💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 492
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 440
Племето също си е виновно, че слуша и се доверява на Неделчо.
Те не просто го слушат, на голяма част от тях им беше лесно някой друг да прави стратегията. Само веднъж Красима предложи стратегия, и тя беше игнорирана. Но в останалите случаи, всички си правеха оглушки, веднъж не съм ги чула да спорят с Неделчо или да му предлагат нещо, вчера едва Андрей и Морунов обсъждаха помежду си кой да минава два пъти трасето и пак изборът беше грешен Sweat Smile. При Приключенците се чуват обикновено на всяка битка Стратимир, Валентин и Паулина: 3>1.

Това какво ти говори тогава, че всички слушат само Неделчо? ..значи толкова им е мозъка и са си бая тъпички. Как искаш отбор от не много интелигентни хора да е на върха. Естествено че ще пада , и с мани и без и с помощ и без помощ от продукции и магии и проклятия ще са им все виновни . Имат си доста качества , и чар си имат , но и Бети си е глуповата , дори Андро гледа пъзели за трети клас, като теле в железница. И горко на тези на които Неделчо им е мозъка Joy
Ама какви стратегии може да прави едно племе, когато продукцията го е сложила в ролята на губещ? Май това е първият сезон на това шоО, който гледаш.

# 1 441
  • Козлодуй
Бойците избираха за капитан и слушаха по старшинство - първо Стоян беше най-възрастен после Неделчо следващия по възраст - дали професиите ги караше така или нещо са се разбрали но винаги слушаха най-възрастния за стратегии и за всичко Simple Smile

# 1 442
За мен има три субекта, заради което Бойците все са на съвет. Първият е Мани, абсолютен плазмотий наврял се в ИВ да дразни хората. И си направи яка реклама при това. Сега Теленор (офиса, в който работи) и студиото и сигурно са най-предпочитаните.
Втория е Неделчо с неговите тъпи стратегии. Колко пъти подведе племето си вече незнам.
И третата грешка беше на Елизабет, грешна стратегия с избора на Милена. Мъж и трябваше да избере.
И така племето от началото до края едва драпаше вече.

Морунов отслабнал, с последни сили кое по-напред да свърши за Бойците.

От тия три субекта, които описа не зависи нищо.Нали видя какви игри даваха, когато Мани беше при приключенците и когато не беше.Тази година толкова явно го правят, че няма на къде.Кой ще ходи на съвет зависи най-вече от продукцията.

# 1 443
  • София
Плуването на Неделчо ми се струва, че е в стил "всичката пАра в свирката". Много пляскане и махане.
И да, в няколко игри калпавите му стратегии ги докараха до съвет.
И все пак ми е симпатичен, не искам да отпада. Предполагам, че ценя вече всеки с малко мозък в главата, на фона на общата простотия...

# 1 444
  • London
Аз още от началото казах, че самото разпределение на играчите в племената не е балансирано. Но явно това е и идеята ....например Шампионите бяха реално най-силни, но не им бе сложен човек за пъзел! Бойците бяха някакви обикновени хора като повечето от нас, нямащи никакви фитнес умения и качества.....но пък им сложили човек за пъзел. Приключенци бяха фифти фифти....и имаше някакъв баланс уж, но пак по двата компонента реално сила отстъпваха на Шампиони и по пъзели на Бойци.  За мен от Бойци съвсем логично на финал да е само Морунов аз там друг силен не виждах, Стоян беше приличен, но да бъдем реалисти на капитански го видяхме, нямаше превес над младите момчета. Мартин на острова добре, ама докато беше в племе се излагаше сериозно....аз самата се чудех каква подготовка има. Та логичен завършек.... Аз не знам какво са очаквали в тази конфигурация племенна някои зрители.  Неделчо само се провря между капките....но няма да е задълго. На трасе няма никакъв шанс, ако няма пъзел.

Интервю с Рабухчиев

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 15:25 от La Catrala

# 1 445
Истината е че форматът има огромен потенциал, но само ако е в правилните ръце. И без това всичко се режисира, можеха преспокойно да изменят капитанските битки и да слагат такива с правила да бъде изпратен човек с умения в играта, която се търси и почти целия сезон да гледаме интересни битки. Колко щеше да е интересно да направят битката на мозъците и да видим Неделчо срещу Валентин. Битка за издръжливост с тежест - Рабухчиев и Симеон. Битка за ловкост между Боби и Стратимир. Андрей и Морунов можеше да ги видим още в ранен етап, как се изправят един срещу друг и да е наслада за окото и за зрителя. Вместо това седяхме и гледахме непрекъснато битки избрани да са в полза за едното племе или недомислени такива. Вчерашната битка не беше подбрана да е за силните страни на определен отбор и беше разкошна за гледане.Вместо това рано отпаднаха играчи като Стоян,Мартин и Соня. Ако се бяха запазили играта щеше да е толкова по интересна за гледане вместо да и търпим на Мани глупостите.

