💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 476
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Испания
Мани ми прилича на Софи Маринова.Flushed

Сега защо обиждаш Софка, а?

С удоволствие гледах шампионите, особено докато бяха Алекс и Братоев, т. е. по-малко време. Елизабет никога не съм я харесвала, Андрей - до момента, в който заговорничеше с нея на един път през поляна. Дотам беше.

На бойците никога не съм симпатизирала, с изключение на Морунов и Стоян, малко преди да си тръгне.

След като разпаднаха шампионите, повече симпатизирам на приключенците и на Красима, докато беше при бойците.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 17:14 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 456
  • София

На кастинга минават изпитания, като бягане, плуване и други, за да добият представа за силните и слабите им страни - което да използват след това, при нагласяване на игрите.

Ето седмицата в която Мани отиде при Сините и Продукцията реши да убеди Червените, че не Манито им е виновна.

Първо дадоха на капитанска, Симеон и Неделчо да държат тежките колички, като трябваше да гледат само напред - Симеон гледаше Дечко през цялото време и пак спечели.

предимството беше 10 кг. верига върху 60 килограмовото топче на Бойците и не за някакви минути, а за през цялото състезание. Ясно беше, че няма как да победят  бичетата които държат само 60 кг. топче.
в този състав бяха тогава

следваше тази битка - онези здравеняци, срещу племе, в което само Андрей и Морунов, евентуално биха могли да вземат точка.

Две битки със сигурни загуби, означават двама номинирани от племе - единият си заминава. Решиха Красима като по-силен играч, да я отстранят и измислиха предимството с 10м по-дълго въже.

ПРОДУКЦИЯТА чрез Мани, елиминираше играчи...и пак тя, изхвърли Бамби.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 17:51 от Mari_Mar

# 1 457

Аз пък харесвам силните атлети. От жените Красима от мъжете Боби. Хора, които наистина тренират зверски, кеф е да ги гледаш във всеки един момент на арената....за такъв род предаване аз лично искам 3 племена пълни само с такива хора. Но няма да ме огрее....Joy

И аз, нали само състезанията гледам. Даже и Симеон харесвам затова. А Красима я захаресвах въпреки външния и вид, а по делата.

# 1 458
Скрит текст:

На кастинга минават изпитания, като бягане, плуване и други, за да добият представа за силните и слабите им страни - което да използват след това, при нагласяване на игрите.

Ето седмицата в която Мани отиде при Сините и Продукцията реши да убеди Червените, че не Манито им е виновна.
 Първо дадоха на капитанска, Симеон и Неделчо да държат тежките колички, като трябваше да гледат само напред - Симеон гледаше Дечко през цялото време и пак спечели.

предимство беше 10 кг. верига върху 60 килограмовото топче на Бойците и не за някакви минути, а за през цялото състезание. Ясно беше, че няма как да победят  бичетата с тяхното 60 кг. топче.
в този състав бяха тогава

следваше тази битка - онези здравеняци, срещу племе, в което само Андрей и Морунов, евентуално биха могли да вземат точка.

Две битки със сигурни загуби, означават двама номинирани от племе - единият си заминава. Решиха Красима като като по-силен играч, да я отстранят и измислиха предимството с 5 м по-дълго въже.

ПРОДУКЦИЯТА чрез Мани, елиминираше играчи...и пак тя, изхвърли Бамби.
Точно така. Не може по-ясно да бъде показано, това за което говоря цял ден. Mari_Mar! Flowers Hibiscus

# 1 459
Непонятно ми е как някои хора толкова горещо заклеймяват коалирането и стратегиите при положение, че са съвсем легитимна част от играта и всъщност са вид демонстрация на интелект, социална адаптивност и т.н., докато ритането на съперник под водата, препречването при преминаване на препятствията, воденето на записки при игра за памет, пожелаването на нечия смърт се подминават като нещо съвсем естествено и нормално.
Елизабет ли визираш, която прокле приключенците, когато спечелиха битката за територия и тръгнаха към резиденцията!? Беше много грозно наистина... Flushed
Ако Елизабет е пожелала нечия смърт, не е постъпила правилно, както не постъпваха правилно Борис и Симеон. Няма как да очаквам достоен отговор от фенове на Любо чука. Интелектуалният капацитет не им го позволява.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 17:48 от Бела Суон

# 1 460
  • London

Аз пък харесвам силните атлети. От жените Красима от мъжете Боби. Хора, които наистина тренират зверски, кеф е да ги гледаш във всеки един момент на арената....за такъв род предаване аз лично искам 3 племена пълни само с такива хора. Но няма да ме огрее....Joy

И аз, нали само състезанията гледам. Даже и Симеон харесвам затова. А Красима я захаресвах въпреки външния и вид, а по делата.
. Май това е най-удачното, което трябва да прави човек ...да гледа само състезанията. И Симеон има умения, който го отрича просто е за да хейти....

Изтривам.....кой прочел прочел.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 461
  • Испания

Може би ще участва.

# 1 462
  • London
Аз не схващам защо постоянно казват " За децата на България"? Какво имат предвид ? Аз не хващам връзката, но не съм и гледала....2 епизода да съм изгледала като цяло.

Ама вие наистина ли приемате буквално и литерално някакви реплики на самата арена? Смърт едва ли някой наистина е пожелал на някой....не може всяка въздишка да се гледа под лупа. Абсурдно е!.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 17:53 от La Catrala

# 1 463
  • Испания
Създателят на Максимал Гуспата е с претенцията, че с Максимал ще мотивира децата на България да спортуват.

Аз не го виждам така, но щом казва...

# 1 464
Не съм влизала в тази тема този сезон май Simple Smile
Защо в анкетата пише, че краят на двубоя Морунов-Андрей е предизвестен? Я дайте малко спойлери, може и на личен, ако не може тук Simple Smile Да знам дали си струва да го гледам до край.

# 1 465
Скрит текст:
Уж Андрей е крайният победител.

# 1 466
Скрит текст:
Уж Андрей е крайният победител.
Скрит текст:
Аз съм принципно за Морунов като краен победител, но Андрей звучи в пъти по-добре от Симеон, защото такива неща чух.

# 1 467
Здравейте, някой дали може да ми прати линк, на който мога да гледам всички епизоди от сезон 1 (без вибокс)?

# 1 468
  • София
Здравейте, някой дали може да ми прати линк, на който мога да гледам всички епизоди от сезон 1 (без вибокс)?
ТУК ги има
първият епизод, е долу в дясно.
Добре е, да си сложиш адблок, ако нямаш.
за ХРОМ ЛИНК

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 19:37 от Mari_Mar

# 1 469
  • София
Ох, аз пък да питам, само според мен ли Ралица я обличат изключително нелепо и грозно този сезон? Струва ми се, че опитват да имитират стила на Карамазов от Сървайвър, при Димо горе-долу нещо се получава, но при нея е бедствено положението..

Общи условия

Активация на акаунт