💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 444
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Испания
Не ме трогна ни една сълза. И сега съм по-убедена от всякога, че Морунов изобщо не е това, за което се представя. Толкова фалш, че ...

Абстрахирам се от всичко във формата, от това, което показа извън него, което изобщо не беше за показване, затова и го е изтрил. Явно, някой го е посъветвал. Но речта за това, че трябва да помагаш на другите, изрецитирана развълувано, няма как да я приема. Това му е работата. Това е негово задължение като пожарникар. Това е като Хипократовата клетва на лекарите.

Всъщност Морунов е най-голямото ми разочарование в този сезон.

И се сещам за едно стори на Юлиян, който провъзгласи, че бил купил нещичко за медицинския пост на басейна /след като се наранил и се оказало, че нямат нищо налично/, в който ходи да плува и призова и други да го направят.
Чели ли сте Библията? Ако не, ще ви кажа какво пише по този повод:
Матей 6:3-4 НП
А ти, когато правиш добро дело, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, за да остане благодеянието ти в тайна; и твоят Отец, който вижда какво правиш тайно, ще ти въздаде наяве.“

# 1 681
Мен нещо друго ме подразни днес (по-точно вчера) - незначително е и някои ще си помислят, че се хващам за глупости, но пък си ме подразни. Моментът, в който Андрей каза как той (Андрей) не е трябвало да е на арената, а Морунов трябвало да отстрани Приключенец. Стори ми се леко високомерно. Да, Андрей си призна грешката в последната отборна игра, но прозвуча сякаш той няма място на арената да играе индивидуални игри, но пък явно Морунов има - но срещу Приключенец. Не ми хареса този момент. Най-малко Морунов трябваше да е номиниран, но същевременно Андрей си беше за номинация.

# 1 682
Много сълзлива история, не ми допадна. Битката също не ми се стори достатъчно динамична, за да бъде малкият финал. Не мисля, че Морунов си изигра добре картите в това състезание, нелепо е да отпадне преди финала, той беше един от най-добрите.

# 1 683
  • Мюнхен
Не съм сигурна, може и да не съм права, но мисля че Поли на лайфа спомена, че в неделя ще има участие в Гласът на България. Някой друг чу ли го или само аз не съм разбрала?

# 1 684
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ме трогна ни една сълза. И сега съм по-убедена от всякога, че Морунов изобщо не е това, за което се представя. Толкова фалш, че ...
...
За ЕлизЪбет - съсипа се от рев, защото осъзна, че в очите на Андрей никога няма да е жената, която тя си е повярвала, че е. Мишленца.. църкат си и се завират по дупките като братче и сестриче, опс, простете, като татко и щерка. Бляк
...
Не знам с какво Кремена ви заблуди, че е стока.
...
Андрей с ръце под мишничките и тънкоустната си усмивка е отличен победител в сезона - и поиграл, и наденица поял и по...
...

Всички ме трогнаха и съм сигурна,че са искрени.Аз като страничен наблюдател ми беше мъчно да изпратя Морунката,представям си на тях какво им е 2 месеца да делиш хляб с един човек,да се бориш редом с него в една кауза и накрая този човек изведнъж да изчезне от живота ти...
Морунов е голям.

За ЕлизЪбет - съсипа се от рев, защото осъзна, че в очите на Андрей никога няма да е жената, която тя си е повярвала, че е.

Гениално.С глас се смея.

Андрей и в любима му поза на ръце под мишниците,и с не толкова правите му зъби и с тънките му устни и каквото още не ти харесва е отличен победител на сезона.За момент помислих,че обсъждаме конкурс за красота.

Какво й има на Кремена? Била се снимала с мутрите на Мани..Голям праз.Показа се "що за стока е" и в играта като поведение и отношение към хората и в интервютата след това.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 02:33 от Adoralova

# 1 685
  • София
Неделчо го държат като Мани - клюкарка. Той е от каръците, които почти нищо не умеят, но някак се промушват с много приказки. В общи линии са ми на едно ниво двамата.

# 1 686
Голяма мъка с хвърлянето на тези Болеадорас. Тука правилната тактика е с въртене над главата. Може и седнал на пясъка. След пускането двете топки(в случая цилиндри) се разделят и покриват голямо пространство. Личи си че всички са от поколение, което нито е стреляло с прашки, нито е въртяло Болеадорас.

# 1 687
  • Отвъд алеята зад шкафа
Joy  Щяхме да гледаме 50+ годишни играчи тогава.

# 1 688
Бабите ни сутрин като станеха и се завъртаха из кухнята с Болеадорас. Прави, седнали- докато не събореха всичко наоколо не се успокояваха... Какви глупости пишете? После евентуално отскачат до двора на съседа да го нацелуват по вратлето и да му погалят ушетата- само приятелски, сестрински и бащински, разбира се. После са хващали четката и разпуснали руси коси на прага са изчетквали камък по камък родния дом. И са си лягали с банските от плажа в постелята.

# 1 689
Мен нещо друго ме подразни днес (по-точно вчера) - незначително е и някои ще си помислят, че се хващам за глупости, но пък си ме подразни. Моментът, в който Андрей каза как той (Андрей) не е трябвало да е на арената, а Морунов трябвало да отстрани Приключенец. Стори ми се леко високомерно. Да, Андрей си призна грешката в последната отборна игра, но прозвуча сякаш той няма място на арената да играе индивидуални игри, но пък явно Морунов има - но срещу Приключенец. Не ми хареса този момент. Най-малко Морунов трябваше да е номиниран, но същевременно Андрей си беше за номинация.
В друг смисъл беше казаното от Андрей. Но като чета, няма смисъл да се хабя. Кой бил, бил. Накрая един ще вземе парите. И няма да съм аз. 😉 😜

# 1 690
# 1 691
Браво на "журналистите".
Какви разкрития, какво чудо. 😜 😂
"Доколкото знаем Морунов има жена и деца" .   Ралица в речта си защо спомена деТЕ? 🤔😜

# 1 692
  • Испания
От време на време публикува снимки с едно момиченце. Веднъж я беше взел и при Туджаров. Тогава се учудих, че я води на подобни сбирки. В снощния епизод се потвърди, че има дъщеричка. Може би е разведен.

# 1 693
От вчерашната реч на Ралица и аз останах с това впечатление - че най - вероятно е разведен. Но поне детето е едно. 😜 😂

# 1 694
  • Испания
А кой казва, че има деца?

Общи условия

Активация на акаунт