💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 533
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Решава пъзели и плува.
Но щеше да е поносимо и дори достатъчно, ако не се изживяваше, а и в буквалния смисъл беше ликвидаторът на много читави играчи, които сега трябваше да са в играта вместо него!
Някои наричат това стратегия, но аз , може би неправилно мисля, че стратегията не трябва да съдържа елемент на подлярщина, а ако е и в изобилие, вече съвсем минава само в нея.
Кого е "ликвидирал" Неделчо освен Соня (благодарности за което)? Кои са тези велики читави играчи (и то от неговото племе Trollface), за чието отпадане той е спомогнал? Това, че е искал Красима да отпадне, не е същото като да е спомогнал за това тя да отпадне, тя щеше да е номинирана от Елизабет и Андрей във всеки случай. Аз не мога да се сетя за момент, в който от Неделчо е зависела нечия номинация (но мога да се сетя за такъв, в който двата му капитански гласа нямаха никакво значение и един, в който той остави Мани да реши собствената му съдба). Това се случва в племето на Приключенците, където от самото начало коалицията на Паулина, Стратимир и Рабухчиев решава кои да са номинираните. Неделчо такива "сили" няма, надявам се няма заблудени зрители, които да си мислят, че в даден момент е управлявал гласовете на Елизабет и Андрей, те щяха да гласуват така и в друго племе да бяха. И за номинациите на Мани не мисля, че носи отговорност, повече от всички останали, които гласуваха за нея. Стоян и Мартин не е номинирал, а те също отпаднаха, та наистина не се сещам, чие място е отнел и заел.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 13:20 от La Vikinga

# 1 426
Играта беше хубава и равностойна. Имаше достатъчно обрати и грешки от двата отбора за да призная, че бе справедлива.
Непознах за братоубиствената война, простете не защото ги виждам доблестни, а защото продукцията им спретна нещо като сълзливо достойно сбогуване. Затвори Капалъ чарши, прибраха се саби и грошове, застина ехидната усмивка на Ралица, Андрей измолил Бети да го гласува. Браво!

Дано стане хубава битка довечера и победителят заслужено да прекрачи в Обединението.

Чета любими отбори, колко били мили едните, противни другите. Аз до последно невъзприех Андрей и Елизабет като Бойци, те са си капсуловани и самодостатъчни, и не забравям думите ѝ, че за племето не ѝ пука.

Нещо като символичност се получи, до заветното топ 8 додрапаха Вечният пост номер 1, най-добрият Боец - Морунов и завършващото звено - Неделчо. Добри-лоши всеки изигра играта си различно, честито на Богданов!

# 1 427
Честно казано и мен ще ме е яд ако Морунов отпадне, определено заслужава да е в топ 3. В крайна сметка никой не е безгрешен, и ние тук не сме, но той със сигурност изнесе на раменете си това племе.
А Мишленцето не се знае защо реве. Определено царството й свърши, от другата седмица вече няма да е център на внимание. Връща се в изходната позиция от времето на Шампионите. Ще се вре по ъглите с Андрей, ще сплетничи зад гърба на другите, а когато трябва да говори открито пред останалите участници ще бръчка устни, ще мрънка, ще се муси и ще отклонява разговора с "... няма значение". И на последния спор със Симеон на арената, когато той се опита да обясни защо я е номинирал, пак по същия начин реагира.
Моята тройка за финала си остава Морунов, Боби и Стратимир... поне до довечера.

# 1 428
"Дано двете саби,които спечели Морунов го оставят на финал".Това,прочетох от снимката по-горе.Извода-Морунов и да падне,ще продължи.

# 1 429
  • София
Без хронометър не може да се каже, но е факт, че Неделно не плува ефективно.
Аз не твърдя обратното, а че Андрей не плува добре.

# 1 430
  • Испания
Голям драматизъм вкарва продукцията преди последната седмица. И с промото снощи, и с корицата днес. Като че ли не гледаме реалити формат, а латино сапунка, каквото всъщност е форматът.

# 1 431
Днес трябва да играят Неделчо срещу Елизабет, а не Морунов срещу Андрей. Нито Елизабет, нито Неделчо има работа в обединеното племе. Елизабет се дъни прекалено често и на прекалено много елементи. Дори да изключим гадния й характер и да гледаме само представянето й в игрите - след плажа на отшелника момичето показва предимно лоша игра. Неделчо блести на пъзели и плуване (само защото е бърз в плуването), а в други игри или е тотал щета, или някак успява да се справи - не толкова заради способности, а заради хитрост, късмет и инат. Преди смятах, че Неделчо си заслужава по-предно място, но той е от основните виновници за провалите на Бойците - все грешни стратегии и все се чуди как да се оправдае и как да изкара някой друг виновен.
Морунов може би постъпи достойно, не мога да го виня, харесва ми като човек и играч. Но никаква работа няма той да се бори за последното място в обединеното племе - за него трябва да се борят (гледайки цялостното представяне) точно хора като Елизабет и Неделчо плюс Рабухчиев и Паулина (макар и двамата сини да показват на моменти страхотна игра).

