💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 407
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 530
Играта е равностойна за двамата. За бивш баскетболист вкарването в коша дава предимство на Морунов. Това компенсира частта с бягане, където по-добър е Андрей.

# 1 531
  • Англия
Играта е равностойна за двамата. За бивш баскетболист вкарването в коша дава предимство на Морунов. Това компенсира частта с бягане, където по-добър е Андрей.

+1

# 1 532
  • Испания
Все пак играта ми е по-интересна от миналогодишния финал.
Според мен играта, замислена за Борислав и Андрей беше много по-интересна, що се отнася до включени  елементи, просто Борислав не успя да стартира, т.е. той си остана на елемента с коша, и каквото и да правеха, нямаше как да е интересна, когато се играе от един човек.

Не е ли между Борислав и Милен?

# 1 533
Едно е да целиш кош с ръце и съвсем различно с този чук от стойка.

# 1 534
  • London
Андрей като човек не ми изглежда ок.
Днес както взе да се хили и да обяснява на Елизабет как с жена му искали второ дете и тя била много подходяща, абсолютно непровокиран, направо го определих като психопат.
Елизабет за дете ли имаше предвид? Пуснах чак на битка целенасочено....

# 1 535
  • София
Това съм го пропуснала. Наистина ли това е казал?
След като каза, че се надява жена му да не ревнува, каза на Елизабет, че му била като дете, те и без това искали второ с жена му, та щял да ги запознае. Тя нищо не отвърна като че ли, или поне не вербално. Може би в неговата глава този разговор е звучал уместно. На мен ми звучеше налудничаво, според мен той знае, че го харесва, вижда се вече като финалист и реши да я срине, за да спаси себе си. Не че я съжалявам, но времето, в което избра да ѝ го каже, както и начинът, са съмнителни.

# 1 536
  • Испания

И аз съм бивш баскетболист, но не съм вкарвала топката в коша с чук. Така че за Морунов не е никакво предимство. Това е внушението на продукцията, но /както винаги/ няма нищо общо с действителността.

# 1 537

Баскетбола е 1:1 с тоя "катапулт" дообре. Basketball

# 1 538
  • София
"Оу! Зрелищно изпълнение! Но... отново пропуск." Димо, лошо ли ти е?

# 1 539
  • Испания
"Оу! Зрелищно изпълнение! Но... отново пропуск." Димо, лошо ли ти е?

На него му е лошо още от започването на снимките на формата миналата година. Но му плащат и престава да му е лошо.

За Морунов: "Просто трябва да започне да е по-точен. Нищо друго.". Наглост по учебник.

# 1 540
Морунов няма шанс. За жалост.

# 1 541
Морунов да направи корекция на катапулта в ляво или дясно.

# 1 542
  • Germany
Тъкмо се зачудих, какво общо има играта с това, че някой бил бивш баскетболист 🙄 Но според мен Морунов сам се би в първата част на играта, просто нямаше никакъв късмет с целенето.

# 1 543
Да му дават още днес парите на Андрей и да не тормозят останалите участници и зрителите.

# 1 544
След приказката на Ралица за двамата гладиатори, които не могли да се победят и императорът решил да помилва и двамата, вече очаквам и аз сценарият на Елпида.

Абсолютно

Общи условия

Активация на акаунт