), за чието отпадане той е спомогнал? Това, че е искал Красима да отпадне, не е същото като да е спомогнал за това тя да отпадне, тя щеше да е номинирана от Елизабет и Андрей във всеки случай. Аз не мога да се сетя за момент, в който от Неделчо е зависела нечия номинация (но мога да се сетя за такъв, в който двата му капитански гласа нямаха никакво значение и един, в който той остави Мани да реши собствената му съдба). Това се случва в племето на Приключенците, където от самото начало коалицията на Паулина, Стратимир и Рабухчиев решава кои да са номинираните. Неделчо такива "сили" няма, надявам се няма заблудени зрители, които да си мислят, че в даден момент е управлявал гласовете на Елизабет и Андрей, те щяха да гласуват така и в друго племе да бяха. И за номинациите на Мани не мисля, че носи отговорност, повече от всички останали, които гласуваха за нея. Стоян и Мартин не е номинирал, а те също отпаднаха, та наистина не се сещам, чие място е отнел и заел.
, но не знам колко са точно победите, аз помня само две) по време на неговото капитанство, едната, от които май беше териториална. Както и да е, имам предвид, че те са губили много повече пъти, отколкото бяха битките, в които той беше капитан. Естествено е той да е отговорен, след като слушат само него. Най-пресният спомен е капитанството на Елизабет, период, в който тя и дума не обели. На Андрей капитанството и то така премина. А за стратег Неделчо беше набеден от Ралица и Димо в първата седмица още, тази титла не си я даде сам, макар че я е приел, като гледам, но и всички покрай него това повтарят.
. При Приключенците се чуват обикновено на всяка битка Стратимир, Валентин и Паулина: 3>1.
. При Приключенците се чуват обикновено на всяка битка Стратимир, Валентин и Паулина: 3>1.
Препоръчани теми