# 1 432
Без хронометър не може да се каже, но е факт, че Неделно не плува ефективно.
Аз не твърдя обратното, а че Андрей не плува добре.

В някоя от последните серии го дадоха сниман отгоре с дрон и плуваше много добре. Преди нямам спомен как е било.

# 1 433
  • София
Може би ако съответните капитани на Бойците си изпълняваха функциите, а не слушаха само Неделчо, нямаше да е само един виновникът за стратегиите им. Той е бил капитан само три пъти, като те са имали поне две победи (от девет племенни битки Trollface, но не знам колко са точно победите, аз помня само две) по време на неговото капитанство, едната, от които май беше териториална. Както и да е, имам предвид, че те са губили много повече пъти, отколкото бяха битките, в които той беше капитан. Естествено е той да е отговорен, след като слушат само него. Най-пресният спомен е капитанството на Елизабет, период, в който тя и дума не обели. На Андрей капитанството и то така премина. А за стратег Неделчо беше набеден от Ралица и Димо в първата седмица още, тази титла не си я даде сам, макар че я е приел, като гледам, но и всички покрай него това повтарят.

Валентин "скатавка" ли е, след като също не искаше да ходи на номинации и се бореше за капитанските гласове с тази цел? Обезсмисля се замисълът, на което и да е състезание, ако участниците искат да бъдат на елиминации. Тези, които изявиха желание да бъдат номинирани (с изключение на Стоян, той искаше да се докаже), до една - искаха да напуснат играта - Елия, Габриела, Елена...

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 13:40 от La Vikinga

# 1 434
Племето също си е виновно, че слуша и се доверява на Неделчо.

# 1 435
  • София
Те не просто го слушат, на голяма част от тях им беше лесно някой друг да прави стратегията. Само веднъж Красима предложи стратегия, и тя беше игнорирана. Но в останалите случаи, всички си правеха оглушки, веднъж не съм ги чула да спорят с Неделчо или да му предлагат нещо, вчера едва Андрей и Морунов обсъждаха помежду си кой да минава два пъти трасето и пак изборът беше грешен Sweat Smile. При Приключенците се чуват обикновено на всяка битка Стратимир, Валентин и Паулина: 3>1.

# 1 436
  • София
Последният пост има много цитати и почти не се чете, може да сложите част от тях в скрит текст. Bowtie

# 1 437
Те не просто го слушат, на голяма част от тях им беше лесно някой друг да прави стратегията. Само веднъж Красима предложи стратегия, и тя беше игнорирана. Но в останалите случаи, всички си правеха оглушки, веднъж не съм ги чула да спорят с Неделчо или да му предлагат нещо, вчера едва Андрей и Морунов обсъждаха помежду си кой да минава два пъти трасето и пак изборът беше грешен Sweat Smile. При Приключенците се чуват обикновено на всяка битка Стратимир, Валентин и Паулина: 3>1.

Това какво ти говори тогава, че всички слушат само Неделчо? ..значи толкова им е мозъка и са си бая тъпички. Как искаш отбор от не много интелигентни хора да е на върха. Естествено че ще пада , и с мани и без и с помощ и без помощ от продукции и магии и проклятия ще са им все виновни . Имат си доста качества , и чар си имат , но и Бети си е глуповата , дори Андро гледа пъзели за трети клас, като теле в железница. И горко на тези на които Неделчо им е мозъка Joy

# 1 438
# 1 439
  • София
Отдавна не бях се вълнувала толкова по време на игра.Беше абсолютен топ,за мен.Равностойна,с грешки ,с обрати.Мога да отбележа перфектното минаване на Борис!
Поздравления за приключенците!Докрай останах с тях и не ме подведоха.
Бойците голяма драма.Не ми е свидно за Морунов,някак не можах да го харесам,но той в крайна сметка е сърцето на племето.Не знам как ще се развият нещата.За мен са равностойни.Не трябваше да се поднесе така на тепсия Морунов.Още на първия съвет трябваше да номинират Андрей.
Нека по-добрият победи!

Общи условия

Активация на акаунт