💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 435
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 515
Може продукцията просто да му е казала на Морунов как да играе. Отново нагласена история...

# 1 516
  • Англия
    34x50 = 1700 метра в най-лошия случай. Нищожно разстояние, не мисля че предимството за Андрей е някакво.

# 1 517
    • Испания
    Ако млъкне Димо, ще съм му много благодарна.
    и аз... като коментатор на футболен мач е, не мога да гледам спокойно от него..

Дори по-досаден.

Наказанието на Андрей е повече от смешно: вкарва плочката и после тича за наказание. Смях!

Димо за Андрей: "Все пак той се справя много добре с препятствията". ВЕрно ли?

# 1 518
    • София
    Няколко души вчера заявиха, че ще гледат тази битка все едно гледат финал. И бяха прави - досущ е като финалът на втори сезон, в който дадоха на волейболист игра, в която трябваше да цели кош и си игра сам. Днес дадоха на маратонец игра с бягане.

# 1 519
    Гледаме игра тип семейство Флинстоун, супер!

# 1 520
    • London
    Ама баш бягане с препятствия. Морунката няма никакъв шанс в тая игра.Joy Играта ми е женска иначе, не виждам нещо мъжко в нея... .не е моя тип.

# 1 521
    Някой да има наистина достоверен спойлер кой печели битката?

# 1 522
    Все пак играта ми е по-интересна от миналогодишния финал.

# 1 523
    • София
    Андрей като човек не ми изглежда ок.
    Днес както взе да се хили и да обяснява на Елизабет как с жена му искали второ дете и тя била много подходяща, абсолютно непровокиран, направо го определих като психопат.

# 1 524
    Бих се съгласил, че играта е за Андрей, ако разстоянието беше по-сериозно. Ако не уцелиш нищо ще бягаш под 2 километра. Това и хора, които рядко ходят на фитнес ще се справят без проблем. Няма да е проблем за Морунов.

# 1 525
    След приказката на Ралица за двамата гладиатори, които не могли да се победят и императорът решил да помилва и двамата, вече очаквам и аз сценарият на Елпида.

# 1 526
    Това съм го пропуснала. Наистина ли това е казал?

Андрей като човек не ми изглежда ок.
    Днес както взе да се хили и да обяснява на Елизабет как с жена му искали второ дете и тя била много подходяща, абсолютно непровокиран, направо го определих като психопат.

# 1 527
    • София
    Все пак играта ми е по-интересна от миналогодишния финал.
    Според мен играта, замислена за Борислав и Милен беше много по-интересна, що се отнася до включени  елементи, просто Борислав не успя да стартира, т.е. той си остана на елемента с коша, и каквото и да правеха, нямаше как да е интересна, когато се играе от един човек.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 22:02 от La Vikinga

# 1 528
    Ако трябва да съм честен си обяснявам, че битката не е от най-тежките, защото от утре почват индивидуални битки яко и ако изцедят играчите са лесни мишени.

# 1 529
    Видяха  как Андрей в играта за памет с цветните плочки е на нивото на 4годишната си дъщеря и разбира се в драматичната битка днес , а сигурно и занаоред- само издържливост и стрелба, сакън да не падне ореолът на“любимеца”

Общи условия

Активация на акаунт