото била против Красима, тъй като това са си съвсем нормални неща. Както и вие казвате, и Красима не е хранила симпатии към някои хора. Както и всеки играч почти участва в коалиция. Неделчо - схемаджия и само се опитва да настрои хората един срещу друг, Вальо - беше толкова верен на коалицията с Туджаров и Семира, после като си тръгнаха се направи на ни лук ял, ни лук мирисал. Морунов е в коалиция с Неделчо, ама хората му се кефят предимно. Но за тях няма чак такива коментари като за Елизабет, или поне не масово. Защо ли? Та всичко си е в поведението и демонстрирането на комплекси от страна на Елизабет..

# 1 031
В този форум има много хора, които си изкривяват реалност както на тях ми е удобна. В началото бях за Шампионите и след разпадането им нямаше племе на което да симпатизирам, но е повече от очевидно, че продукцията разказа играта на Бойците почти цял сезон. Докато Мани беше с тях се даваха игри непрекъснато с плуване и тя ги проваляше и трябваше да ходят на елиминации всеки възможен път. Като се стигне до елиминация се даваха игри в които Мани е силна да елиминира другите играчи от племето им. Когато Мани премина при Приключенците изведнъж игрите станаха изцяло силови и не говорим само един компонент да е силов, а изцяло да зависи от теглото и силата на противника.
След това отиваме битка уж за елиминация с капитантите и защото Мани беше сложена в нея и падна и изведнъж капитана е пленен. На следващата седмица същата игра е директна елиминация.
Уж участниците са сексисти, а продукцията са реалните такива. Може ли да слагат от няколко седмици игри непосилни за жени при положение, че племето едното е доминирано от жени, а другото е пълно с мъже по 100 килограма. И тук не приемам извинението, че нямат умение Бойците, защото в понеделник играта беше с много компоненти и Бойците смазаха с разлика Приключенците. Защо се даваше на жени да държат с 20 килограма повече от мъже с 40-50 килограма повече от тях, защо нямаше плуване, защо нямаше и пъзели като последен етап на играта в решаващи битки, защо на играчи като Мани и Паулина се даваха имунитети по 2 седмици, а други с грошове даже не бяха питани да си похарчат парите. Защо вчера бяха ощетени Андрей и Морунов да държат по 3-4 торбички почти цялото време, а Приключенците като Боби и Симеон варираха от 1 до 3 максимум.Защо от когато Боби и Симеон са при Приключенците няма нито една игра за ловкост. Защо беше дадена игра с компонент хандбал при положение, че имаме бивш хандбалист и не само това, ами и няма ротация при стрелянето, а само един трябваше да стреля от отбор.Защо се дава днес битка с влачене на кану при положение,че знаят колко е трагична Елизабет в това, а в другия отбор са 4 здрави мъжаги, които няма да го усетя,че го носят даже.

# 1 032
Много доблестни тези играчи. Готови да се жертват и да бъдат отстранени, но абсурд Андрей да бъде чут и да бъде номиниран.

Имаше поне 2,да не кажа и 3 съвета,в които Андрей можеше да определи кой отива на елиминации.
Въпреки всичко,той даваше такъв вот,в който гласовете да са разпределени така,че капитана или друг да избира кой да отива,като това вкарваше Андрей в потенциалните елиминации.И това ли не го видяхте? Колко удобно.
Назовете един друг играч,който така да си е разпределял гласовете,че сам да се номинира за елиминации,защото аз такъв не помня? Всички са гласували така,че да си спасят кожите.

Веднага назовавам.Морунов на последния съвет го направи същото.А иначе съм съгласен за Андрей.

Чета как Елизабет щяла да извади грошовете за да пази Андрей. Ако има такова намерение, защо не го направи на последния съвет.Реално Андрей отиваше на номинация, ако Морунов не беше се пратил сам.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:25 от biglubo

# 1 033
  • Берлин
Моите две изречения:
Снощи Мм: "Защо продължаваш да гледаш тая тъпня?"
Аз: "За да видя кога ще отпадне ЕлизЪбет".
Толкова от мен по темата

# 1 034
Ако не се лъжа, в един от синхроните Елизабет каза, че общо взето не и пука за племето и за това е избрала Миленка. Да има буфер и тя да продължи.  След това през зъби призна, че е грешка, тъй че само на нея трябва да се сърдят. Вярно, всеки греши, ама не реви сега, че не искаш никой да си ходи. Малко ми е лицемерно.
Иначе за продукцията всичко е ясно. Както решат, така ще е. Но пък Джучката ги улесни максимално.
П.С Пъзели имаше доволно този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт