💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 451
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 500
Не знам какво ще гледаме, ама то няма никакъв съспенс. Прощален епизод за Морунов си е отвсякъде. Той си тръгна паднал(явно знаещ какво следва да изиграе по сценарий), ама и те се подсигурили с бягане, да не вземе да си даде много зор.

# 1 501
Ако бяха толкова сплотени приключенците, защо сега не се събират като останалите или с тях?
На мен са ми ужасни. Покрай Борис и Симеон сигурно и любимецът ми Неделчо щеше да ми е неприятен.

# 1 502
  • Испания
Да му имам мотивацията на Андрей!

Гаврата с Морунов е пълна.

# 1 503
Просто си личи предварително че Морунов знае какво ще се случи.
Играта маратонско бягане.

Отново супер нагласена битка.

# 1 504
Много противен и душевно нечистоплътен типаж е Андрей. Противоположност на Морунов.

# 1 505
Май след битката Морунов ще използва сабите щом ги дадоха. Това е идеята да влязат и двамата на финала. Хитро измислено! Иначе Морунов всеки може да бие

# 1 506
  • София
Иначе три месеца да са там и без секс... Това са млади и здрави хора. Ние едно време 20 дена на военно или бригада и сварките бяха масови...
Месец и половина е снимано предаването, затова и Ралица май каза, че остават три дни до финала, въпреки че ние ще гледаме една седмица?

# 1 507
Сабите не са ли просто два номинационни гласа?

# 1 508
  • София
Интересна игра с елементи от Фермата, явно няма какво да измислят.

# 1 509
Знаете, че съм един от първите и най-върли критици на Елизабет, но Андрей е малко извратен. Цял сезон нищо не ѝ каза, сега като видя, че тя е съвсем сериозна и подаръци му прави, които са важни за нея, смее се и  ѝ казва: "Ти си ми като дъщеря". Не беше особено смешно, но него явно му е забавно.

Андрей е абсолютен егоист, много лукав и добър стратег. Не вярвам на нито една негова дума, не очаквам да има каквито и да е симпатии към когото и да е, следва си линията тихо и кротко и използва всеки, който му се подлага.

# 1 510
  • Испания
Сабите не са ли просто два номинационни гласа?

Да.

# 1 511
Много ме е яд за Морунов. Предал се е очевидно и ще е цяло чудо да победи... Ама не е като да не са се подсигурили с тази игра. Миналата година и за Чудомир много съжалявах, че отпадна точно преди обединеното племе след онази ужасна битка срещу Тодор.

# 1 512
Интересна игра, но победителят е ясен. Андрей като човек не ми изглежда ок.

# 1 513
  • Испания
Ако млъкне Димо, ще съм му много благодарна.

Морунов да има толкова плочки и да ги прескача, моля вЕ!

# 1 514
Ако млъкне Димо, ще съм му много благодарна.
и аз... като коментатор на футболен мач е, не мога да гледам спокойно от него..

Общи условия

Активация на акаунт