# 1 446
Aз още от първи сезон не спирам да се чудя, какво толкова ще стане, ако се оставят нещата да се развият по естествен начин. Thinking Знам, знам, зрителят искал сеир.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 16:06 от precious*

# 1 447
Съгласна съм с мнението на La Catrala. Само, че и в Приключенците нямаше първоначално изявени спортисти - да, Рабухчиев изглежда як, но имахме опит с миналогодишния Борислав, единствено Стратимир се открои на първите игри, но побързаха да го захлюпят с нишката към Паулина.
Изгледах лайфа им от вчера, няколко неща ми направиха впечатление, но най-важното беше, че Симеон се е представил най-добре в повечето физически изпитания и после на интервюто е решил пъзела, който нито Туджаров, нито Валентин са успяли.
И още, съжаляваха, че много са се забавлявали Приключенците, но нищо не са показали, за да ги изкарат "диви селяни" - жалко  наистина, че продуцентите смятат, че зрителят това иска.

# 1 448
И още, съжаляваха, че много са се забавлявали Приключенците, но нищо не са показали, за да ги изкарат "диви селяни" - жалко  наистина, че продуцентите смятат, че зрителят това иска.

Това между другото може да се усети, макар да не ни го показват - от майтапчийските реплики един към друг, от начина, по който си говорят. Просто отношенията в това племе са на съвсем друго ниво. Който не е предубеден и иска да види, ще види. Просто момчетата се забавляват, а адреналинът на арената ги кара да реагират по-първично. То пък Бойците страшно изтънчени - Неделчо врещи като циганка на пазар, Елизабет само и дай да плюе по някого, Андрей в повечето случаи мълчи, но като заговори редовно се.... той го каза снощи.

# 1 449
Откакто Елизабет, Андрей, Неделчо и основно продукцията изгониха Красима, нямаше как да симпатизирам на Бойците. При тях едно лицемерие, едни прикрити истории и сравнително малко хитрост и акъл в игрите. Приключенците до онзи момент (на отпадането на най-силната жена този сезон - Красима) ми бяха дразнещи, но започнаха хем да играят по-добре заедно като племе, хем виждах смисъл да ги подкрепям. Уж все силови и "глупави" играчи, но стратегиите им са стратегии и показват добра игра. Да - повечето игри ги дават в полза на едните или другите. И да - поведението на някои Приключенци не беше най-красивото нещо.
Но в крайна сметка в обединеното племе имаме трима от оригиналните Приключенци и най-вероятно 1 ще е от старите Бойци - Неделчо. Не очаквах той да е последният оцелял, логично и нормално беше да е Морунов.

# 1 450
Аз реално започнах да симпатизирам на Бойците, когато изпратиха Манка при Приключенците. Дотогава, бях фен на оригиналните Приключенци.

# 1 451
  • София
Аз също харесвах оригиналните Приключенци. Откакто ги смесиха с бившите жълти и те взеха да доминират, ме изгубиха.

# 1 452
  • Испания

Не знам нарочно ли пуснаха нейни снимки от ИГ, за да я изложат и да покажат и по ТВ колко не прилича на себе си.

Вече кракът ѝ е счупен. Пак за операции говори. Грам не ѝ вярвам на тази жена.

# 1 453
Честно казано през по- голямата част на предаването , не съм симпатизирала на точно определено племе, от всички имах хора които харесвах и съм "викала" за различни отбори. Първо стисках палци на приключенците да се махнат от дивата река , да идат да си похапнат малко горките , две седмици живи ги оплаках (кат си спомня последната диета малиии))) . После се молех за бойците заради онази котва къде ги спъва и са толкова наказани с нея . Малко да въхнат и те и ми беше жал за Стоян, Соня и Морунов къде все го отнасяха. Особено Соня и Стоян, хем мъкнеха безропотно, хем ги плюеха двамата ман...даринки))). После се радвах на сплотената и убрана игра на Шампионите , дисциплината и липсата на махленски конфликти (дребната не си позволяваше много докато бяха там Братоев и Алекс)
И само извън темата , абе кой е този прекрасен неустоим , красив умен принц чарминг Валентин , когото не заслижавала учителката ..от кой сезон е , че тук такъв не видях.

# 1 454
  • London
Мани ми прилича на Софи Маринова.Flushed

Аз пък харесвам силните атлети. От жените Красима от мъжете Боби. Хора, които наистина тренират зверски, кеф е да ги гледаш във всеки един момент на арената....за такъв род предаване аз лично искам 3 племена пълни само с такива хора. Но няма да ме огрее....Joy

Общи условия

Активация на акаунт