💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 406
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Елизабет за дете ли имаше предвид? Пуснах чак на битка целенасочено...
Да, тя му подари кръст, който винаги носи със себе си и той каза "Мерси, дано не ревнува жена ми, но ти си ми като дете, ние и без това искаме второ" и продължи да се обяснява в синнхроните.
Това не е вярно. Ей така тръгват слуховете.

Всичко след "мерси" беше в синхрон. Каза, че жена му щяла да каже, че не искат второ дете, за какво им е това бебе (Елизабет).

# 1 561
След приказката на Ралица за двамата гладиатори, които не могли да се победят и императорът решил да помилва и двамата, вече очаквам и аз сценарият на Елпида.

Абсолютно

Какъв е сценарият?
Да оставят и двамата, като Морунов се откупи със сабите си.

# 1 562
  • София
Неделчо им пожела битката да е оспорвана - "на косъм", а то... никакво напрежение, ама досущ като финала на втори сезон, не е за вярване, че това успяха да измислят за набелязаните за фаворите играчи. Творческо безсилие.

# 1 563
Не смятам, че ще оставят и двамата в обединеното племе.

# 1 564
Аз пък съм на обратното мнение за последния етап на играта. Подобна игра дават в Сървайвър редовно и е хипер интересна, защото доста хора не могат да преценят как да ги разпределят, за да падне директно в коша и има стабилно драма.

# 1 565
  • София
Това не е вярно. Ей така тръгват слуховете.

Всичко след "мерси" беше в синхрон. Каза, че жена му щяла да каже, че не искат второ дете, за какво им е това бебе (Елизабет).
Изивинявам се, ако е така, аз чух, че искат второ дете. Ще проверя като качат епизода във vbox7. Но наистина каза, че му е като дете, после каза че му е и като сестричка. И други хора го чуха.

Почти съм убедена, че и на Елизабет го каза, а не само в синхрон, не гледах внимателно, но чух "ще ви запозная", а не "ще ги запозная".

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 20:56 от La Vikinga

# 1 566
  • София
И тази игра като всички останали е твърде дълга и твърде повтаряема и омръзва за гледане. Вместо по сто пъти да обикалят и на третия път вече да ни доскучее, трябва повече разнообразие в една и съща игра. В крайна сметка този формат е за гледане от драгия зрител, а не закрито първенство.

# 1 567
Е, чак толкова скучна битка не очаквах...Не виждам и какво общо има с историята с гладиаторите. Тук и за момент не е имало равенство.

# 1 568
  • София
Свърши ли битката? Изпуснах я... Confused

# 1 569
  • Испания
Морунката яко попържа. Yum Не знаех, че има дете. Даже мислех, че е ергенче.

Има. Бях публикувала снимки от събиране при Туджаров и се учудих, че си води дъщерята там. Сигурно се е падало да я гледа, пък той я завел при Туджаров. Има доста неща, които ме смущават в този човек.

# 1 570
  • Англия
Човек, който се занимава с баскетбол би следвало да прецени параболата на плочките по-добре от човек, който не е и да е по-точен. Така че аз намирам прилика.

# 1 571
До днес всички тук хвалеха Морунов колко е бърз, добре подготвен в бягане и т.н. като пожарникар, а днес го ожалихте, че трябва да пробяга 1 километър. Той нито е контузен като Красима, нито е некадърен като Мани, нито е твърде нисък. Ако беше така щях да се съглася, че е нагласено. Играта е равностойна за двамата.

# 1 572
Доста е трудно - и да се уцелва коша с катапулта,  а и доминото е прецизно и под въпрос до последно. На късмет ми се струва.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 10:25 от araselia

# 1 573
  • Испания
Ах, каква изненада!

Как играе Андрей, като не си вади ръцете от мишниците?

# 1 574
  • Варна
Ех че гадно...😟😟

Общи условия

Активация на акаунт